Xiaomi Mijia iHealth BP3L – Itt az okos vérnyomásmérő

Honnan máshonnan, mint a Xiaomi műhelyéből érkezett egy okos vérnyomásmérő, ami bizony már egyáltalán nem játék. A magas vérnyomás és egyéb vérnyomással kapcsolatos betegségek sikeres kezelése érdekében rendszeresen ellenőrizni kell a vérnyomást. A Xiaomi Mijia iHealth BP3L ebben és a mért értékek hihetetlenül egyszerű naplózásában nyújt hathatós segítséget.

A Xiaomi vérnyomásmérő egy nagyon kompakt és egyszerű kivitelű műszer, nem tartalmaz kijelzőt sem, egy mobiltelefonnal együtt használható. Felkaros vérnyomásmérő lévén a kapott eredmények nagy pontosságúak lesznek, a hozzávaló mandzsetta elég nagyméretű, így szélesebb felkarral rendelkező személyek is kényelmesen használhatják. Használata nagyon egyszerű, csak telepítsük a telefonunkra a Xiaomi vérnyomásmérő alkalmazást (angol nyelvű), majd a telefont Bluetooth kapcsolaton keresztül párosítani kell a vérnyomásmérőhöz. A kijelzőn egyetlen nagy gomb lesz látható, amivel a mérést azonnal elindíthatjuk. A mobiltelefont behelyezhetjük a vérnyomásmérőn az erre a célra kialakított helyre, de természetesen mellette is működni fog. 

A kapott eredményeket eltárolja a telefonos APP így azt bármikor visszanézhetjük, statisztikát készíthetünk róla, de akár a háziorvosunknak is egyszerűen megmutathatjuk, csak előkapjuk a telefonunkat és már látja is az orvos a pontos mért értékeket napokra, hónapokra visszamenőleg.

A Xiaomi vérnyomásmérő tervezésekor előtérbe helyezték a minél kényelmesebb és univerzálisabb használatot. A készülék 2200mAh kapacitású beépített akkumulátorral rendelkezik, ami kb. 500 mérést tesz lehetővé egyetlen feltöltéssel, ez körülbelül 5 hónapnyi használatot jelent, napi kétszeri méréssel számolva. A töltése bármilyen micro USB töltővel történhet, ilyen van minden újabb mobiltelefonhoz is. Egyszerűen és könnyen hordozható, a súlya mindössze 361 g. A lenti kupon használatával most nagyon kedvező áron lehet hozzájutni a GearBest webáruházból.

 

Vásárlás

Ezt olvastad már?

Xiaomi Wanbo mini HD projektor

Xiaomi Wanbo mini Gyermek Projektor Bemutató

Ezúttal egy hobbi, gyerekek részére szánt projektort szeretnénk bemutatni nektek, ami nem más, mint a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .