banner
Xiaomi Mijia 16 az 1-ben racsnis csavarhúzó Bemutató

Xiaomi Mijia 16 az 1-ben Csavarhúzó Bemutató

Ez a cikkünk leginkább csak egy bemutató lesz, amelynek a főszereplője a Xiaomi Mijia 16 az 1-ben csavarhúzó. Nem túl bonyolult, de annál hasznosabb eszköz, ami magában hordozza a Xiaomi-nál már megismert magas minőséget és funkcionalitást.

Régóta szeretném már otthonról száműzni a különböző méretű és fajtájú csavarhúzóim, amiket általában diszkont láncok boltjaiban vettem, elcsábulva az aktuális akciós polcok előtt. Sok-sok különböző méret, minőségtől függően lekopott, vagy már törött fejjel, így néz ki most a fiókom. Úgy tűnik, hogy a Xiaomi Mijia 16 az 1-ben csavarhúzóval most végre megoldódnak a csavarhúzóval kapcsolatos gondjaim és végre lesz 1, ami majdnem mindenhez használható.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Ára: 19,59$ ~6800- Ft

Kupon: BGHU1796

Vásárlás

Ha már nem működik a fenti kupon, akkor itt kereshetsz hozzá újat: https://bit.ly/DP-kuponok

Kicsomagolás

Ezúttal nem lesz nagy tartozék bemutatás, hiszen egy végtelenül egyszerű termékről van szó. A csomagolás és a doboz kivitelezése is a Xiaomi gyártótól már megszokott igényességet képviseli. A doboz kibontva előkerül maga a csavarhúzó és hozzá egy hosszabbító toldó. A bitfejek a csavarhúzó testében helyezkednek el, egyszerűen csak nyomjuk meg a csavarhúzó végét és máris előkerül a 8db különböző bitfej.

A csomagban található tartozékok:

  • Xiaomi Mijia 16-az 1-ben csavarhúzó
  • 8db dupla bitfej
  • Hosszabbító toldalék
  • Némi angol leírás

A Xiaomi Mijia 16 az 1-ben csavarhúzó

A Xiaomi Mijia 16-az 1-ben csavarhúzó ezúttal sem hazudtolta meg a gyártót, már első fogásra érződik rajta, hogy a legjobb anyagokból állították elő. A fém részeket magas minőségű S2 acélból gyártották a hosszútávú használat érdekében. A külső borítása úgynevezett TPE rugalmas gumiból van, de alatta a csavarhúzó teste nylon üvegszálból készült a kellő merevség biztosítása érdekében.

Az ergonómia mindenek felett

A Xiaomi Mijia 16-az 1-ben csavarhúzó markolatának kialakításakor szem előtt tartották az ergonómiát, hogy egy erősebb tekeréskor is biztosan és stabilan a használója kezéhez illeszkedjen. A speciális kialakításnak és borításának köszönhetően végig magabiztosan használható, nem fog kicsúszni a kezünkből, de elkerülehető vele a véletlen megugrás is, amivel kárt tehetnénk a csavar fejében.

Bitfejek minden esetre

A Xiaomi Mijia 16 in 1 csavarhúzóhoz összesen 8 bitfejet kapunk, amik mindkét oldalán különböző csavarokhoz illeszkedő biteket találunk, így összesen 16 féle csavar változathoz használhatjuk. A bitfejek egy nagyon ötletes tartóban helyezkednek el, amely a markolat végének enyhe megnyomására nyílik ki. A bitfej tartója is mágneses, így biztosan tartja meg a benne lévő csavarhúzó végeket.

Racsnis jobbra, racsnis balra, vagy normál

A Xiaomi Mijia 16 in 1 csavarhúzójának a minőség melletti legnagyobb előnye a racsnis kivitelezése. A csavarhúzó nyakánál található egy három állású, forgatható irányváltó, amivel a racsnizás irányát állíthatjuk be. Lehet racsnis jobb-balra, de középre állítva egyszerű normál csavarhúzóként is használhatjuk. A racsni mechanika háza alumíniumból készült, és összesen 45 fogat tartalmas a simább és csendesebb működés érdekében.

Összegzés

A Xiaomi Mijia 16-az 1-ben csavarhúzó engem nagyon meggyőzött, bízom benne, hogy hosszabb barátságot fogunk kötni. Az első csavarlazítások és húzások teljesen jól mentek, és mindenképp jó hír, hogy a bitfejek sem nyíródtak el már az első használat után. Egy csavarhúzó, ami mindenhez is jó, nem foglal sok helyet, ráadásul még a zsebemben is elfér nagyon hasznos tud lenni a napi munkavégzésem közben. Remélem, hogy pár hónap használat után is így fogom gondolni, de mindenesetre nem sok pénzt kockáztatok vele, a cikk születésekor – a magas árfolyamon számolva is csak – kb. 6800- Ft-ban került.

Rendelési link, kupon

Megrendelni a Banggood webáruházból tudod a lenti gombra kattintva. Jelenleg csak kínai raktárból rendelhető, de az EU Priority Line szállítási módnak köszönhetően gyorsan és vámmentesen fog megérkezni a küldemény.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Ára: 19,59$ ~6800- Ft

Kupon: BGHU1796

Vásárlás

Ha már nem működik a fenti kupon, akkor itt kereshetsz hozzá újat: https://bit.ly/DP-kuponok

Ezt olvastad már?

Liectroux HCR-10 Ablaktisztító Robot Bemutató

Liectroux HCR-10 Ablaktisztító Robot Bemutató

Egy nagyon érdekes készüléket kaptunk kipróbálásra, ami nem más, mint a Liectroux HCR-10 ablaktisztító robot. …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .