Xiaomi Mi RA75 AC1200 WiFi jelerősítő

Xiaomi Mi RA75 AC1200 5G WiFi Jelerősítő, Repeater Bemutató

Megérkezett a Xiaomi Mi RA75 WiFi jelerősítő, ami a 2,4GHz frekvenciák mellett már az 5GHz-en működő, gyorsabb hálózatokat is támogatja. Különlegessége, hogy immár fizikai LAN porttal is rendelkezik, így még sokoldalúbb felhasználásra nyílik lehetőség.

Kétségkívül nagyon hiányzott már a Xiaomi palettájáról egy olyan WiFi jelerősítő, ami már az 5GHz frekvencián is képes működni, ezáltal sokkal nagyobb sebességet továbbítani a WiFi eszközeink felé. Ezt az űrt tölti ki a most érkezett Xiaomi Mi RA75 típusú készülék, ami maximum AC2100 sebesség továbbítására képes. Ugyan nem a létező leggyorsabb, de már ez is sokkal jobb, mint a korábbi csak 2,4GHz-et támogató modellek voltak. További különlegessége, hogy rendelkezik fizikai LAN porttal is, így akár vezeték nélküli Access Point-ként is használhatjuk.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Ára: 21,99 $

Kupon kód: BG3a7cbf

Vásárlás

Banggood vásárlási segédlet, ha elakadnál…

Kompakt és elegáns külső

A Xiaomi RA75 WiFi jelerősítő külső mérete továbbra is nagyon kompakt, egy lépéses, konnektorba dughatós kialakítású. A nagyobb lefedettség érdekében 2db külső antennával rendelkezik, amelyek tetszés szerinti pozícióba forgathatók. A szokásos két állapotjelző LED mellett található rajta WPS gomb is az eszközeink egyszerű és gyors jelszó nélküli csatlakoztatásához.

A Xiaomi Mi RA75 műszaki paraméterei

A Xiaomi RA75 WiFi jelerősítő maximum AC2100 sebesség továbbítására képes, de ez a szám ezúttal is elméleti sebesség, így a 2,4GHz sávban maximum 300Mbps sebesség érhető el vele, az 5GHz frekvencián pedig maximum 867Mbps sebesség továbbítására alkalmas, ezek a távolság növelésével természetesen csökkenni fognak. A fizikai RJ45 LAN port sebessége maximum 100Mbit/s és többfunkciósként is használható. Érkezhet a LAN porton az internet, amit a jelerősítő képes továbbítani, de a WiFi-t is képes tovább adni a LAN porton a nem WiFi képes eszközeink részére.

Beállíthatjuk a Xiaomi Mi RA75 jelerősítőt hálózati bővítőként is, amikor a meglévő hálózatot terjeszti ki, vagy használhatjuk Access Pointként is, amikor új hálózat jön létre.

Xiaomi Mi RA75 műszaki adatok

Típus Xiaomi RA75
Szín Fekete
Szabványok IEEE 802.11ac/n/a 5 GHz

IEEE 802.11n/b/g 2.4 GHz

WiFi Sebesség 5 GHz: 867 Mbps (802.11ac, 2*2 @80MHz)

2.4 GHz: 300 Mbps (802.11n, 2*2 @40MHz)

Üzemmódok Hatótávolság bővítő mód (jelerősítő)

Access Point mód

Wireless Biztonság WPA-PSK

WPA2-PSK

Átviteli Teljesítmény <20 dBm (2.4GHz)

<23 dBm (5GHz)

RAM 64MB
Portok 1*10/100 Mbps Ethernet Port
Gombok 1 * WPS Gomb

1 * Reset Gomb

Tápfeszültség 100~240V, 50/60Hz, 0.3A
Méretek 10 × 84 × 82mm
Üzemi hőmérséklet 0-40 °C
Csatlakoztatás EU szabvány

Telefonról is kezelhető

Nem is lenne igazi Xiaomi eszköz az RA75 WiFi jelerősítő, ha nem lenne hozzá telefonos alkalmazás. Ezúttal is a már jól megszokott Xiaomi Home applikációba vehetjük fel a készüléket, amiben az első beállítástól kezdve a kezeléséig mindent elvégezhetünk. A működését ráadásul kombinálhatjuk a már meglévő Xiaomi okos eszközeinkkel is, szabályokat hozhatunk létre és időzíthetjük is a működését.

Árak és megrendelés

Megrendelni a lenti zöld gombra kattintva lehet a Banggood webáruházból. Jelenleg csak kínai raktárból érhető el, de az EU Priority Line szállítással vám- és adómentesen fog megérkezni. Az ára nagyon kedvező, a lenti kuponkóddal csupán kb. 6600- Ft-ot kell érte fizetnünk.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Ára: 21,99 $

Kupon kód: BG3a7cbf

Vásárlás

Banggood vásárlási segédlet, ha elakadnál…

Ezt olvastad már?

Xiaomi Wanbo mini HD projektor

Xiaomi Wanbo mini Gyermek Projektor Bemutató

Ezúttal egy hobbi, gyerekek részére szánt projektort szeretnénk bemutatni nektek, ami nem más, mint a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .