banner

Xiaomi Viomi V3 Robotporszívó Bemutató – Felső kategóriás mindenes

Ismét egy felső kategóriás robotporszívót köszönthetünk a Xiaomi Viomi V3 személyében. Multifunkciós, azaz a porszívózás mellett felmosásra is képes, lézeres LDS szenzorral rendelkezik, a legnagyobb újdonsága pedig a vírusölő HEPA filter, ez utóbbit réz-ezüst ionizációval éri el. Az árát tekintve a felső kategóriában foglal helyet, jelenleg körülbelül 138000- forintért már a miénk lehet. A tudását tekintve jelenleg ez az egyik legmodernebb robotporszívó a piacon.

A Xiaomi Viomi V3 jelenleg az egyik legújabb és az egyik legnagyobb tudással felvértezett robotporszívó a piacon, méltó ellenfele lehet a nagy népszerűségnek örvendő Roborock S5 Max és a 360 S6 Pro készülékeknek. Kitűnő minőségben, a legjobb alkatrészekből rakták összes, tökéletesen beilleszthető a Xiaomi okos otthon ökoszisztémába is, de akár önállóan is használható. Lézeres LDS szenzorral rendelkezik, ezáltal pontosan megtervezi az útvonalát, nem fog össze-vissza bolyongani a lakásban, mindig tudja, hogy merre jár. Alapszintű felmosásra is képes, ráadásul a variálható port-víz tartályának köszönhetően ezt a két műveletet akár egyszerre is képes elvégezni. Újdonság a HEPA szűrőbe épített antibakteriális rendszer, amely a gyártó állítása szerint a vírusok 99%-át elpusztítja.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Ára: 389,99 $ ~ 125.000.- Ft

EU Raktár + Ingyen POSTA

Kupon kód: VIOMIV3Z1

Vásárlás

Kuponokat a kupontáblázatban találsz:
https://bit.ly/DP-kuponok

Külsőségek

A Viomi V3 robotporszívó is ugyanolyan kerek kialakítással rendelkezik, mint a legtöbb hasonló készülék, fényes fekete felülete van, ami nagyon elegáns külsőt kölcsönöz neki, de cserébe jól gyűjti az ujjlenyomatokat. A lézeres LDS letapogató szenzora itt is a tetején kapott helyet, valamint 2db kezelőgomb található még rajta.

Funkciók

LDS lézer szenzor

A Xiaomi Viomi V3 robotporszívót számos hasznos funkcióval ellátták, hogy megkönnyítsék, egyszerűsítsék a napi takarítást. Azt már említettem, hogy nem bolyongó készülékről van szó, hanem a lézeres LDS letapogatójának köszönhetően térképet készít a helyiségekről, és pontosan megtervezett útvonalat fog bejárni.

Nagy szívóerő

Meglehetősen nagy, akár 2600Pa szívóerővel rendelkezik, amivel még a nagyobb szennyeződéseket is képes felszippantani a tartályába. A hatalmas szívóerő azonban nem megy a zajterhelés kárára, ugyanis a többi konkurens modellektől csendesebben teszi a dolgát, működés közben mindössze 65dB – 75dB zajhatással kell számolni.

Multi tartályok

A porszívózás mellett alapszintű felmosásra is képes a Viomi V3 porszívó. A készülékhez 3 tartályt mellékelnek, egyet csak porszívózáshoz, egyet csak felmosáshoz és egy kombinált por-víz tartályt, arra az esetre, ha egyszerre szeretnénk port szívni és felmosni.

Intelligens vízadagolás

A víztartálya intelligens adagolással van ellátva, azaz csak annyi vizet juttat a padlóra, amennyi az adott szennyeződés eltávolításához feltétlenül szükséges. Ezenkívül nincs többé csöpögő víz sem, a Viomi V3 képes teljesen elzárni a víz útját, ha nincs szükség felmosásra.

Fejlett érzékelők

A Xiaomi Viomi V3 robotporszívót számtalan érzékelővel láttak el, amik megkönnyítik, illetve egyszerűsítik és biztonságosabbá teszik a használatát. Szám szerint 12 különféle szenzorral rendelkezik, amik segítik a működését, tájékozódását. Olyan biztonsági rendszereket is kapott, mint például a leesés elleni védelem, ha érzékeli, hogy lépcső közelében jár, akkor azonnal megáll és visszafordul, ezzel elkerülve az esetleges sérüléseket.

Akadályok leküzdése

A terepakadályokat is nagyon jól veszi a Viomi V3 porszívó, akár 2cm-es szintkülönbségen is képes áthaladni, a padlóról a szőnyegre való feljutás sem jelent neki problémát, az alacsonyabb küszöböket, térelválasztókat is simán veszi.

Telefonos vezérlés

Természetesen a Viomi V3 robotporszívót is tudjuk mobilapplikáción keresztül vezérelni, nem is kell új appal megismerkedni, hiszen a már jól bevált Xiaomi Mi Home alkalmazás szükséges hozzá. Állíthatunk be időzítőket, hogy teljesen automatizáltan tegye a dolgát, változtathatunk a takarítási módon, mindezt ráadásul távolról is megtehetjük. Húzhatunk virtuális falat, ha bizonyos helyeket szeretnénk kizárni a takarításból, de még 5 különböző térképet is eltárolhatunk ugyanarról a helyiségről, így szabályozva, hogy hova menjen napi takarításkor és mit csináljon a heti nagytakarítás alkalmával. Számtalan lehetőség és mindez egy megbízható, folyamatosan frissített applikációban.

Akkumulátor, feltöltés

 

Relatíve nagyméretű, 4900mAh kapacitású akkumulátort kapott a robotporszívó, ez átlagosan 2-2,5 óra működést tesz lehetővé. A Viomi V3 lemerülés esetén a feltöltését is megoldja magától, érzékeli amikor bizonyos szint alá csökken az akkumulátor töltöttsége, és még az utolsó amperekkel elmegy a töltőegységéig, majd automatikusan csatlakozik hozzá, amikor feltöltött, akkor ugyanonnan folytatja a takarítást, ahol abbamaradt.

Műszaki paraméterek

Mint ahogy már a cikk elején említettem a Viomi V3 nagyon jó minőségű, felső kategóriás készülék, ez látható a fenti képen is, hiszen a részegységeit olyan nagy gyártók állítják elő, mint az LG, Samsung, vagy említhetném a HoneyWell-t is, több alkatrészét már nem is Kínában, hanem Japánban gyártják.

Tulajdonságok

Általános Márka: Viomi
Típus: Robotporszívó
Modell: V3
Szín: Fekete
Tulajdonságok Akkumulátor: 4900mAh
Fogyasztás: 33W
Max. akadály magassága: 20mm
Szívóerő: 2600Pa
Portartály: 550ml
Víztartály: 550ml
Víz szabályozás: 3 szintű elektronikus adagolás
Méret & Súly Méret: 350 x 350 x 94.5mm
Súly: ~3.6kg
A csomag tartalma 1 x Viomi V3 robotporszívó
1 x 2 in 1 víz- portartály
1 x Különálló víztartály (550ML)
1 x Különálló portartály
2 x Oldalkefe
2 x HEPA szűrő
1 x Töltőállomás
1 x Hálózati adapter
1 x Vékonyabb felmosó
1 x Vastagabb felmosó

Megrendelés, Kupon

Megrendelni a lenti webáruházakból tudod, amennyiben kupont is látsz mellette, akkor azt a fizetési oldalon kell megadnod. Jelenleg mindkét feltüntetett webáruház EU raktárból szállítja a készüléket, vámmentesen és akár 1 héten belül megkapod a porszívót. Amennyiben költségtakarékosabb készülékre vágysz, akkor nézd meg a kistestvérét a Viomi V2 Pro robotporszívót, az is kifejezetten az ajánlott kategóriába tartozik.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Ára: 389,99 $ ~ 125.000.- Ft

EU Raktár + Ingyen POSTA

Kupon kód: VIOMIV3Z1

Vásárlás

Kuponokat a kupontáblázatban találsz:
https://bit.ly/DP-kuponok

Ezt olvastad már?

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

A napokban felbukkan egy új TV okosító készülék, ami mindenképp érdemes néhány szóra. A HAKOmini …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .