Yeelight JIAOYUE okos LED mennyezeti lámpa

Itt az új, továbbfejlesztett Xiaomi Yeelight okos mennyezeti lámpa. Gyönyörű, minimalista dizájn, alacsony fogyasztás és teljes körű irányíthatóság jellemzi.

A Yeelight-tól megszokott kitűnő prémium minőségben kapjuk meg. Három különböző méretben vásárolható meg, a legkisebb 45 cm átmérőjű, a közepes 48 cm, míg a legnagyobb 65 cm átmérővel rendelkezik. A formájuk is eltérő egy kicsit, az alábbi képen jól láthatóak a különbségek. Mindhárom méretben rendelhető csillagos mintázatú burával is, amivel becsempészhetjük a hálószobába az éjszaka nyugalmát.

Ez egy okoslámpa, a telefonra telepített MiHome, vagy a Yeelight alkalmazás segítségével vezérelhető, programozható (megjegyzés: a Yeelight alkalmazás jobb hozzá). WiFi és Bluetooth hálózaton keresztül is kapcsolódhatunk hozzá. A lámpa működése automatizálható, a telefonos applikációban különböző előrebeállított időzítőket hozhatunk létre, ami alapján teljesen automatikusan működtethető.
Kapunk mellé egy Bluetooth távirányító is, amivel telefon nélkül is azonnal vezérelhető a mennyezeti lámpa, akár a másik szobából is kapcsolgathatjuk.

Nagyszerű funkció továbbá, hogy összeköthető a Xiaomi Mi Band okosórával, így amikor az óra érzékeli, hogy elaludtunk a lámpa is lekapcsol.

A fényerőt és a színhőmérsékletet tág határok között tudjuk állítani. A színhőmérséklet 2700K-tól 6000K-ig állítható, az alacsonyabb érték eredményezi a melegebb színeket, a magasabb beállítással hidegebb, világosabb fény érhető el.
A lámpa rendelkezik úgynevezett holdfény üzemmóddal is, amikor ezt bekapcsoljuk a hold fényét imitálja, ezáltal nagyon kellemes, szemet pihentető, esti fény lesz a szobában.

A legnagyobb változatban van színes háttér világítás is, szintén LED-es technológiát használ, amivel igazán hangulatossá tehetjük a hálószobát, vagy a nappalit.

IP50 szabványnak megfelelő porvédelemmel van ellátva, mai megakadályozza a rovarok berepülését is.

Műszaki tulajdonságok:

Yeelight LED Mennyezeti lámpa Xiaomi JIAOYUE Mijia

Teljesítmény:

  • JIAOYUE 450 YLXD04YL : 32W
  • JIAOYUE 480 YLXD05YL : 32W
  • JIAOYUE 650 YLXD02YL : 50W

Fényerő:

  • JIAOYUE 450 és 480 : 2200 LM
  • JIAOYUE 650 : 3500LM

Színhőmérséklet : 2700-6000K
LED élettartam : 25.000 óra
Szín visszaadási index : 95Ra
Szín : Csak fehér (Hideg/Meleg, hőmérséklet állítható)
Bluetooth 4.2, WIFI b/g/n, szabályozható, IP50,
Körülbelül 20m² terület bevilágítására alkalmas
Xiaomi alkalmazásokkal vezérelhető (Mi Home és Yeelight)

Méretek :

  • JIAOYUE 450 : 45.00 x 45.00 x 7.80 cm
  • JIAOYUE 480 : 48.00 x 48.00 x 8.00 cm
  • JIAOYUE 650 : 65.00 x 65.00 x 14.70 cm

A Yeelight mennyezeti lámpákat az alábbi linkeken lehet megvásárolni. Érdemes a szállítási módoknál az EU Express módot kiválasztani, mert így további (vám+áfa) költségeink nem lesznek. GBLED480

Vásárlás

 

Ezt olvastad már?

Xiaomi Wanbo mini HD projektor

Xiaomi Wanbo mini Gyermek Projektor Bemutató

Ezúttal egy hobbi, gyerekek részére szánt projektort szeretnénk bemutatni nektek, ami nem más, mint a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .