banner

Xiaomi rajztábla, digitális írótábla Peppa malac limitált kiadás

A Xiaomi rajztáblája nagyon nagy népszerűségnek örvend a vásárlók köreiben, és erre most még egy lapáttal rátettek, hiszen megérkezett egy Peppa malac verziós limitált kiadás, ami nem csak annyiban jelent különbséget az elődhöz képest, hogy rajta van a kicsik népszerű mesehőse, hanem ezentúl már színesen is tudunk rajzolni rá.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Vásárlás

Mi az a digitális rajztábla?

A Xiaomi rajztábla egy elektronikus készülék, ami kijelzőjére szabadon írhatunk, rajzolhatunk, alkothatunk, majd egyetlen gombnyomással törölhetjük is az elkészült művünket. A Peppa malacos limitált kiadás esetében ezt egy különleges színes folyadékkristályos kijelző segítségével tehetjük meg, ami káprázatos színekben jeleníti meg a kicsik legszebb alkotásait.

Mire használható?

A Xiaomi digitális rajztábláját nagyon sok területen használhatjuk, ideális lehet gyerekek részére a rajzoláshoz, nem kell többé tonnaszám vásárolni a rajzlapot, és a kicsik szabadabban alkothatnak. Hasznos lehet otthoni jegyzeteléshez, ha gyorsan fel kell írni valamit mindig kéznél van. A Peppa malacos limitált kiadású verzióhoz kapunk még 6db sablonkártyát is, amivel még egyszerűbben tanulhatunk rajzolni.

Hogyan működik?

A rajztáblához tartozik egy műanyag, mágneses ceruza, ezzel lehet a képernyőre írni, valamint rajzokat alkotni. A Xiaomi digitális rajztáblán egyetlen gomb van, ennek a megnyomásával tudjuk a képernyőt törölni. A rajztábla felülete nyomásérzékeny, ha jobban rányomjuk a ceruzát, akkor vastagabb vonalakat rajzolhatunk, ha kevésbé nyomjuk rá, akkor vékonyabbak lesznek a vonalak. A Peppa malac limitált kiadás esetében ráadásul színesben tudunk rajzolni.

Egyetlen gombelemmel működik a Xiaomi írótáblája, ugyanis energiát csak az LCD képernyő törlésekor használ. A benne lévő elemmel körülbelül egy évig üzemképes lesz, még akkor is, ha mindennap használjuk.

Mekkora a mérete?

A Peppa malacos limitált kiadású Xiaomi rajztábla a hagyományos kivitelűtől eltérően csak a legnagyobb 13″ méretű LCD kijelzős verzióban vásárolható meg, így bizonyosan mindig lesz rajta hely a nagyobb művek számára is. A pontos méretei a következők:

  • 13″ (kb. 32,5cm) átmérővel; Hossza: 22.5cm x magassága: 31.8cm x vastagsága: 0.7cm

Hol lehet megrendelni?

Megrendelni az alábbi oldalakon tudjátok. Szállításnál bármilyen mód választható, mert a kis értéke miatt nem lesz szükség vámkezeltetésre (35$ alatt biztosan vámmentes még). Én javaslom, hogy nyomon követhető szállítást válassz, hogy biztosan meg is érkezzen a csomag (sajnos ismerjük a postát…).

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Vásárlás

Ezt olvastad már?

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

A napokban felbukkan egy új TV okosító készülék, ami mindenképp érdemes néhány szóra. A HAKOmini …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .