banner
Xiaomi Mijia 16 az 1-ben racsnis csavarhúzó Bemutató

Xiaomi Mijia 16 az 1-ben Csavarhúzó Bemutató

Ez a cikkünk leginkább csak egy bemutató lesz, amelynek a főszereplője a Xiaomi Mijia 16 az 1-ben csavarhúzó. Nem túl bonyolult, de annál hasznosabb eszköz, ami magában hordozza a Xiaomi-nál már megismert magas minőséget és funkcionalitást.

Régóta szeretném már otthonról száműzni a különböző méretű és fajtájú csavarhúzóim, amiket általában diszkont láncok boltjaiban vettem, elcsábulva az aktuális akciós polcok előtt. Sok-sok különböző méret, minőségtől függően lekopott, vagy már törött fejjel, így néz ki most a fiókom. Úgy tűnik, hogy a Xiaomi Mijia 16 az 1-ben csavarhúzóval most végre megoldódnak a csavarhúzóval kapcsolatos gondjaim és végre lesz 1, ami majdnem mindenhez használható.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Ára: 19,59$ ~6800- Ft

Kupon: BGHU1796

Vásárlás

Ha már nem működik a fenti kupon, akkor itt kereshetsz hozzá újat: https://bit.ly/DP-kuponok

Kicsomagolás

Ezúttal nem lesz nagy tartozék bemutatás, hiszen egy végtelenül egyszerű termékről van szó. A csomagolás és a doboz kivitelezése is a Xiaomi gyártótól már megszokott igényességet képviseli. A doboz kibontva előkerül maga a csavarhúzó és hozzá egy hosszabbító toldó. A bitfejek a csavarhúzó testében helyezkednek el, egyszerűen csak nyomjuk meg a csavarhúzó végét és máris előkerül a 8db különböző bitfej.

A csomagban található tartozékok:

  • Xiaomi Mijia 16-az 1-ben csavarhúzó
  • 8db dupla bitfej
  • Hosszabbító toldalék
  • Némi angol leírás

A Xiaomi Mijia 16 az 1-ben csavarhúzó

A Xiaomi Mijia 16-az 1-ben csavarhúzó ezúttal sem hazudtolta meg a gyártót, már első fogásra érződik rajta, hogy a legjobb anyagokból állították elő. A fém részeket magas minőségű S2 acélból gyártották a hosszútávú használat érdekében. A külső borítása úgynevezett TPE rugalmas gumiból van, de alatta a csavarhúzó teste nylon üvegszálból készült a kellő merevség biztosítása érdekében.

Az ergonómia mindenek felett

A Xiaomi Mijia 16-az 1-ben csavarhúzó markolatának kialakításakor szem előtt tartották az ergonómiát, hogy egy erősebb tekeréskor is biztosan és stabilan a használója kezéhez illeszkedjen. A speciális kialakításnak és borításának köszönhetően végig magabiztosan használható, nem fog kicsúszni a kezünkből, de elkerülehető vele a véletlen megugrás is, amivel kárt tehetnénk a csavar fejében.

Bitfejek minden esetre

A Xiaomi Mijia 16 in 1 csavarhúzóhoz összesen 8 bitfejet kapunk, amik mindkét oldalán különböző csavarokhoz illeszkedő biteket találunk, így összesen 16 féle csavar változathoz használhatjuk. A bitfejek egy nagyon ötletes tartóban helyezkednek el, amely a markolat végének enyhe megnyomására nyílik ki. A bitfej tartója is mágneses, így biztosan tartja meg a benne lévő csavarhúzó végeket.

Racsnis jobbra, racsnis balra, vagy normál

A Xiaomi Mijia 16 in 1 csavarhúzójának a minőség melletti legnagyobb előnye a racsnis kivitelezése. A csavarhúzó nyakánál található egy három állású, forgatható irányváltó, amivel a racsnizás irányát állíthatjuk be. Lehet racsnis jobb-balra, de középre állítva egyszerű normál csavarhúzóként is használhatjuk. A racsni mechanika háza alumíniumból készült, és összesen 45 fogat tartalmas a simább és csendesebb működés érdekében.

Összegzés

A Xiaomi Mijia 16-az 1-ben csavarhúzó engem nagyon meggyőzött, bízom benne, hogy hosszabb barátságot fogunk kötni. Az első csavarlazítások és húzások teljesen jól mentek, és mindenképp jó hír, hogy a bitfejek sem nyíródtak el már az első használat után. Egy csavarhúzó, ami mindenhez is jó, nem foglal sok helyet, ráadásul még a zsebemben is elfér nagyon hasznos tud lenni a napi munkavégzésem közben. Remélem, hogy pár hónap használat után is így fogom gondolni, de mindenesetre nem sok pénzt kockáztatok vele, a cikk születésekor – a magas árfolyamon számolva is csak – kb. 6800- Ft-ban került.

Rendelési link, kupon

Megrendelni a Banggood webáruházból tudod a lenti gombra kattintva. Jelenleg csak kínai raktárból rendelhető, de az EU Priority Line szállítási módnak köszönhetően gyorsan és vámmentesen fog megérkezni a küldemény.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Ára: 19,59$ ~6800- Ft

Kupon: BGHU1796

Vásárlás

Ha már nem működik a fenti kupon, akkor itt kereshetsz hozzá újat: https://bit.ly/DP-kuponok

Ezt olvastad már?

OneOdio A10 Focus Hybrid Zajcsökkentős Vezeték Nélküli Fejhallgató Teszt

OneOdio A10 Hybrid zajcsökkentős fejhallgató újratervezve

Érkezett egy fantasztikus fejhallgató tesztelésre, ami nem más mint az OneOdio A10 Focus, egy Hybrid …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .