banner
XiaoVV Q1 IP kamera

XiaoVV Q1 Full HD IP kamera bemutató – Olcsó, de szuper okoskamera otthonra

A XiaoVV Q1 egy nagyszerű kamera, mely szinte mindent tud, amit egy jóminőségű IP kamerától elvárunk. Full HD 1080p képfelbontás, éjjel is lát, majdnem teljesen körbe forgatható, dönthető is, ráadásul mindezt akár távolról a mobilunkkal is vezérelhetjük. Jó választás babamonitornak is a másik szobába.

A XiaoVV Q1 IP kamera egy költségtakarékos megoldás, ha otthonra szeretnél megfigyelő kamerát felszerelni. A Xiaomi márkacsoporthoz tartozik, ezért a minősége kiemelkedik a többi kínai márka közül. Tudását tekintve nem marad el a drágább társaitól, maximum 1080p Full HD felbontású videók készítését teszi lehetővé. 355 fokban forgatható, 55 fokban dönthető és a behelyezett memóriakártyára felvételt is tud készíteni.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Akciós ára: 24,99$

Kupon kód: BGMARFR514

Vásárlás

A XiaoVV Q1 tulajdonságai

Az IP kamera szenzora 2MP felbontású és maximum 1080p Full HD méretű videók készítését teszi lehetővé. Egyszerűen telepíthető, a felszerelése nem igényel szakértelmet, csak egy konnektorra van szüksége, az internetre WiFi hálózaton keresztül csatlakozik.

Operációs rendszer Beépített Linux alapú rendszer, ARM vezérlőprocesszor
Chip AK3918E
Lencse 3.6MM
Látótér 110°
Látószög Horizontal direction: 355°

Vertical direction: 75°

Előre definiált állások 6
Videó formátum PAL
Minimális megvilágítás 0.01 Lux
Videó tömörítési szabvány H.265/20FPS
Infravörös világítás 4db infravörös LED
tápfeszültség 5V / 1A
Felbontás 2MP
Hálózat Wi-Fi vezeték nélküli adatátvitel ( IEEE802.11b/g/n )
Éjjellátás Automatikus átkapcsolás, 5-10 méter látótávolság
Hang Beépített hangszóró és mikrofon, két irányú azonnali hangátvitel támogatott
Riasztás ① Mozgás érzékelés, képkészítés támogatott

② Fejlett AI behatolás érzékelés

Háttértár Micro SD kártya (max. 128G)

Felhő tárhelyhez kapcsolódás

ONVIF Támogatott
Működési páratartalom ≤95%RH
Üzemi hőmérséklet – 10 ° to + 50 °
Méretek 112mm x 106mm

Riasztani is tud a XiaoVV Q1 IP kamera

A XiaoVV Q1 kamera alkalmas riasztó, behatolás érzékelő feladatok ellátására is. Riasztott állapot esetén, ha a látóterében mozgást észlel, akkor a beállításának megfelelően képes elindítani az azonnali felvételt és hangos szirénázó, riasztó hanggal is megpróbálja elijeszteni a betörőt. Riasztás esetén képes a mobiltelefonunkra Push üzenetet küldeni, amit megnyitva azonnal megnézhetjük a kamera képét bárhol is legyünk épp a világban. Ezen felül kétirányú kommunikáció is lehetséges, ez azt jelenti, hogy halljuk ami a kamera közelében történik, és egyetlen gombnyomással a kameráa hangszóróján keresztül mi is tudunk beszélni.

Kül- és beltéren is használható

A XiaoVV Q1 kamera ugyan nem vízálló, de mégis egyaránt használható kül- és beltéren is. Ha kültérre szereljük fel, akkor arra ügyelni kell, hogy az esőtől védett helyre kerüljön és a külső tápellátását is tudjuk neki biztosítani.

Éjjel is használható képet biztosít

A XiaoVV Q1 IP kamerában éjjellátó funkció is található, aminek köszönhetően még minimális megvilágítás esetén is használható felvétel készítését teszi lehetővé. Éjjellátó funkcióban a maximum távolság ugyan lecsökken max 10m-re, de ezen a távolságon belül megbízható és értékelhető felvételt készít.

H.265 videó tömörítés

Az SD kártyára (vagy felhőbe) mentett felvételek már a legújabb H.265 HEVC szabvány szerint készülnek, ami révén akár 50%-al kevesebb tárhelyre lesz szükség a korábbi H.264-hez képest, mindezt pedig a minőség romlása nélkül éri el.

Telefonos alkalmazással vezérelhető

A XiaoVV Q1 IP kamera egy okoskamera, ez annyit jelent, hogy a mobiltelefonunkra, vagy tabletünkre telepített alkalmazáson keresztül vezérelhető. Minden funkcióját használhatjuk, a beállításokat távolról is módosíthatjuk, valamint kezelhetjük a felvételeket és képeket. Az applikáció elérhető iOS és Android rendszerű készülékekre is.

Kupon, megrendelés

Megrendeléshez kattints a lenti gombra, amennyiben kuponkódot is látsz felette, akkor azt a fizetési oldalon tudod megadni. Az alacsony ára miatt kínai raktárból is lehet rendelni normál postával, vámkezelésre nem lesz szükséged.

Hogyan rendelj a Banggood webáruházból?

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Akciós ára: 24,99$

Kupon kód: BGMARFR514

Vásárlás

FIGYELEM! – A vámkezelés menete 2021.07.01-től megváltozott az Európai Unióban. A lenti leírást rövidesen frissítjük, amint megérkezik az érintett webáruházaktól a kérdéseinkre kapott válasz.

  • A kb. 35$ érték alatti termékeket bármilyen szállítással megrendelheted, egyelőre még nem kell rájuk áfa-t és vámot sem fizetni.
  • Ezen kívül, ha EU Raktárból rendelsz, szintén vámmentesen fogod megkapni a csomagod értékhatártól függetlenül.
  • A kínai (CN vagy HK) raktárakból érkező, 35$-nál drágább termékek esetében pedig válaszd az EU Priority Line módot, ezzel a csomagod adó- és vámmentesen fog megérkezni Kínából is. Ez a szállítási mód úgy működik, hogy a webáruház egy olyan EU-n belül lévő telephelyére szállítja az árut (általában Németország, vagy Franciaország), ahol alacsony az áfa és a vám, itt elintézi a vámkezelésüket, majd továbbküldi a címedre immár EU-n belül feladott csomagként, ami vám és áfa mentes (ráadásul általában az MPL, DPD vagy a GLS szállítja ki, ami valamivel megbízhatóbb, mint a normál postai küldemény). Néhány dollárral drágább ez a szállítási mód, de végső soron többet takaríthatunk meg vele.

Minden webáruháznál a fizetési oldalon tudod megadni a kuponkódot még a fizetés elindítása és rendelés véglegesítése előtt. Korábban a kosár oldalon szerepelt ez a lehetőség, de már minden általunk ajánlott áruházban átkerült a fizetési oldalra. Írd be a kupon kódot a megfelelő mezőbe, nyomj az érvényesítés gombra és azonnal megjelenik a kedvezmény, vagy a hibaüzenet, ha a kupon már nem működik. Fizetni minden esetben a végösszeget kell, ami már a kupon kedvezménnyel csökkentett ár lesz.

Sokan tévesen gondolják azt, hogy a Kínából rendelt termékekre nincs garancia. Valójában minden áruháznak megvan a saját garancia ügyintézési menete. Elsődlegesen le kell írnunk nekik a problémát angolul, érdemes fotókat, vagy videót is készíteni a hibáról. Megpróbálnak segíteni megoldani a problémát, ha ez sikertelen, akkor vissza kell küldenünk nekik a terméket, amit vagy javítanak, vagy cserélnek. A visszaküldés költségeit nekünk kell kifizetni, de utólag a webáruház, vagy a PayPal ezt a költséget visszatérítheti, ha kérjük. Tapasztalataink szerint a visszaküldést csak a legvégső esetben szokták ajánlani. Gyakori, hogy, ha hibás terméket kaptunk (és ezt hitelt érdemlően tudjuk is bizonyítani), akkor teljesen ingyen küldenek egy újat, vagy jelentős kedvezményt biztosítanak egy hasonló termékre, a rossz készüléket pedig megtarthatjuk.
Amennyiben vámkezeltetni kellett a terméket, akkor vámkezelési papírokat mindenképp tartsuk meg, mert, ha mégis visszaküldenénk javításra egy terméket, akkor a visszaúton tudjuk igazolni a vámhatóságnál, hogy erre már egyszer kifizettük a terheket, csak javításon volt kint. Amennyiben vámmentes szállítással rendeltük a csomagot, akkor fontos, hogy visszaküldésnél is ragaszkodjunk ehhez, mindenképp előre tisztázzuk az eladóval, hogy hogyan küldi vissza.

A termékek ellenértékét a legtöbb esetben előre kell fizetni, utánvételre távol keleti áruházak esetében nincs mód (volt korábban rá próbálkozás, de nem vált be ez a fizetési mód). Fizetni lehet bankkártyával, vagy PayPal-al. Használhatsz speciális webkártyát, amire csak annyi pénzt kell feltenni, amennyit kiszeretnél épp fizetni, ennek elérhetőségéről érdeklődj a bankodnál. A legbiztonságosabb mégis a PayPal fizetés, mert a PayPal a fizetéstől számítva 180 nap védelmet biztosít neked, és, ha probléma lenne (nem érkezne meg a csomag), akkor függetlenül az eladótól visszaadja a termék árát. A PayPal-al való fizetés nem kerül többe, mint ha bankkártyával fizetnénk, de az árfolyam átváltást érdemes a bankunkra bízni (ezt kilehet választani a PayPal fizetési oldalán), így egy kicsit spórolhatunk ezen is. A PayPal-t összelehet kötni a normál, vagy a virtuális bankkártyával is, ebben az esetben a pénz szintén a kártyáról kerül levételre. 2018-tól már magyarul is elérhető a PayPal felülete, így a nyelvi akadályok is elhárultak a legbiztonságosabb fizetési mód használatától.

A kínai webáruházak gyakorlatilag semmiben sem különböznek a hazai webáruházaktól. A vásárláshoz mindenképp regisztrálni kell, amihez email cím és minimális angol nyelvismeret szükséges (bár már van néhány webáruháznak magyar nyelvű felülete is). A regisztráció során megadhatod a szállítási címed is, amire nagyon ügyelj, hiszen ide érkezik meg a csomag. Fontos, hogy a telefonszámod is helyesen add meg, mert ha a postás/futár nem találna meg, akkor ezen még mindig tudnak keresni.

  • Egyértelműen az EU raktárakból érkező termékeket vehetjük a leggyorsabban kézbe, hiszen hazánkhoz közelebb eső raktárakból érkezik és általában valamelyik hárombetűs futárszolgálat (MPL, DPD, GLS, DHL) kézbesíti.
  • Kínai raktárakból a leggyorsabb szállítási mód a DHL, akár 1 héten belül nálunk lehet a küldemény, azonban ez egyben a legdrágább is, és a nagyobb értékű csomagokat mindig vámolják, náluk nem „csúszik át” a csomag.
  • Az EU Priority Line szállítási móddal rendelt termékek esetében a szállítási idő 2-3 héttől, akár 1-2 hónap is lehet, cserébe vám és adómentesen fogjuk megkapni. Jellemzően az tart sokáig, amíg az EU-ba megérkezik a csomag, utána már néhány napon belül kézbe vehetjük.
  • A leglassabb szállítási mód a levél (Air mail, Registered air mail), lehet követhető, vagy követés nélküli, nagyon változó, hogy mikorra fog megérkezni, lehet, hogy itt lesz 2 héten belül, de az is lehet, hogy több hónapot kell majd rá várni. Nekem kb. 7 hónap volt a rekordom, szerintem bejárhatta a világot, már el is felejtettem, hogy rendeltem egy telefontokot, amikor egyszer csak megérkezett.

Ezt olvastad már?

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

A napokban felbukkan egy új TV okosító készülék, ami mindenképp érdemes néhány szóra. A HAKOmini …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .