banner

Xiaomi Mi TV Stick Teszt – A Legkisebb Android TV Okosító (TV Box)

Megérkezett végre fizikai valójában is a Xiaomi legújabb TV okosítója, itt a Xiaomi Mi TV Stick. Még májusban mutatták be nagyon titokzatosan ezt a kis kütyüt, ami valójában egy pendrive méretű mini médialejátszó, eredeti Android TV rendszerrel és elméletileg arra hivatott, hogy a buta tévét okossá tegye. Nézzük, meg, hogy mit sikerült bezsúfolni az eddigi legkisebb TV Box-ba.

A Mi TV Stick a Xiaomi legújabb médialejátszója, sorban a méltán nagy sikerű Mi Box S-t követi, ami még hagyományos kinézetű készülék, ellenben a Mi Stick pendrive kivitelével. Sajnos a technológiai ugrás még várat magára, ugyanis hardverében minden szempontból gyengébb, mint az elődje volt. Először májusban kezdtek el szivárogni róla az infók, és sajnos most, hogy megérkezett a készülék, kiderül, hogy sok minden bizony tévesen jelent meg. Egy ismeretlen 4 magos CPU dolgozik benne, ami órajelben gyengébb, mint az előd Amlogic S905L processzora, memóriából csupán 1GB fért el a stick-ben, a tárhely is maradt az elődnél is kevéske 8GB, a felbontás pedig „csak” Full HD lett. Minden szempontból kevés a hardver, de ezzel párhuzamosan az ára is nagyon kedvező, a cikk születésekor 37,99$-t azaz nagyjából 11.000.- Ft-ot kértek érte. És ne felejtsük el, hogy a Xiaomi Mi TV Stick is hivatalos Android TV rendszert futtat, minden Google alkalmazással és Netflix licencel.

Webáruházak, Megrendelés - Kattints a gombra

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Akciós ár: 44,99- € ~ 17.100- Ft

EU Raktár + Ingyen szállítás

Vásárlás

Mit nyújt nekünk a Mi TV Stick?

Az első információk a Xiaomi Mi TV Stick-ről még nagyon bizalomkeltőek voltak, Amlogic S905Y2 CPU-t jeleztek, USB csatlakozót és 4K UHD felbontást, mint most kiderült ezek egyike sem fedi a valóságot. Ami viszont meglepetést okozott, hogy azonnal a Global változat jelent meg, hazai szabványú adapterrel, és többek között magyar nyelvi támogatással. A pletykák azt súgják, hogy érkezőben lehet belőle egy kínai verziós is, ami már mindent tudni fog a fentiek közül, de ennek egyelőre semmi nyoma a hivatalos oldalakon. A Xiaomi Mi TV Stick nem egy rossz kütyü, csak tudni kell a helyén kezelni, van benne pl. Chromecast, amivel a Google megegyező nevű készüléke (Chromecast 3) máris kiváltható, ráadásul attól a Xiaomi nagyobb tudással rendelkezik, valamint még az ára is kedvezőbb. A készüléket szerintem nagyjából ide is pozicionálta be a gyártó, a Mi Box S árának kb. a fele, a Chromecast 3 ára alatt. Azonban fontos hozzátenni, hogy hamarosan érkezik a Google Sabrina, ami a vállalat első 4K UHD Android TV okosítója lesz, áttervezett felülettel és saját távirányítóval, a pletykák szerint 50$ körüli árral. Ez ugyan már 4K felbontású készülék, tehát nem a Mi Stick-el versenyzik, viszont a Mi Box S ára alatt indul, ami nagy népszerűséget vetít el ő neki.

Kicsomagolás

A fenti kis elkalandozás után nézzük a Xiaomi Mi Tv Stick-et, hiszen ez a cikk róla szól. A készülék doboza a már hagyományos Xiaomi színekben pompázik, a globális változatnak köszönhetően minden infó angolul szerepel rajta. Kibontás után előkerül a készülék és a tartozékok is, van benne egy távirányító, egy hálózati adapter és egy USB töltőkebel, ezek mellet találunk még némi használati/üzembe helyezési útmutatót is. A távirányítóba való elemeket ezúttal is külön kell beszereznünk, a csomagból most is kimaradt. Nem sok tartozék, de az azonnali használatbavételhez mindent megtalálunk benne.

A doboz tartalma

 • 1 x Xiaomi Mi TV Stick
 • 1 x Távirányító
 • 1 x Hálózati adapter (5V/1A)
 • 1 x Micro USB töltőkábel
 • Használati/üzembe helyezési útmutatók

 

Külsőségek

A Xiaomi Mi TV Stick kívülről leginkább egy testesebb pendrive-ra hasonlít. Mindössze 92.4mm hosszú, a végében pedig egy beépített HDMI csatlakozó található. Nagyon nem kell kinézetről beszélni, mert a TV-hez csatlakoztatva nem fog belőle semmi látszani.

Csatlakoztathatóság

A csatlakoztathatóságról sem lehet ódákat zengeni, mivel a beépített HDMI-n kívül csupán egy micro USB post van még rajta, amin keresztül a tápellátást kapja. Ennyi, semmi más nincs rajta, az USB csak töltésre használható, adatátvitelre nem. Minimalista készülék, minimalista csatlakozókkal, a bővítést elfelejthetjük.

Jár hozzá egy USB töltőfej és egy micro USB kábel, azonban az alacsony áramfelvételének köszönhetően van egy nagyon nagy előnye is, ugyanis ha a TV készülékünkön van olyan USB port, ami képes 1A kiadására, akkor oda bátran bedughatjuk a tápkábelét, nem kell hozzá a töltőfejet használni. Nekem 2 Samsung TV-m van, és még a régebbin (ami kb. 6 éves) is megtalálható az ilyen USB csatlakozó. Fontos, hogy csak akkor dugjuk ide a tápkábelét, ha a felirat a csatlakozó mellett egyértelműen 5V/1A jelzésű (az 5V/500mA(0,5A) NEM jó). A képen látható, hogy egy kiálló HDMI csatlakozóba dugtam bele, ez csak a kényelmesebb használat miatt van, de ugyanakkor az oldalsó HDMI-ben is elfér, a többi kábel is szabadon marad, csak egy helyet foglal el.

Távirányító

A távirányító majdnem teljesen megegyezik a korábbi Mi Box S modellével, csupán a két dedikált Netflix és Prime Video kapott nagyobb kiemelést a fehér színű gombokkal. Rádiós (Bluetooth) működésű, azaz nem szükséges neki rálátás a TV Stick-re. Van benne beépített mikrofon is, amivel bemondásra kereshetünk a Youtube-on, vagy akár a médiatartalmaink között is, ha rendelkezünk Google Home okosotthon rendszerrel, akkor hangutasítások kiadására is használhatjuk. A távirányító kezelése nagyon kényelmes, csak a legszükségesebb gombok találhatóak meg rajta, így gyorsan megszokható. 2db AAA méretű elemmel működik, ami sajnos nem volt az alapcsomag része.

Hardveres tulajdonságok

Na, igen, a Xiaomi Mi TV Stick hardveresen nem lett a legerősebb TV okosító, az előzetes hírek sokkal jobb specifikációt fogalmaztak meg, de a fizikai készülék nem lett valami erőgépezet. A processzora egy – egyelőre ismeretlen – 4db Cortex A53 magot tartalmazó verzió, ami maximum 1200MHz órajelen képes működni (a Mi Box S-ben lévő 1500MHz-en ketyeg). A grafikus megjelenítésről most is egy Mali-450 MP GPU gondoskodik, ebből kiindulva ki is zárható az új generációs Amlogic processzor használata. A felbontás is csak Full HD, a GPU tudná a 4K-t is, de a hardver többi eleme miatt már nem lenne élvezhető az ekkora felbontás használata. Memóriából mindössze 1GB áll az alkalmazások rendelkezésére, a tárhely pedig maradt az eddig is csekélyke 8GB.

Hálózatkezelés

Hálózatok terén maradt a korábban már bevált recept, most is egy integrált dualband WiFi adaptert tartalmaz a készülék, így a 2,4GHz-es hálózatok mellett már az 5GHz-en lévőkhöz is tudunk csatlakozni. A sebességet sajnos nem tudtam hitelesen letesztelni, mert a Speedtest app nem érhető el a Play Áruházban, de a videók nekem mindig akadozás nélkül mentek (5GHz-es hálóra csatlakozva). A Bluetooth adapter is a Xiaomi Mi TV Stick része, ami már csak a távirányító miatt is elengedhetetlen, most is a 4-es verziót használhatjuk, kifogástalan vezeték nélküli hangszóróhoz csatlakoztatva is.

Műszaki paraméterek

A lenti táblázatban összehasonlítást láthatsz a korábbi Mi Box S készülékhez képest, fejlődést sajnos egyáltalán nem tapasztalható, ellenben minden egy kicsit spórolósabb lett.

Xiaomi Mi Box S Xiaomi Mi TV Stick (ÚJ)
Operációs rendszer Android 9 Android 9
Processzor Amlogic S905X – 1500MHz 4 magos CPU – 1200MHz
CORE Cortex-A53 Quad-core 64bit Cortex-A53 Quad-core 64bit
GPU Mali-450 MP Mali-450 MP
Felbontás 4K (3840 x 2160 @60Hz) Full HD (1920 x 1080 @60Hz)
RAM 2GB DDR3 1GB DDR
ROM 8GB eMMC 8GB eMMC
WiFi 802.11a/b/g/n/ac 802.11a/b/g/n/ac
5G WiFi Igen Igen
Bluetooth Bluetooth 4.2 Bluetooth 4.2
Csatlakozók AV,DC Power Port,HDMI,USB2.0 HDMI, Power Port
HDMI HDMI 2.0a HDMI
Méretek 95,25 x 95,25 x 16,7 mm 92.4 x 30.2 x 15.2 mm

Android TV Rendszer

A Xiaomi Mi TV Stick vitathatatlan előnye a hivatalos Android TV operációs rendszer, amiből jelenleg a 9-es verzió fut rajta. Az Android TV egy kifejezetten tévére optimalizált rendszer, távirányítóval az egér kurzor mozgatása nélkül is kompromisszumok nélkül kezelhető. A Play Áruházban található applikációk kínálata szerényebb, mint az Android OS társaié, de ami letölthető az kitűnően működik. Hivatalos, a Google által is tanúsított készülék a Xiaomi Mi TV Stick, ezért minden gyári alkalmazás kitűnően futtatható rajta, működik a Chromecast telefon képernyőtükrözés is, valamint hosszútávon biztosított a készülék szoftver frissítése is (már az első bekapcsolás után érkezett rá egy frissítőcsomag).

Használat közben

A TV okosító telepítése gyerekjáték, az első bekapcsolás után egy letisztult telepítőmenü köszönt minket, ahol a magyar nyelv beállítását követően minden magyarul is olvasható. A legegyszerűbb mobiltelefonról beállítani mindent, ehhez csak követni kell a tévén megjelenő utasításokat. Tényleg végtelenül egyszerű a folyamat, de fontos, hogy ne felejtsünk el belejelentkezni a Google fiókunkba, mert csak így férünk hozzá a kütyü minden funkciójához. A bejelentkezést is nagyon leegyszerűsítették, ezt is a mobilunkról eltudjuk végezni a képernyőn megjelenő kódok megadásával.

A Xiaomi Mi TV Stick hardvere tényleg nem lett a legerősebb, ez érezhető a menüben való navigáláskor és a készülék használata közben is. Néha-néha megakad egy pillanatra, az alkalmazások picit lassabban indulnak, mint más készülékeken, de ettől függetlenül minden működik rajta. A kezelőfelület a hagyományos Android TV annak minden funkciójával, szép letisztult felület, egyértelmű minden, a kevésbé jártas felhasználók is elboldogulnak a használatával.

Multimédiás képességek

Minden fontos multimédiás applikáció megtalálható a Play Áruházban, van HBO GO, Netflix, YouTube, és már YouTube Kids is. A Netflix teljes értékű, hivatalos TV alkalmazással használható, minden jól és flottul megy, a legnagyobb felbontása Full HD (mivel a Stick maga sajnos nem tud 4K-t). Az HBO GO is jól működik, azonban itt már jobban észrevehetőek az akadozások, viszont ez jellemzően csak a menükben lépkedve tűnik fel, a filmek lejátszása hiba nélküli. Saját tartalmak, filmek lejátszásához letölthető a Kodi, elérhető a Plex, és van TV-re optimalizált VLC Player is. Habár a Xiaomi Mi TV Stick nem rendelkezik sem USB, sem SD kártya csatlakozóval, azért a hálózaton található letöltött videóinkat képes lejátszani, csatlakozhatunk vele NAS meghajtóhoz, vagy az asztali PC számítógépünkhöz is. A videó játékok kedvelői feltehetik a szintén hivatalos Twitch alkalmazást, ez is jól működik, itt még akadozásokkal sem találkoztam.

Hazai TV-s alkalmazások közül csak a Telenor My TV applikációja érhető el, a többi szolgáltatónak továbbra sincs még Android TV-re optimalizált verziója. Ellenben, ha valaki érez magában némi elhivatottságot, akkor megpróbálkozhat egy kerülőúttal feltenni őket, a linkelt tesztnek a végén a hozzászólásoknál van hozzá némi segítség. Elméletileg a Telekom TV GO is működhet rajta, mivel ez nem root-olt készülék, de hangsúlyozom, hogy elméletileg, én nem próbáltam ki, mert ebben a tesztben csak a hivatalosan is elérhető funkciókról van szó.

Konklúzió

Egy szó, mint 100, a Xiaomi Mi TV Stick egyáltalán nem rossz TV okosító kütyü, csak tudni kell a helyén kezelni. A hardver finoman szólva sem egy erőmű, ellenben médiafogyasztásra még épp elegendő. Előfordulnak kisebb akadozások, ez leginkább a menükben lépkedve feltűnő, de filmek nézése közben semmi kivetnivalót nem találtam, szépen folyamatosan megy minden. A Google alkalmazások is probléma nélkül futnak rajta, a Chromecast is jól működik. Eleinte kicsit szkeptikus voltam a gyenge hardver miatt, de a teszt közben kiderült, hogy igen is van helye ennek a TV okosítónak is a piacon. Az ára körülbelül 11.000.- Ft környékén alakul, ennyi pénzért hivatalos Android TV rendszerű box-ot nem kapunk máshol, a Mi Box S ennek az árnak majdnem a duplájába kerül, de még a Google Chromcast 3 is drágább tőle, pedig annak közel sincs ekkora tudása.
Amennyiben egy egyszerűen és kényelmesen használható TV okosítót szeretnél, valamint elegendő a Full HD felbontás, nem akarsz játszani a TV Box-on, és leginkább csak médiafogyasztásra használnád, akkor kitűnő választás a Xiaomi Mi TV Stick, azonban, ha a 4K felbontás is lényeges számodra, akkor már jobb választás lehet a régebbi Mi Box S.

Kupon, vásárlás

Ha megtetszett a Xiaomi Mi TV Stick, akkor kattints a lenti narancssárga gombra és rendelj egyet a Banggood webáruházból. A szállítási módnál kiválaszthatod a legolcsóbbat is, mert a kis értéke (40$ alatt) miatt vámkezeltetni még nem kell.

Webáruházak, Megrendelés - Kattints a gombra

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Akciós ár: 44,99- € ~ 17.100- Ft

EU Raktár + Ingyen szállítás

Vásárlás

FIGYELEM! – A vámkezelés menete 2021.07.01-től megváltozott az Európai Unióban. A lenti leírást rövidesen frissítjük, amint megérkezik az érintett webáruházaktól a kérdéseinkre kapott válasz.

 • A kb. 35$ érték alatti termékeket bármilyen szállítással megrendelheted, egyelőre még nem kell rájuk áfa-t és vámot sem fizetni.
 • Ezen kívül, ha EU Raktárból rendelsz, szintén vámmentesen fogod megkapni a csomagod értékhatártól függetlenül.
 • A kínai (CN vagy HK) raktárakból érkező, 35$-nál drágább termékek esetében pedig válaszd az EU Priority Line módot, ezzel a csomagod adó- és vámmentesen fog megérkezni Kínából is. Ez a szállítási mód úgy működik, hogy a webáruház egy olyan EU-n belül lévő telephelyére szállítja az árut (általában Németország, vagy Franciaország), ahol alacsony az áfa és a vám, itt elintézi a vámkezelésüket, majd továbbküldi a címedre immár EU-n belül feladott csomagként, ami vám és áfa mentes (ráadásul általában az MPL, DPD vagy a GLS szállítja ki, ami valamivel megbízhatóbb, mint a normál postai küldemény). Néhány dollárral drágább ez a szállítási mód, de végső soron többet takaríthatunk meg vele.

Minden webáruháznál a fizetési oldalon tudod megadni a kuponkódot még a fizetés elindítása és rendelés véglegesítése előtt. Korábban a kosár oldalon szerepelt ez a lehetőség, de már minden általunk ajánlott áruházban átkerült a fizetési oldalra. Írd be a kupon kódot a megfelelő mezőbe, nyomj az érvényesítés gombra és azonnal megjelenik a kedvezmény, vagy a hibaüzenet, ha a kupon már nem működik. Fizetni minden esetben a végösszeget kell, ami már a kupon kedvezménnyel csökkentett ár lesz.

Sokan tévesen gondolják azt, hogy a Kínából rendelt termékekre nincs garancia. Valójában minden áruháznak megvan a saját garancia ügyintézési menete. Elsődlegesen le kell írnunk nekik a problémát angolul, érdemes fotókat, vagy videót is készíteni a hibáról. Megpróbálnak segíteni megoldani a problémát, ha ez sikertelen, akkor vissza kell küldenünk nekik a terméket, amit vagy javítanak, vagy cserélnek. A visszaküldés költségeit nekünk kell kifizetni, de utólag a webáruház, vagy a PayPal ezt a költséget visszatérítheti, ha kérjük. Tapasztalataink szerint a visszaküldést csak a legvégső esetben szokták ajánlani. Gyakori, hogy, ha hibás terméket kaptunk (és ezt hitelt érdemlően tudjuk is bizonyítani), akkor teljesen ingyen küldenek egy újat, vagy jelentős kedvezményt biztosítanak egy hasonló termékre, a rossz készüléket pedig megtarthatjuk.
Amennyiben vámkezeltetni kellett a terméket, akkor vámkezelési papírokat mindenképp tartsuk meg, mert, ha mégis visszaküldenénk javításra egy terméket, akkor a visszaúton tudjuk igazolni a vámhatóságnál, hogy erre már egyszer kifizettük a terheket, csak javításon volt kint. Amennyiben vámmentes szállítással rendeltük a csomagot, akkor fontos, hogy visszaküldésnél is ragaszkodjunk ehhez, mindenképp előre tisztázzuk az eladóval, hogy hogyan küldi vissza.

A termékek ellenértékét a legtöbb esetben előre kell fizetni, utánvételre távol keleti áruházak esetében nincs mód (volt korábban rá próbálkozás, de nem vált be ez a fizetési mód). Fizetni lehet bankkártyával, vagy PayPal-al. Használhatsz speciális webkártyát, amire csak annyi pénzt kell feltenni, amennyit kiszeretnél épp fizetni, ennek elérhetőségéről érdeklődj a bankodnál. A legbiztonságosabb mégis a PayPal fizetés, mert a PayPal a fizetéstől számítva 180 nap védelmet biztosít neked, és, ha probléma lenne (nem érkezne meg a csomag), akkor függetlenül az eladótól visszaadja a termék árát. A PayPal-al való fizetés nem kerül többe, mint ha bankkártyával fizetnénk, de az árfolyam átváltást érdemes a bankunkra bízni (ezt kilehet választani a PayPal fizetési oldalán), így egy kicsit spórolhatunk ezen is. A PayPal-t összelehet kötni a normál, vagy a virtuális bankkártyával is, ebben az esetben a pénz szintén a kártyáról kerül levételre. 2018-tól már magyarul is elérhető a PayPal felülete, így a nyelvi akadályok is elhárultak a legbiztonságosabb fizetési mód használatától.

A kínai webáruházak gyakorlatilag semmiben sem különböznek a hazai webáruházaktól. A vásárláshoz mindenképp regisztrálni kell, amihez email cím és minimális angol nyelvismeret szükséges (bár már van néhány webáruháznak magyar nyelvű felülete is). A regisztráció során megadhatod a szállítási címed is, amire nagyon ügyelj, hiszen ide érkezik meg a csomag. Fontos, hogy a telefonszámod is helyesen add meg, mert ha a postás/futár nem találna meg, akkor ezen még mindig tudnak keresni.

 • Egyértelműen az EU raktárakból érkező termékeket vehetjük a leggyorsabban kézbe, hiszen hazánkhoz közelebb eső raktárakból érkezik és általában valamelyik hárombetűs futárszolgálat (MPL, DPD, GLS, DHL) kézbesíti.
 • Kínai raktárakból a leggyorsabb szállítási mód a DHL, akár 1 héten belül nálunk lehet a küldemény, azonban ez egyben a legdrágább is, és a nagyobb értékű csomagokat mindig vámolják, náluk nem „csúszik át” a csomag.
 • Az EU Priority Line szállítási móddal rendelt termékek esetében a szállítási idő 2-3 héttől, akár 1-2 hónap is lehet, cserébe vám és adómentesen fogjuk megkapni. Jellemzően az tart sokáig, amíg az EU-ba megérkezik a csomag, utána már néhány napon belül kézbe vehetjük.
 • A leglassabb szállítási mód a levél (Air mail, Registered air mail), lehet követhető, vagy követés nélküli, nagyon változó, hogy mikorra fog megérkezni, lehet, hogy itt lesz 2 héten belül, de az is lehet, hogy több hónapot kell majd rá várni. Nekem kb. 7 hónap volt a rekordom, szerintem bejárhatta a világot, már el is felejtettem, hogy rendeltem egy telefontokot, amikor egyszer csak megérkezett.

Ezt olvastad már?

Tronsmart Groove 2 Bluetooth hangszóró teszt - Kis méret, erőteljes hangzás

Tronsmart Groove 2 Bluetooth hangszóró teszt – Kis méret, erőteljes hangzás

Ezúttal egy kis méretű Bluetooth hangszórót kaptunk kipróbálásra, ami nem más, mint a Tronsmart Groove …

17 hozzászólás

 1. Segítség! Nem tudom a wifihez kapcsolni! A hálózatot látja csatlakozik, de nincs internet. Minden más eszköz tökéletesen használja az itthoni wifi hálózatot. Telefonom hotspottal működik

 2. Beállítható a HDMI kiment felbontása 720×576-ra, vagy csak Full HD-ben dolgozik?

 3. Kedves Lala!
  Elolvastam a TV Goval kapcsolatban, hogy elvileg hogy lehet kicselezni a rendszert.
  Viszont ugye a Mi Tv stick butább eszköz, mint az ott tesztelt box.. a stickre hogyan tudok külső forrásból telepíteni valamit? (Itt pl az aptoide TV ugye)

  • Szia!

   A Telekom TV Go-t már nem lehet kicselezni, az írás korábban készült, azóta már frissült az app. A Mi Stick nem butább eszköz, Android TV van rajta. Ugyanúgy lehet külső appokat telepíteni, mint a többire, csak itt nincs USB a felmásoláshoz, letölteni viszont lelehet vele.

 4. Sziasztok,

  A voda (exUPC) Horizon Go-ja vajon megy vele?

  • Szia!

   Sajnos nem tudom kipróbálni, mert nem fogadja el a régi azonosítóm, újat meg nem tudok kérni (ezt is csak úgy kaptam). Elvileg mennie kellene vele.

 5. Sziasztok!
  Anynet+ menün keresztül tudom vezérelni ezt az eszközt?
  Üdv:
  Bálint

 6. Köszönöm, közben sikerült rátelepíteni. De sajnos nem enged belépni a felhasználónév/jelszóval.
  Frissebb apk-t honnan tudok letölteni?

  • Itt a legfrissebb, de nem teszteltem: https://www.digiportal.hu/telekom-tv-go_1.120.4.apk
   Majd írd meg légyszíves, hogy működik-e.

  • Sajnos, el sem indul. 🙁

  • Sajnos akkor nem tudom, hogy mi lehet a probléma, kipróbálni most nem tudom.

  • Varga Balázs

   Szia Lala, nekem HBO GO-ra és Telekom tv GO-ra kellene ez a stick. Hallottál már vkit akinek megy rajta a telekomos app? Köszi Balázs

  • Szia!

   Nem megy a Telekom app rajta. Egyelőre nem tudok olyan box-ról amin menne az új app.

  • Sziasztok. Van egy MiBox S 4k-m és egy MiTV Stick-em. Eddig TP Link WR 841N-es routert használtam, most váltottam TP Link Archer C80 AC1900-re. A MiBox S továbbra is remekül működik, de a MiTV Stick-en a bekapcsolás után csak kb 2-3 perc után van működő internet, pedig a WIFI csatlakozás azonnal megvan, vagy pedig ki-és rögtön be kell kapcsolnom a Stick-en a Wifi-t, aztán szintén működik. A régi Routernél azonnal volt internet bekapcsolás után, és folytatta a tv-műsort, vagy épp a Youtube-ot. Miért lehet ez? Teljesen mindegy, hogy 2,4G vagy 5G hálózatra csatlakozok, a reset sem segített. Statikus vagy DHCP beállítás sem és a DNS Server megváltoztatása sem..

 7. Kedves Lala!
  A TV GO alkalmazást hogy tudom erre az eszközre telepíteni?
  Leírnád részletesen?
  Köszönöm előre is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ez a weboldal a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás