banner
Xiaomi TV Stick 4K TV okosító teszt

Xiaomi TV Stick 4K – TV okosító bemutató és teszt

Kipróbáltuk a legújabb Xiaomi TV okosítót, színpadon a Xiaomi TV Stick 4K. Újra gondolt belső és kissé megnőtt külső, de a lényeg szinte változatlan, megbízható és egyszerű működés immár 4K felbontásban.

banner

A Xiaomi már rutinos szereplőnek számít a TV okosítók piacán, jónéhány korábbi készüléküket kipróbáltuk, és egy kivételtől eltekintve elégedettek is voltunk velük. Ez a kivétel jelen tesztalanyunk elődje, a szintén rúd kialakítású Mi TV Stick volt. Nagyon-nagyon lebutították, kevés volt benne a memória, akadozott a működése és csak a Full HD felbontást támogatta. Az újrabrendelt Xiaomi TV Stick 4K hivatott az előd hiányosságai javítására és a papírforma szerint erre minden lehetősége adott. Mint ahogyan a nevéből is látszik immár 4K felbontást is támogat, a memóriát megduplázták az elődhöz képes, de a rendszer továbbra is maradt a már kiforrott Android TV, ebből is a jelenlegi legújabb 11-es verzió.

Habár a Xiaomi TV Stick 4K külsőleg jobban hasonlít a HD felbontású elődjére, azért ne feledkezzünk el a felhasználók körében nagy népszerűségnek örvendő Xiaomi Mi Box S-ről sem. Ugyan a Mi Box hagyományos lapos-doboz kivitelezésű TV okosító, de még a mai napig is megállja a helyét a piacon. Amennyiben hozzá hasonlítom az új 4K Stick-et, akkor már elhalványodnak az újítások, és gyakorlatilag teljesen egymás mellé is tehetjük őket. Sőt van amiben a Mi Box S egy hajszállal még meg is előzi az új 4K Stick-et, pedig az már egy több, mint 3 éve megjelent modell. Olvasd tovább a cikket, a bemutató során részletezem, hogy mire is alapozom a fenti állításom.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

 Kuponos ár: 16112- Ft

Kupon: AE358D7611F1

Vásárlás

Ha már nem működik a fenti kupon, akkor itt kereshetsz hozzá újat: https://bit.ly/DP-kuponok

Kicsomagolás, tartozékok

A Xiaomi TV Stick 4K a gyártótól megszokott narancssárga csomagolásban érkezett. A doboz, szép, igényes, megtalálható rajta a készülék minden főbb tulajdonsága. Az elmúlt időszakban a Xiaomi elkezdte kivezetni a Mi brandet, eltűnt a telefonok nevéből és szinte mindenhonnan levették. Láthatjuk, hogy a készülék nevéből is hiányzik a Mi jelölés, de a dobozra azért mégis rátették a Mi logót biztos, ami biztos alapon.

A csomagolást felnyitva napvilágra került a tartalma. Elsősorban megtaláljuk benne magát a Xiaomi TV Stick 4K készüléket. Aztán van hozzá egy távirányító (elemek nélkül) és egy micro USB kábel a hozzátartozó töltőfejjel. Ezen kívül kapunk még egy HDMI toldókábelt is, hogy a falra szerelt TV-khez is tudjuk csatlakoztatni. Végezetül egy vaskos leírást is tettek a dobozba, de sajnos a magyar nyelvű rész hiányzik belőle. Valójában szinte semmi nincs a leírásban magával a készülék használatával kapcsolatban, így sokat nem veszítettünk vele.

A csomag tartalma

 • Xiaomi TV Stick 4K
 • Távirányító
 • USB – micro USB kábel
 • Töltőadapter (5V/1A)
 • HDMI toldókábel
 • Használati útmutató (angol)

A Xiaomi TV Stick 4K külseje

A TV okosító külsőleg nem sokat változott az elődjéhez képest, egy kicsit megnőtt és a Mi logót felváltotta rajta a Xiaomi felirat. A kinézet jelen esetben azonban teljesen másodlagos szempont, hiszen a TV hátuljába lesz bedugva, így semmi nem fog belőle látszani. A hosszúsága 10,6cm, a szélessége 3cm és mindössze 1,5cm vastag, így nem fog túl sok helyet foglalni a TV hátuljában, de igazából ez is teljesen lényegtelen. Van rajta még egy fehér visszajelző LED, ami világít, ha áram alá helyezzük.

Csatlakozók, amik nincsenek

No, igen, csatlakozókból ezúttal sem vitte túlzásba a felhozatalt a Xiaomi TV Stick 4K. A legfontosabb, hogy csak HDMI bemenettel rendelkező lapostévéhez tudjuk csatlakoztatni. A stick egyik végén van a HDMI, azt kell bedugni a TV-be. Ha esetleg falra van szerelve a TV, vagy a faltól nem menne bele a stick, akkor használjuk a mellé kapott HDMI toldót. Aztán van még rajta egy micro USB port, ahova elsődlegesen a töltőadapter csatlakoztathatjuk. Az USB-re viszont csatlakoztathatunk OTG elosztón keresztül akár USB HUB-ot is. Ezzel lehetőségünk nyílik egyéb USB kiegészítők használatára, de akár külső merevlemezt is hozzákapcsolhatunk. Ezt a kábelt külön kell beszereznünk hozzá, és fontos megjegyeznem, hogy a gyártó nem említi ennek a funkciónak a meglétét, így támogatás sincs a használatához. Azt még érdemes megemlíteni, hogy az USB táphoz nem fontos az adaptert használnunk, ha a TV-n van 5V/1A USB kimenet (ez van a csatlakozó mellé írva), akkor oda is nyugodtan bedughatjuk, tökéltesen fog vele működni.

A Xiaomi TV Stick 4K távirányítója

Akinek korábban volt már dolga Xiaomi készülékkel, annak a távirányító ismerős lehet, majdnem teljesen megegyezik az előző modellekével. A Mi Box S-hez hasonlítva nagyjából 1cm-t megnőtt a hossza, nem tudom, hogy ez miért jó, de biztos van valami előnye. Az elődhöz képest csupán a két dedikált Netflix és Prime Video kapott nagyobb kiemelést a fehér színű gombokkal. Rádiós (Bluetooth) működésű, azaz nem szükséges neki rálátás a TV Stick-re. Van benne beépített mikrofon is, amivel bemondásra kereshetünk a Youtube-on, vagy akár a médiatartalmaink között is. Ha rendelkezünk Google Home okosotthon rendszerrel, akkor hangutasítások kiadására is használhatjuk. A távirányító kezelése nagyon kényelmes, csak a legszükségesebb gombok találhatóak meg rajta, így gyorsan megszokható. 2db AAA méretű elemmel működik, ami sajnos nem volt az alapcsomag része.

Hardveres tulajdonságok

A Xiaomi TV Stick 4K motorja egy Amlogic S905Y4 processzor amely 4db ARM Cortex-A35 maggal rendelkezik, és magonként max. 2 GHz órajelen működik. Nem rossz CPU, de láttunk már ettől jóval erősebbet is TV Box-ban, a Mi Box S-től nagy ugrás itt nem látható. Éppúgy a memória méretében sem történt változás, ezúttal is 2GB LPDDR4 modul van a készülékben, ami a legtöbb alkalmazás számára ugyan elegendő, de komolyabb játékokhoz már kevés lehet. Ami nekem fájó pont, az az, hogy a tárhely mérete sem nőtt, ugyanúgy 8GB most is (amiből nagyjából 5GB-ot használhatunk, a többi a rendszeré), mint a 3 évvel ezelőtti készülékben. Jó lett volna itt is legalább egy duplázás, hiszen egyre több applikáció van a Play Áruházban, amik mérete pedig folyamatosan növekszik. A tárhely mérete miatt a komolyabb játékokról is le kell mondanunk, pedig a készülék többi eleme alapján működhetnének. A grafikus megjelenítésről ezúttal egy a processzorba integrált ARM MALI-G31 MP2 GPU gondoskodik, a maximum kimeneti felbontása 2160p@60Hz 4K UHD. Van továbbá HDR, valamint Dolby Vision és Dolby Atmos támogatás is benne, hogy az arra alkalmas tévén még élvezetesebb legyen a mozizás.

WiFi és Bluetooth is van benne

Az internethez a beépített WiFi-n keresztül tudunk kapcsolódni, ami ugyanúgy AC kétsávos, mint a korábbi modellekben volt. 5GHz-es hálózathoz kapcsolódva nálam a maximum letöltési sebesség 300Mbit/s körül alakult, ami elegendő a 4K tartalmak streameléséhez is. A Bluetooth csatolónál viszont már történt egy kis előrelépés az elődökhöz képest, hiszen ebből már az 5.0 szabványút kezeli, ami még stabilabb és késleltetés nélküli átvitelt tesz lehetővé. A Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatunk hozzá külső kiegészítőket, fejhallgatót, hangfalat (soundbar-t is), de tökéltesen kezeli pl. az Xbox kontrollert is, ami játékhoz elengedhetetlen.

Műszaki paraméterek

 • CPU: Amlogic S905Y4 négy magos processzor, 2GHz
 • GPU: ARM Mali-G31 MP2
 • RAM: 2GB LPDDR4 RAM
 • Háttértár: 8GB eMMC háttértár
 • HDMI: HDMI 2.1 HDCP, max. 2160p@60Hz 4K UHD
 • Operációs rendszer: Android 11, ATV
 • Hálózat: Dual Band AC WiFi (2,4GHz és 5GHz)
 • Bluetooth: Bluetooth 5.0
 • Videó dekóder: AV1, VP9, H.265, H.264, MPEG-2, MPEG-1
 • Videó formátum: MKV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM
 • Audio dekóder: DTS HD, Dolby Atmos
 • Audio formátum: MP3, AAC, RM, FLAC
 • Képdekódoló: JPG, BMP, GIF, PNG

Készítettem egy összehasonlító táblázatot, amiben a jelenleg kapható Xiaomi TV okosítók legfontosabb paramétereit vetheted össze egymással. Ide kattintva találod meg…

A Xiaomi TV Stick 4K szoftvere

A külcsín és a műszaki paraméterek után térjünk rá a szoftverre, hiszen mégiscsak ez a legfontosabb egy TV okosítónál, mert ezt fogjuk látni minden alkalommal, amikor használjuk. A Xiaomi TV Stick 4K továbbra is a már jól kiforrott Android TV operációs rendszert futtatja. Kicsit reménykedtem benne, hogy hátha már az új Google TV lesz rajta, de nem biztos, hogy az előny lett volna. A rendszer immár a jelenlegi legfrisseb TV-re is kiadott Android 11 alapokon nyugszik, a biztonsági javító szintje pedig 2021. október 1-i, nem a legfrissebb, de a TV-kre nem érkezik olyan sűrűn frissítés, mint a telefonokra. A kezelőfelület apróbb eltérésektől eltekintve teljesen megegyezik a korábbi készülékeken lévőkével. Az apróbb eltérések is csak a beállítások menüben vehetők észre, ilyen pl. a be-ki kapcsolható HDR megjelenítés, de néhány menü pont neve is megváltozott. A Xiaomi TV Stick 4K rendelkezik minden Google tanúsítvánnyal, így korlátozások nélkül futtathatók, használhatók rajta a Google szolgáltatásai. A Play Áruház teljes kínálata a rendelkezésünkre áll, azonban ebben csak a TV-re optimalizált applikációkat fogjuk megtalálni. Van benne beépített Chromecast funkció is, amivel bármiféle külső alkalmazás használata nélkül tudjuk tükrözni a TV-re a telefonunk képernyőjét.

Multimédiás képességek

Nézzük akkor a multimédiás képességeit, tud-e valamivel többet nyújtani, mint a korábbi modellek. A hazánkban is elérhető streaming szolgáltatások közül kipróbáltam a Netflix-et és az új HBO Max-ot. A Netflix applikációja már a készülékre van telepítve, így ezt nem kell sokat keresgélni, elindítjuk, bejelentkezünk és működik. Azt talán már említenem sem kell, hogy az app-ból ezúttal is a TV verziót kapjuk, teljeskörű 4K HDR támogatással, így akár a legnagyobb felbontásban is élvezhetjük a műsorokat (ha a díjcsomagunk is támogatja). A Netflix-től nem is vártam mást, a korábbi készülékeken is jól működött, pont ahogyan a Xiaomi TV Stick 4K esetében is.

Az HBO Max egy viszonylag új szolgáltatás hazánkban, a korábbi HBO GO-t váltotta fel. Itt már az applikációt meg kell keresnünk és le kell töltenünk a Play Áruházból. Nem okozott nagy meglepetést, hogy az HBO Max is tökéltesen és hiba nélkül használható a készüléken, hiszen az elődön is hasonlóan jól működött. Ezek mellett persze még jónéhány egyéb streaming szolgáltató alkalmazását is használhatjuk. Rajta van pl. az Amazon Prime Video, amire hazánkból is elő lehet fizetni, bár én nem túl sok értelmét látom. Adnak hozzá egy 7 napos ingyenes próbaidőszakot, én ezt próbáltam csak ki, de nem győzött meg a kínálat. Filmekből elég gyenge a felhozatal, sorozat már van 1-2 nézhető, de talán meséből a legjobb rajta a kínálat. Aztán ott az Apple TV, amihez szintén megtaláljuk rajta a dedikált applikációt, de nekem ugyanaz az érzésem ezzel kapcsolatban is, mint a Prime Video esetében, engem nem fogott meg a benne található felhozatal. Fontos kérdés, hogy a nálunk is hamarosan elérhető Disney+ működik-e majd a Xiaomi TV Stick 4K készüléken? A válasz nagy valószínűséggel igen, hiszen a külföldi előfizetők már most is használhatják vele.

A letöltött filmekkel is elboldogul a Xiaomi TV Stick 4K

A multimédiás képességeknél külön bejegyzést érdemel, hogy médialejátszóként mennyire jól teljesít a készülék. Mint ahogyan a korábbi modellekre, úgy jelen készülékre is letölthető a két legnépszerűbb lejátszó alkalmazás a Kodi és a Plex is. A Kodi egy komplett multimédiás központ, amit elindítva egy TV okosítót kapunk a TV okosítóban. Lejátszhatjuk vele a letöltött filmjeinket, zenéinket, de képnézegető rész is van benne. A pluszban telepíthető plugin-ok használatával pedig tovább bővíthetjük a tudását, akár Enigma2 rendszerű műholdvevőhöz is kapcsolódhatunk és nézhetjük rajta a TV műsorokat is. A PLEX is probléma nélkül használható a Xiaomi TV Stick 4K készüléken, ebből is a TV-re optimalizált felületet kapjuk, amit jelenleg még ingyenesen használhatunk (a mobilos változat már fizetős). A PLEX egy amolyan saját Netflix, szükséges hozzá egy szerver és ahhoz tudunk kapcsolódni a kliensen keresztül. A PLEX szerver futhat akár egy NAS-on is az otthonunkban, de kapcsolódni a világ bármely részéről tudunk hozzá.

A Xiaomi TV Stick 4K használat közben

A készülék használata közben nagy hiányosságot nem tapasztaltam, mindenben jól teljesít, épp úgy, mint az elődök (kivéve a Stick HD-t). Több órányi folyamatos használat után is éppen, hogy csak langyos a készülék háza, szóval nyugodtan eldughatjuk a TV mögé, nem lesz vele probléma. Sokaknak fontos szempont, hogy képes-e a TV okosító a kadenciahelyes lejátszásra, azaz át tud-e az adott filmnek megfelelő képfrissítésre automatikusan váltani. Nos, az a rossz hírem, hogy a Xiaomi TV Stick 4K erre egyelőre nem képes. A képbeállításoknál ott van a funkció, be is kapcsolható, de hiába, így sem váltja automatikusan a képfrissítést. Pedig erre már a Mi Box S is képes, de az is igaz, hogy abba sem olyan rég került bele egy frissítéssel ez a funkció. Szóval reménykedhetünk, hogy egy jövendőbeli frissítés elhozza a sajnos még mindig kuriózumnak számító kadenciahelyes lejátszást is. Kódolási formátumokból a legelterjedtebb H264 és H265 mellett az új processzornak köszönhetően már támogatja a legújabb AV1 formátumot is. Ennek fontos szerepe majd csak később lesz, ha jobban elterjed a felhasználók körében. Az AV1 formátum a jelenleg legnépszerűbb H.265 HEVC leváltására jött létre, azonban annál jobb tömörítéssel rendelkezik, valamint míg az előbbi csak fizetős licensszel vehető igénybe, addig az AV1 használata teljesen ingyenes.

Értékelés, vélemény

Ahhoz nem férhet kétség, hogy hozott némi újítást a Xiaomi TV Stick 4K az elődökhöz képest. Megújult a processzor, gyorsabb lett és van már benne hardveres AV1 támogatás is. Az operációs rendszer frissült Android 11-re, de a kezelőfelület maradt a megszokott Android TV. Bluetooth-ból is újabb verziót kapott, az 5.0 szabvány még jobb, és akadozásmentesebb átvitelt tesz lehetővé. Ami kicsit fájó pont az a memória és a tárhely mérete, sajnos továbbra is 2GB és 8GB áll a rendelkezésünkre, ami memóriából még elegendő is lehetne, de a tárhelyet legalább duplázhatták volna. További negatívum a kadenciahelyes lejátszás támogatás hiánya, sajnos ez így 2022-ben még mindig nem alap, pedig annak kellene, hogy legyen. Az alkalmazásokkal viszont nem kell semmi kompromisszumot kötni, minden licenc megvan a készüléken. Használhatjuk az összes Google szolgáltatást, Chromecast képernyőtükrözést, de van Netflix 4K HDR, HBO Max, Kodi, VLC, PLEX, YouTube 4K és minden, ami szem-szájnak ingere.
A Mi Box-hoz képest nem olyan nagy a változás mértéke, hogy azonnal lecseréljük rá, sebességre nem éreztem nagy különbséget, a használata pedig gyakorlatilag teljesen megegyezik. Az előző HD-s TV Stick-től viszont mindenképp jobb (mondjuk attól nem nehéz), még akkor is megéri a csere, ha csak HD felbontású a tévénk. A különbség érezhető lesz.

Megvan a helye a piacon a Xiaomi TV Stick 4K TV okosítónak. Média fogyasztásra egyértelműen jó vétel, egyszerűen és gördülékenyen működik rajta minden. Az ára tekintetében is a középmezőnybe sorolható, már hazai boltokban is kapható, itt nagyjából 28000-Ft-os árral kell számolni. Mint sok esetben, úgy most is jobban megéri külföldi webáruházból megrendelni, a Banggood online áruházban jelenleg 63,99$-os áron rendelhető a lenti kupon használatával. Ez a mai magas árfolyamon is csupán 22.000.- Ft-ot jelent. Teljesen belesimul a konkurensek ársávjába, viszont jelen esetben egy közismert és megbízható márkát is kapunk hozzá.

Előnyök:

 • Gyors Amlogic S905Y4 négy magos CPU
 • AV1 hardveres dekóder
 • Android 11 TV rendszer
 • 100% Chromecast kompatibilis
 • Netflix 4K HDR
 • Bluetooth távirányító
 • Egyszerű és stabil működés

Hátrányok:

 • Kevés memória (2GB)
 • Kevés tárhely (8GB)
 • Kadenciahelyes lejátszás hiánya

Itt megrendelheted

A Xiaomi TV Stick 4K TV okosítót a Gshopper webáruházból rendelheted meg. Jelenleg kínai raktárból szállítják, de vámmentes szállítás választható hozzá. Rendeld bátran, garantáltan nem kerül vámkezelés alá, nem rég rendeltem én is és minden további költség nélkül kaptam meg.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

 Kuponos ár: 16112- Ft

Kupon: AE358D7611F1

Vásárlás

Ha már nem működik a fenti kupon, akkor itt kereshetsz hozzá újat: https://bit.ly/DP-kuponok

FIGYELEM! – A vámkezelés menete 2021.07.01-től megváltozott az Európai Unióban. A lenti leírást rövidesen frissítjük, amint megérkezik az érintett webáruházaktól a kérdéseinkre kapott válasz.

 • A kb. 35$ érték alatti termékeket bármilyen szállítással megrendelheted, egyelőre még nem kell rájuk áfa-t és vámot sem fizetni.
 • Ezen kívül, ha EU Raktárból rendelsz, szintén vámmentesen fogod megkapni a csomagod értékhatártól függetlenül.
 • A kínai (CN vagy HK) raktárakból érkező, 35$-nál drágább termékek esetében pedig válaszd az EU Priority Line módot, ezzel a csomagod adó- és vámmentesen fog megérkezni Kínából is. Ez a szállítási mód úgy működik, hogy a webáruház egy olyan EU-n belül lévő telephelyére szállítja az árut (általában Németország, vagy Franciaország), ahol alacsony az áfa és a vám, itt elintézi a vámkezelésüket, majd továbbküldi a címedre immár EU-n belül feladott csomagként, ami vám és áfa mentes (ráadásul általában az MPL, DPD vagy a GLS szállítja ki, ami valamivel megbízhatóbb, mint a normál postai küldemény). Néhány dollárral drágább ez a szállítási mód, de végső soron többet takaríthatunk meg vele.

Minden webáruháznál a fizetési oldalon tudod megadni a kuponkódot még a fizetés elindítása és rendelés véglegesítése előtt. Korábban a kosár oldalon szerepelt ez a lehetőség, de már minden általunk ajánlott áruházban átkerült a fizetési oldalra. Írd be a kupon kódot a megfelelő mezőbe, nyomj az érvényesítés gombra és azonnal megjelenik a kedvezmény, vagy a hibaüzenet, ha a kupon már nem működik. Fizetni minden esetben a végösszeget kell, ami már a kupon kedvezménnyel csökkentett ár lesz.

Sokan tévesen gondolják azt, hogy a Kínából rendelt termékekre nincs garancia. Valójában minden áruháznak megvan a saját garancia ügyintézési menete. Elsődlegesen le kell írnunk nekik a problémát angolul, érdemes fotókat, vagy videót is készíteni a hibáról. Megpróbálnak segíteni megoldani a problémát, ha ez sikertelen, akkor vissza kell küldenünk nekik a terméket, amit vagy javítanak, vagy cserélnek. A visszaküldés költségeit nekünk kell kifizetni, de utólag a webáruház, vagy a PayPal ezt a költséget visszatérítheti, ha kérjük. Tapasztalataink szerint a visszaküldést csak a legvégső esetben szokták ajánlani. Gyakori, hogy, ha hibás terméket kaptunk (és ezt hitelt érdemlően tudjuk is bizonyítani), akkor teljesen ingyen küldenek egy újat, vagy jelentős kedvezményt biztosítanak egy hasonló termékre, a rossz készüléket pedig megtarthatjuk.
Amennyiben vámkezeltetni kellett a terméket, akkor vámkezelési papírokat mindenképp tartsuk meg, mert, ha mégis visszaküldenénk javításra egy terméket, akkor a visszaúton tudjuk igazolni a vámhatóságnál, hogy erre már egyszer kifizettük a terheket, csak javításon volt kint. Amennyiben vámmentes szállítással rendeltük a csomagot, akkor fontos, hogy visszaküldésnél is ragaszkodjunk ehhez, mindenképp előre tisztázzuk az eladóval, hogy hogyan küldi vissza.

A termékek ellenértékét a legtöbb esetben előre kell fizetni, utánvételre távol keleti áruházak esetében nincs mód (volt korábban rá próbálkozás, de nem vált be ez a fizetési mód). Fizetni lehet bankkártyával, vagy PayPal-al. Használhatsz speciális webkártyát, amire csak annyi pénzt kell feltenni, amennyit kiszeretnél épp fizetni, ennek elérhetőségéről érdeklődj a bankodnál. A legbiztonságosabb mégis a PayPal fizetés, mert a PayPal a fizetéstől számítva 180 nap védelmet biztosít neked, és, ha probléma lenne (nem érkezne meg a csomag), akkor függetlenül az eladótól visszaadja a termék árát. A PayPal-al való fizetés nem kerül többe, mint ha bankkártyával fizetnénk, de az árfolyam átváltást érdemes a bankunkra bízni (ezt kilehet választani a PayPal fizetési oldalán), így egy kicsit spórolhatunk ezen is. A PayPal-t összelehet kötni a normál, vagy a virtuális bankkártyával is, ebben az esetben a pénz szintén a kártyáról kerül levételre. 2018-tól már magyarul is elérhető a PayPal felülete, így a nyelvi akadályok is elhárultak a legbiztonságosabb fizetési mód használatától.

A kínai webáruházak gyakorlatilag semmiben sem különböznek a hazai webáruházaktól. A vásárláshoz mindenképp regisztrálni kell, amihez email cím és minimális angol nyelvismeret szükséges (bár már van néhány webáruháznak magyar nyelvű felülete is). A regisztráció során megadhatod a szállítási címed is, amire nagyon ügyelj, hiszen ide érkezik meg a csomag. Fontos, hogy a telefonszámod is helyesen add meg, mert ha a postás/futár nem találna meg, akkor ezen még mindig tudnak keresni.

 • Egyértelműen az EU raktárakból érkező termékeket vehetjük a leggyorsabban kézbe, hiszen hazánkhoz közelebb eső raktárakból érkezik és általában valamelyik hárombetűs futárszolgálat (MPL, DPD, GLS, DHL) kézbesíti.
 • Kínai raktárakból a leggyorsabb szállítási mód a DHL, akár 1 héten belül nálunk lehet a küldemény, azonban ez egyben a legdrágább is, és a nagyobb értékű csomagokat mindig vámolják, náluk nem „csúszik át” a csomag.
 • Az EU Priority Line szállítási móddal rendelt termékek esetében a szállítási idő 2-3 héttől, akár 1-2 hónap is lehet, cserébe vám és adómentesen fogjuk megkapni. Jellemzően az tart sokáig, amíg az EU-ba megérkezik a csomag, utána már néhány napon belül kézbe vehetjük.
 • A leglassabb szállítási mód a levél (Air mail, Registered air mail), lehet követhető, vagy követés nélküli, nagyon változó, hogy mikorra fog megérkezni, lehet, hogy itt lesz 2 héten belül, de az is lehet, hogy több hónapot kell majd rá várni. Nekem kb. 7 hónap volt a rekordom, szerintem bejárhatta a világot, már el is felejtettem, hogy rendeltem egy telefontokot, amikor egyszer csak megérkezett.

Xiaomi TV Stick 4K TV Okosító

Csomagolás, tartalom
Megjelenés
Kezelhetőség
Hardveres felszereltség
Képminőség
Sebesség
Bővíthetőség
Ár-érték arány

Ajánlott készülék

A legújabb Xiaomi TV okosító Android TV rendszerrel. Jól használható, gyors és sokrétű. Legfőképp azoknak ajánlott akik az egyszerű használatot részesítik előnyben.

Vásárlás
Felhasználói értékelés: Legyél Te az első!

Ezt olvastad már?

Liectroux HCR-10 Ablaktisztító Robot Bemutató

Liectroux HCR-10 Ablaktisztító Robot Bemutató

Egy nagyon érdekes készüléket kaptunk kipróbálásra, ami nem más, mint a Liectroux HCR-10 ablaktisztító robot. …

10 hozzászólás

 1. Az a problémám ezzel a stick-el, hogy egy idő után (van amikor már 5-10 perc után, van amikor csak 25-30 perc után) elkezd csúszni a hang a képhez képest! 2-3 másodpercet. A net megfelelő. Hisense QLED Smart LED 4k tv. Vajon mi lehet a gond?

 2. Üdv!
  Ma illesztettem a TV-hez és csak egyetlen problémám van! A hang rettentően halk (maxra fel kell húznom a hangot hogy élvezhető legyen valamelyest), átnéztem a beállításokat de nem jövök rá hogy mi lehet a probléma! Több hdmi bemenet van próbálkozzak esetleg másikkal? A TV típusa Samsung UE48h6400. Ha van ötlet szívesen fogadom!
  Köszönettel:
  Jani

  • Szia!

   Ha bevan kapcsolva a HDMI CEC, akkor kapcsold ki. Lehet, hogy az a baj, hogy a távirányítóval nem a készülék hangerejét állítod, hanem a tévéét. Gyárilag az Android hangerő csak közepesen van, ezt kell felvenni max-ra, de ezt csak úgy lehet, hogy ha a távirányító nem a tévét vezérli. Fehér csúszkának kell megjelennie a hangerő állításakor.

   Üdv.: Lala

  • Üdv!

   Sikerült megoldani a problémát?
   Jelenleg én is ezzel a gonddal küzdök. Próbáltam minden fajta hangbeállítást (HDMI CEC alapból ki volt kapcsolva). Sima 1080-as xiaomi mi tv stickről váltottam 4k-ra. Az előzőnél nem jelentkezett ez a probléma. A tv típusa samsung ue65nu7102. Tudom, hogy valószínűleg egy külső hangrendszer csatlakoztatása megoldaná a problémát de egyéb ötlet? Bármilyen tippet, segítséget nagyon köszönök!

 3. Samsung S22 ultrának a Smart View kapcsolatával nem működik együtt. Pedig ezért vettem. A sima, nem 4K változat állítólag működik a Smart View-val. Ez egy nagy csalódás. Vagy én nem tudom csak beállítani, hogy ne kelljen egy másik WIFI hálózat is?

  • Szia!

   Ez érdekes, mert egy sima Samsung S22-vel gond nélkül ment a smart view. Úgy emlékszem nem kellett semmi csinálni, pl. a YouTube alatt megjelent a Smart View ikonja, rányomtam, kiválasztottam az eszközt és már ment is a TV-n tovább. Próbáld meg, hogy a Mi Stick-et hozzáadod a Google Home-hoz, elvileg ismeri.

  • Youtube-on nekem is megjelenik a Crhome Cast ikon és működik is . A Google Home is látja. De a teló minden képernyőkép megjelenítéséhez a Smart View közvetlen kapcsolatban nem látja.

  • Ott nekem sem látja, de még a régebbi Mi Box S sem látja. Egyedül a Samsung TV-m tudja kezelni ezt a fajta képernyőtükrözést.

  • A TV-jeim tudják nekem is. Monitort akartam volna „okosítani”. Telefonon lévő fájlokat módosítani Dex módban. Marad a vezetékes összeköttetés.
   Köszi a választ!

  • Igen, már rájöttem, hogy összekevertem a Smart View-ot a Chromecast-el. A Chromecast-ot tudja, a Samsung Smart View-ot nem.
   Viszont lehet, hogy van rá alkalmazás, nézd meg a Play áruházban, hogy nincs-e rá valami, ami kompatibilis a Smart View-al.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .