banner

Xiaomi Mi TV Stick Teszt – A Legkisebb Android TV Okosító (TV Box)

Megérkezett végre fizikai valójában is a Xiaomi legújabb TV okosítója, itt a Xiaomi Mi TV Stick. Még májusban mutatták be nagyon titokzatosan ezt a kis kütyüt, ami valójában egy pendrive méretű mini médialejátszó, eredeti Android TV rendszerrel és elméletileg arra hivatott, hogy a buta tévét okossá tegye. Nézzük, meg, hogy mit sikerült bezsúfolni az eddigi legkisebb TV Box-ba.

A Mi TV Stick a Xiaomi legújabb médialejátszója, sorban a méltán nagy sikerű Mi Box S-t követi, ami még hagyományos kinézetű készülék, ellenben a Mi Stick pendrive kivitelével. Sajnos a technológiai ugrás még várat magára, ugyanis hardverében minden szempontból gyengébb, mint az elődje volt. Először májusban kezdtek el szivárogni róla az infók, és sajnos most, hogy megérkezett a készülék, kiderül, hogy sok minden bizony tévesen jelent meg. Egy ismeretlen 4 magos CPU dolgozik benne, ami órajelben gyengébb, mint az előd Amlogic S905L processzora, memóriából csupán 1GB fért el a stick-ben, a tárhely is maradt az elődnél is kevéske 8GB, a felbontás pedig „csak” Full HD lett. Minden szempontból kevés a hardver, de ezzel párhuzamosan az ára is nagyon kedvező, a cikk születésekor 37,99$-t azaz nagyjából 11.000.- Ft-ot kértek érte. És ne felejtsük el, hogy a Xiaomi Mi TV Stick is hivatalos Android TV rendszert futtat, minden Google alkalmazással és Netflix licencel.

Webáruházak, Megrendelés - Kattints a gombra

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Akciós ár: 44,99- € ~ 17.100- Ft

EU Raktár + Ingyen szállítás

Vásárlás

Mit nyújt nekünk a Mi TV Stick?

Az első információk a Xiaomi Mi TV Stick-ről még nagyon bizalomkeltőek voltak, Amlogic S905Y2 CPU-t jeleztek, USB csatlakozót és 4K UHD felbontást, mint most kiderült ezek egyike sem fedi a valóságot. Ami viszont meglepetést okozott, hogy azonnal a Global változat jelent meg, hazai szabványú adapterrel, és többek között magyar nyelvi támogatással. A pletykák azt súgják, hogy érkezőben lehet belőle egy kínai verziós is, ami már mindent tudni fog a fentiek közül, de ennek egyelőre semmi nyoma a hivatalos oldalakon. A Xiaomi Mi TV Stick nem egy rossz kütyü, csak tudni kell a helyén kezelni, van benne pl. Chromecast, amivel a Google megegyező nevű készüléke (Chromecast 3) máris kiváltható, ráadásul attól a Xiaomi nagyobb tudással rendelkezik, valamint még az ára is kedvezőbb. A készüléket szerintem nagyjából ide is pozicionálta be a gyártó, a Mi Box S árának kb. a fele, a Chromecast 3 ára alatt. Azonban fontos hozzátenni, hogy hamarosan érkezik a Google Sabrina, ami a vállalat első 4K UHD Android TV okosítója lesz, áttervezett felülettel és saját távirányítóval, a pletykák szerint 50$ körüli árral. Ez ugyan már 4K felbontású készülék, tehát nem a Mi Stick-el versenyzik, viszont a Mi Box S ára alatt indul, ami nagy népszerűséget vetít el ő neki.

Kicsomagolás

A fenti kis elkalandozás után nézzük a Xiaomi Mi Tv Stick-et, hiszen ez a cikk róla szól. A készülék doboza a már hagyományos Xiaomi színekben pompázik, a globális változatnak köszönhetően minden infó angolul szerepel rajta. Kibontás után előkerül a készülék és a tartozékok is, van benne egy távirányító, egy hálózati adapter és egy USB töltőkebel, ezek mellet találunk még némi használati/üzembe helyezési útmutatót is. A távirányítóba való elemeket ezúttal is külön kell beszereznünk, a csomagból most is kimaradt. Nem sok tartozék, de az azonnali használatbavételhez mindent megtalálunk benne.

A doboz tartalma

 • 1 x Xiaomi Mi TV Stick
 • 1 x Távirányító
 • 1 x Hálózati adapter (5V/1A)
 • 1 x Micro USB töltőkábel
 • Használati/üzembe helyezési útmutatók

 

Külsőségek

A Xiaomi Mi TV Stick kívülről leginkább egy testesebb pendrive-ra hasonlít. Mindössze 92.4mm hosszú, a végében pedig egy beépített HDMI csatlakozó található. Nagyon nem kell kinézetről beszélni, mert a TV-hez csatlakoztatva nem fog belőle semmi látszani.

Csatlakoztathatóság

A csatlakoztathatóságról sem lehet ódákat zengeni, mivel a beépített HDMI-n kívül csupán egy micro USB post van még rajta, amin keresztül a tápellátást kapja. Ennyi, semmi más nincs rajta, az USB csak töltésre használható, adatátvitelre nem. Minimalista készülék, minimalista csatlakozókkal, a bővítést elfelejthetjük.

Jár hozzá egy USB töltőfej és egy micro USB kábel, azonban az alacsony áramfelvételének köszönhetően van egy nagyon nagy előnye is, ugyanis ha a TV készülékünkön van olyan USB port, ami képes 1A kiadására, akkor oda bátran bedughatjuk a tápkábelét, nem kell hozzá a töltőfejet használni. Nekem 2 Samsung TV-m van, és még a régebbin (ami kb. 6 éves) is megtalálható az ilyen USB csatlakozó. Fontos, hogy csak akkor dugjuk ide a tápkábelét, ha a felirat a csatlakozó mellett egyértelműen 5V/1A jelzésű (az 5V/500mA(0,5A) NEM jó). A képen látható, hogy egy kiálló HDMI csatlakozóba dugtam bele, ez csak a kényelmesebb használat miatt van, de ugyanakkor az oldalsó HDMI-ben is elfér, a többi kábel is szabadon marad, csak egy helyet foglal el.

Távirányító

A távirányító majdnem teljesen megegyezik a korábbi Mi Box S modellével, csupán a két dedikált Netflix és Prime Video kapott nagyobb kiemelést a fehér színű gombokkal. Rádiós (Bluetooth) működésű, azaz nem szükséges neki rálátás a TV Stick-re. Van benne beépített mikrofon is, amivel bemondásra kereshetünk a Youtube-on, vagy akár a médiatartalmaink között is, ha rendelkezünk Google Home okosotthon rendszerrel, akkor hangutasítások kiadására is használhatjuk. A távirányító kezelése nagyon kényelmes, csak a legszükségesebb gombok találhatóak meg rajta, így gyorsan megszokható. 2db AAA méretű elemmel működik, ami sajnos nem volt az alapcsomag része.

Hardveres tulajdonságok

Na, igen, a Xiaomi Mi TV Stick hardveresen nem lett a legerősebb TV okosító, az előzetes hírek sokkal jobb specifikációt fogalmaztak meg, de a fizikai készülék nem lett valami erőgépezet. A processzora egy – egyelőre ismeretlen – 4db Cortex A53 magot tartalmazó verzió, ami maximum 1200MHz órajelen képes működni (a Mi Box S-ben lévő 1500MHz-en ketyeg). A grafikus megjelenítésről most is egy Mali-450 MP GPU gondoskodik, ebből kiindulva ki is zárható az új generációs Amlogic processzor használata. A felbontás is csak Full HD, a GPU tudná a 4K-t is, de a hardver többi eleme miatt már nem lenne élvezhető az ekkora felbontás használata. Memóriából mindössze 1GB áll az alkalmazások rendelkezésére, a tárhely pedig maradt az eddig is csekélyke 8GB.

Hálózatkezelés

Hálózatok terén maradt a korábban már bevált recept, most is egy integrált dualband WiFi adaptert tartalmaz a készülék, így a 2,4GHz-es hálózatok mellett már az 5GHz-en lévőkhöz is tudunk csatlakozni. A sebességet sajnos nem tudtam hitelesen letesztelni, mert a Speedtest app nem érhető el a Play Áruházban, de a videók nekem mindig akadozás nélkül mentek (5GHz-es hálóra csatlakozva). A Bluetooth adapter is a Xiaomi Mi TV Stick része, ami már csak a távirányító miatt is elengedhetetlen, most is a 4-es verziót használhatjuk, kifogástalan vezeték nélküli hangszóróhoz csatlakoztatva is.

Műszaki paraméterek

A lenti táblázatban összehasonlítást láthatsz a korábbi Mi Box S készülékhez képest, fejlődést sajnos egyáltalán nem tapasztalható, ellenben minden egy kicsit spórolósabb lett.

Xiaomi Mi Box S Xiaomi Mi TV Stick (ÚJ)
Operációs rendszer Android 9 Android 9
Processzor Amlogic S905X – 1500MHz 4 magos CPU – 1200MHz
CORE Cortex-A53 Quad-core 64bit Cortex-A53 Quad-core 64bit
GPU Mali-450 MP Mali-450 MP
Felbontás 4K (3840 x 2160 @60Hz) Full HD (1920 x 1080 @60Hz)
RAM 2GB DDR3 1GB DDR
ROM 8GB eMMC 8GB eMMC
WiFi 802.11a/b/g/n/ac 802.11a/b/g/n/ac
5G WiFi Igen Igen
Bluetooth Bluetooth 4.2 Bluetooth 4.2
Csatlakozók AV,DC Power Port,HDMI,USB2.0 HDMI, Power Port
HDMI HDMI 2.0a HDMI
Méretek 95,25 x 95,25 x 16,7 mm 92.4 x 30.2 x 15.2 mm

Android TV Rendszer

A Xiaomi Mi TV Stick vitathatatlan előnye a hivatalos Android TV operációs rendszer, amiből jelenleg a 9-es verzió fut rajta. Az Android TV egy kifejezetten tévére optimalizált rendszer, távirányítóval az egér kurzor mozgatása nélkül is kompromisszumok nélkül kezelhető. A Play Áruházban található applikációk kínálata szerényebb, mint az Android OS társaié, de ami letölthető az kitűnően működik. Hivatalos, a Google által is tanúsított készülék a Xiaomi Mi TV Stick, ezért minden gyári alkalmazás kitűnően futtatható rajta, működik a Chromecast telefon képernyőtükrözés is, valamint hosszútávon biztosított a készülék szoftver frissítése is (már az első bekapcsolás után érkezett rá egy frissítőcsomag).

Használat közben

A TV okosító telepítése gyerekjáték, az első bekapcsolás után egy letisztult telepítőmenü köszönt minket, ahol a magyar nyelv beállítását követően minden magyarul is olvasható. A legegyszerűbb mobiltelefonról beállítani mindent, ehhez csak követni kell a tévén megjelenő utasításokat. Tényleg végtelenül egyszerű a folyamat, de fontos, hogy ne felejtsünk el belejelentkezni a Google fiókunkba, mert csak így férünk hozzá a kütyü minden funkciójához. A bejelentkezést is nagyon leegyszerűsítették, ezt is a mobilunkról eltudjuk végezni a képernyőn megjelenő kódok megadásával.

A Xiaomi Mi TV Stick hardvere tényleg nem lett a legerősebb, ez érezhető a menüben való navigáláskor és a készülék használata közben is. Néha-néha megakad egy pillanatra, az alkalmazások picit lassabban indulnak, mint más készülékeken, de ettől függetlenül minden működik rajta. A kezelőfelület a hagyományos Android TV annak minden funkciójával, szép letisztult felület, egyértelmű minden, a kevésbé jártas felhasználók is elboldogulnak a használatával.

Multimédiás képességek

Minden fontos multimédiás applikáció megtalálható a Play Áruházban, van HBO GO, Netflix, YouTube, és már YouTube Kids is. A Netflix teljes értékű, hivatalos TV alkalmazással használható, minden jól és flottul megy, a legnagyobb felbontása Full HD (mivel a Stick maga sajnos nem tud 4K-t). Az HBO GO is jól működik, azonban itt már jobban észrevehetőek az akadozások, viszont ez jellemzően csak a menükben lépkedve tűnik fel, a filmek lejátszása hiba nélküli. Saját tartalmak, filmek lejátszásához letölthető a Kodi, elérhető a Plex, és van TV-re optimalizált VLC Player is. Habár a Xiaomi Mi TV Stick nem rendelkezik sem USB, sem SD kártya csatlakozóval, azért a hálózaton található letöltött videóinkat képes lejátszani, csatlakozhatunk vele NAS meghajtóhoz, vagy az asztali PC számítógépünkhöz is. A videó játékok kedvelői feltehetik a szintén hivatalos Twitch alkalmazást, ez is jól működik, itt még akadozásokkal sem találkoztam.

Hazai TV-s alkalmazások közül csak a Telenor My TV applikációja érhető el, a többi szolgáltatónak továbbra sincs még Android TV-re optimalizált verziója. Ellenben, ha valaki érez magában némi elhivatottságot, akkor megpróbálkozhat egy kerülőúttal feltenni őket, a linkelt tesztnek a végén a hozzászólásoknál van hozzá némi segítség. Elméletileg a Telekom TV GO is működhet rajta, mivel ez nem root-olt készülék, de hangsúlyozom, hogy elméletileg, én nem próbáltam ki, mert ebben a tesztben csak a hivatalosan is elérhető funkciókról van szó.

Konklúzió

Egy szó, mint 100, a Xiaomi Mi TV Stick egyáltalán nem rossz TV okosító kütyü, csak tudni kell a helyén kezelni. A hardver finoman szólva sem egy erőmű, ellenben médiafogyasztásra még épp elegendő. Előfordulnak kisebb akadozások, ez leginkább a menükben lépkedve feltűnő, de filmek nézése közben semmi kivetnivalót nem találtam, szépen folyamatosan megy minden. A Google alkalmazások is probléma nélkül futnak rajta, a Chromecast is jól működik. Eleinte kicsit szkeptikus voltam a gyenge hardver miatt, de a teszt közben kiderült, hogy igen is van helye ennek a TV okosítónak is a piacon. Az ára körülbelül 11.000.- Ft környékén alakul, ennyi pénzért hivatalos Android TV rendszerű box-ot nem kapunk máshol, a Mi Box S ennek az árnak majdnem a duplájába kerül, de még a Google Chromcast 3 is drágább tőle, pedig annak közel sincs ekkora tudása.
Amennyiben egy egyszerűen és kényelmesen használható TV okosítót szeretnél, valamint elegendő a Full HD felbontás, nem akarsz játszani a TV Box-on, és leginkább csak médiafogyasztásra használnád, akkor kitűnő választás a Xiaomi Mi TV Stick, azonban, ha a 4K felbontás is lényeges számodra, akkor már jobb választás lehet a régebbi Mi Box S.

Kupon, vásárlás

Ha megtetszett a Xiaomi Mi TV Stick, akkor kattints a lenti narancssárga gombra és rendelj egyet a Banggood webáruházból. A szállítási módnál kiválaszthatod a legolcsóbbat is, mert a kis értéke (40$ alatt) miatt vámkezeltetni még nem kell.

Webáruházak, Megrendelés - Kattints a gombra

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Akciós ár: 44,99- € ~ 17.100- Ft

EU Raktár + Ingyen szállítás

Vásárlás

FIGYELEM! – A vámkezelés menete 2021.07.01-től megváltozott az Európai Unióban. A lenti leírást rövidesen frissítjük, amint megérkezik az érintett webáruházaktól a kérdéseinkre kapott válasz.

 • A kb. 35$ érték alatti termékeket bármilyen szállítással megrendelheted, egyelőre még nem kell rájuk áfa-t és vámot sem fizetni.
 • Ezen kívül, ha EU Raktárból rendelsz, szintén vámmentesen fogod megkapni a csomagod értékhatártól függetlenül.
 • A kínai (CN vagy HK) raktárakból érkező, 35$-nál drágább termékek esetében pedig válaszd az EU Priority Line módot, ezzel a csomagod adó- és vámmentesen fog megérkezni Kínából is. Ez a szállítási mód úgy működik, hogy a webáruház egy olyan EU-n belül lévő telephelyére szállítja az árut (általában Németország, vagy Franciaország), ahol alacsony az áfa és a vám, itt elintézi a vámkezelésüket, majd továbbküldi a címedre immár EU-n belül feladott csomagként, ami vám és áfa mentes (ráadásul általában az MPL, DPD vagy a GLS szállítja ki, ami valamivel megbízhatóbb, mint a normál postai küldemény). Néhány dollárral drágább ez a szállítási mód, de végső soron többet takaríthatunk meg vele.

Minden webáruháznál a fizetési oldalon tudod megadni a kuponkódot még a fizetés elindítása és rendelés véglegesítése előtt. Korábban a kosár oldalon szerepelt ez a lehetőség, de már minden általunk ajánlott áruházban átkerült a fizetési oldalra. Írd be a kupon kódot a megfelelő mezőbe, nyomj az érvényesítés gombra és azonnal megjelenik a kedvezmény, vagy a hibaüzenet, ha a kupon már nem működik. Fizetni minden esetben a végösszeget kell, ami már a kupon kedvezménnyel csökkentett ár lesz.

Sokan tévesen gondolják azt, hogy a Kínából rendelt termékekre nincs garancia. Valójában minden áruháznak megvan a saját garancia ügyintézési menete. Elsődlegesen le kell írnunk nekik a problémát angolul, érdemes fotókat, vagy videót is készíteni a hibáról. Megpróbálnak segíteni megoldani a problémát, ha ez sikertelen, akkor vissza kell küldenünk nekik a terméket, amit vagy javítanak, vagy cserélnek. A visszaküldés költségeit nekünk kell kifizetni, de utólag a webáruház, vagy a PayPal ezt a költséget visszatérítheti, ha kérjük. Tapasztalataink szerint a visszaküldést csak a legvégső esetben szokták ajánlani. Gyakori, hogy, ha hibás terméket kaptunk (és ezt hitelt érdemlően tudjuk is bizonyítani), akkor teljesen ingyen küldenek egy újat, vagy jelentős kedvezményt biztosítanak egy hasonló termékre, a rossz készüléket pedig megtarthatjuk.
Amennyiben vámkezeltetni kellett a terméket, akkor vámkezelési papírokat mindenképp tartsuk meg, mert, ha mégis visszaküldenénk javításra egy terméket, akkor a visszaúton tudjuk igazolni a vámhatóságnál, hogy erre már egyszer kifizettük a terheket, csak javításon volt kint. Amennyiben vámmentes szállítással rendeltük a csomagot, akkor fontos, hogy visszaküldésnél is ragaszkodjunk ehhez, mindenképp előre tisztázzuk az eladóval, hogy hogyan küldi vissza.

A termékek ellenértékét a legtöbb esetben előre kell fizetni, utánvételre távol keleti áruházak esetében nincs mód (volt korábban rá próbálkozás, de nem vált be ez a fizetési mód). Fizetni lehet bankkártyával, vagy PayPal-al. Használhatsz speciális webkártyát, amire csak annyi pénzt kell feltenni, amennyit kiszeretnél épp fizetni, ennek elérhetőségéről érdeklődj a bankodnál. A legbiztonságosabb mégis a PayPal fizetés, mert a PayPal a fizetéstől számítva 180 nap védelmet biztosít neked, és, ha probléma lenne (nem érkezne meg a csomag), akkor függetlenül az eladótól visszaadja a termék árát. A PayPal-al való fizetés nem kerül többe, mint ha bankkártyával fizetnénk, de az árfolyam átváltást érdemes a bankunkra bízni (ezt kilehet választani a PayPal fizetési oldalán), így egy kicsit spórolhatunk ezen is. A PayPal-t összelehet kötni a normál, vagy a virtuális bankkártyával is, ebben az esetben a pénz szintén a kártyáról kerül levételre. 2018-tól már magyarul is elérhető a PayPal felülete, így a nyelvi akadályok is elhárultak a legbiztonságosabb fizetési mód használatától.

A kínai webáruházak gyakorlatilag semmiben sem különböznek a hazai webáruházaktól. A vásárláshoz mindenképp regisztrálni kell, amihez email cím és minimális angol nyelvismeret szükséges (bár már van néhány webáruháznak magyar nyelvű felülete is). A regisztráció során megadhatod a szállítási címed is, amire nagyon ügyelj, hiszen ide érkezik meg a csomag. Fontos, hogy a telefonszámod is helyesen add meg, mert ha a postás/futár nem találna meg, akkor ezen még mindig tudnak keresni.

 • Egyértelműen az EU raktárakból érkező termékeket vehetjük a leggyorsabban kézbe, hiszen hazánkhoz közelebb eső raktárakból érkezik és általában valamelyik hárombetűs futárszolgálat (MPL, DPD, GLS, DHL) kézbesíti.
 • Kínai raktárakból a leggyorsabb szállítási mód a DHL, akár 1 héten belül nálunk lehet a küldemény, azonban ez egyben a legdrágább is, és a nagyobb értékű csomagokat mindig vámolják, náluk nem „csúszik át” a csomag.
 • Az EU Priority Line szállítási móddal rendelt termékek esetében a szállítási idő 2-3 héttől, akár 1-2 hónap is lehet, cserébe vám és adómentesen fogjuk megkapni. Jellemzően az tart sokáig, amíg az EU-ba megérkezik a csomag, utána már néhány napon belül kézbe vehetjük.
 • A leglassabb szállítási mód a levél (Air mail, Registered air mail), lehet követhető, vagy követés nélküli, nagyon változó, hogy mikorra fog megérkezni, lehet, hogy itt lesz 2 héten belül, de az is lehet, hogy több hónapot kell majd rá várni. Nekem kb. 7 hónap volt a rekordom, szerintem bejárhatta a világot, már el is felejtettem, hogy rendeltem egy telefontokot, amikor egyszer csak megérkezett.

Ezt olvastad már?

Anbernic RG351MP Retro Játékkonzol Teszt

Anbernic RG351MP Retro Játékkonzol Teszt

Az Anbernic RG351MP egy hordozható retró játékkonzol, ami egy viszonylag új hardveren képes futtatni a …

18 hozzászólás

 1. Segítség! Nem tudom a wifihez kapcsolni! A hálózatot látja csatlakozik, de nincs internet. Minden más eszköz tökéletesen használja az itthoni wifi hálózatot. Telefonom hotspottal működik

 2. Beállítható a HDMI kiment felbontása 720×576-ra, vagy csak Full HD-ben dolgozik?

 3. Kedves Lala!
  Elolvastam a TV Goval kapcsolatban, hogy elvileg hogy lehet kicselezni a rendszert.
  Viszont ugye a Mi Tv stick butább eszköz, mint az ott tesztelt box.. a stickre hogyan tudok külső forrásból telepíteni valamit? (Itt pl az aptoide TV ugye)

  • Szia!

   A Telekom TV Go-t már nem lehet kicselezni, az írás korábban készült, azóta már frissült az app. A Mi Stick nem butább eszköz, Android TV van rajta. Ugyanúgy lehet külső appokat telepíteni, mint a többire, csak itt nincs USB a felmásoláshoz, letölteni viszont lelehet vele.

 4. Sziasztok,

  A voda (exUPC) Horizon Go-ja vajon megy vele?

  • Szia!

   Sajnos nem tudom kipróbálni, mert nem fogadja el a régi azonosítóm, újat meg nem tudok kérni (ezt is csak úgy kaptam). Elvileg mennie kellene vele.

 5. Sziasztok!
  Anynet+ menün keresztül tudom vezérelni ezt az eszközt?
  Üdv:
  Bálint

 6. Köszönöm, közben sikerült rátelepíteni. De sajnos nem enged belépni a felhasználónév/jelszóval.
  Frissebb apk-t honnan tudok letölteni?

  • Itt a legfrissebb, de nem teszteltem: https://www.digiportal.hu/telekom-tv-go_1.120.4.apk
   Majd írd meg légyszíves, hogy működik-e.

  • Sajnos, el sem indul. 🙁

  • Sajnos akkor nem tudom, hogy mi lehet a probléma, kipróbálni most nem tudom.

  • Varga Balázs

   Szia Lala, nekem HBO GO-ra és Telekom tv GO-ra kellene ez a stick. Hallottál már vkit akinek megy rajta a telekomos app? Köszi Balázs

  • Szia!

   Nem megy a Telekom app rajta. Egyelőre nem tudok olyan box-ról amin menne az új app.

  • Sziasztok. Van egy MiBox S 4k-m és egy MiTV Stick-em. Eddig TP Link WR 841N-es routert használtam, most váltottam TP Link Archer C80 AC1900-re. A MiBox S továbbra is remekül működik, de a MiTV Stick-en a bekapcsolás után csak kb 2-3 perc után van működő internet, pedig a WIFI csatlakozás azonnal megvan, vagy pedig ki-és rögtön be kell kapcsolnom a Stick-en a Wifi-t, aztán szintén működik. A régi Routernél azonnal volt internet bekapcsolás után, és folytatta a tv-műsort, vagy épp a Youtube-ot. Miért lehet ez? Teljesen mindegy, hogy 2,4G vagy 5G hálózatra csatlakozok, a reset sem segített. Statikus vagy DHCP beállítás sem és a DNS Server megváltoztatása sem..

 7. Kedves Lala!
  A TV GO alkalmazást hogy tudom erre az eszközre telepíteni?
  Leírnád részletesen?
  Köszönöm előre is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .