2020 október 29.

Xiaomi XMTZC02HM Bluetooth okos mérleg

A Xiaomi okos mérleg kitűnő kiegészítő lehet bármely háztartás számára. A Xiaomi-tól megszokott kiváló minőségben készült, fejlett BIA technológiát és rozsdamentes acél érzékelőket alkalmaz, ami elősegíti a pontos testtömeg és egyéb adatok mérést.
A súly mellett képes további egészség adatok mérésére is úgy mint a testtömeg index, csonttömeg, izomtömeg, vízmennyiség, testzsír százalék,  zsigeri zsírtömeg, anyagcsere értékek.

Elegáns megjelenésének köszönhetően bármely lakás dísze lehet, vékony kivitelű ami által könnyen becsúsztatható akár a szekrény alá is. Jól látható kijelzőjét még messzebbről is kitűnően látni. Fontos információ, hogy 3db AAA méretű elemmel működik, nem úgy, mint a legtöbb kereskedelemben kapható mérleg, amik CR2032 gombelemet használnak és gyorsan lemerülnek. Megerősített kivitelének köszönhetően maximum 150kg méréshatárig biztonságosan használható.

A hozzátartozó Mi Fit mobilalkalmazás segítségével a család minden tagja használhatja, saját profilokat lehet létrehozni, amiben csak az adott személy adatait tárolja. Ha elég nagy a beprogramozott családtagok között a súlykülönbség, akkor automatikusan is képes kiválasztani a megfelelő profilt, elegendő csak ráállni a mérlegre. Van benne baba mérleg mód is, ez akkor lehet hasznos, ha csecsemőt szeretnénk mérni vele. Ez úgy működik, hogy először az anyuka áll a mérlegre, majd a babával a kezében is megméri az együttes tömegüket, a mérleg pedig kiszámolja a baba testsúlyát.
Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül képes kommunikálni a mobiltelefonnal, így valós időben, azonnal átküldi át a mért adatokat. A telefonos alkalmazás a magyar nyelvet is támogatja, valamint Android és iOS rendszerekhez is ingyenesen elérhető. Az alkalmazás képes eltárolni a súlyadatokat és néhány fontosabb korábbi indexet is, amikről egy szép grafikont is tud rajzolni, ahol nagyon szépen átláthatjuk a változásokat. 

Normál ár: 46,99 $

Kuponos ár: 39,99 $

Kuponkód: IT$HBZxmbyx

VÁSÁRLÁS

Ezt olvastad már?

OneOdio A40 Bluetooth fejhallgató bemutató

OneOdio A40 Aktív Zajszűrős Bluetooth Fejhallgató Bemutató

Az OneOdio A40 egy Bluetooth fejhallgató, amit lehet akár vezetékesként is használni. Az A40 leglényegesebb …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .