banner
Xiaomi Mi RA75 AC1200 WiFi jelerősítő

Xiaomi Mi RA75 AC1200 5G WiFi Jelerősítő, Repeater Bemutató

Megérkezett a Xiaomi Mi RA75 WiFi jelerősítő, ami a 2,4GHz frekvenciák mellett már az 5GHz-en működő, gyorsabb hálózatokat is támogatja. Különlegessége, hogy immár fizikai LAN porttal is rendelkezik, így még sokoldalúbb felhasználásra nyílik lehetőség.

Kétségkívül nagyon hiányzott már a Xiaomi palettájáról egy olyan WiFi jelerősítő, ami már az 5GHz frekvencián is képes működni, ezáltal sokkal nagyobb sebességet továbbítani a WiFi eszközeink felé. Ezt az űrt tölti ki a most érkezett Xiaomi Mi RA75 típusú készülék, ami maximum AC2100 sebesség továbbítására képes. Ugyan nem a létező leggyorsabb, de már ez is sokkal jobb, mint a korábbi csak 2,4GHz-et támogató modellek voltak. További különlegessége, hogy rendelkezik fizikai LAN porttal is, így akár vezeték nélküli Access Point-ként is használhatjuk.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Ára: 21,99 $

Kupon kód: BG3a7cbf

Vásárlás

Banggood vásárlási segédlet, ha elakadnál…

Kompakt és elegáns külső

A Xiaomi RA75 WiFi jelerősítő külső mérete továbbra is nagyon kompakt, egy lépéses, konnektorba dughatós kialakítású. A nagyobb lefedettség érdekében 2db külső antennával rendelkezik, amelyek tetszés szerinti pozícióba forgathatók. A szokásos két állapotjelző LED mellett található rajta WPS gomb is az eszközeink egyszerű és gyors jelszó nélküli csatlakoztatásához.

A Xiaomi Mi RA75 műszaki paraméterei

A Xiaomi RA75 WiFi jelerősítő maximum AC2100 sebesség továbbítására képes, de ez a szám ezúttal is elméleti sebesség, így a 2,4GHz sávban maximum 300Mbps sebesség érhető el vele, az 5GHz frekvencián pedig maximum 867Mbps sebesség továbbítására alkalmas, ezek a távolság növelésével természetesen csökkenni fognak. A fizikai RJ45 LAN port sebessége maximum 100Mbit/s és többfunkciósként is használható. Érkezhet a LAN porton az internet, amit a jelerősítő képes továbbítani, de a WiFi-t is képes tovább adni a LAN porton a nem WiFi képes eszközeink részére.

Beállíthatjuk a Xiaomi Mi RA75 jelerősítőt hálózati bővítőként is, amikor a meglévő hálózatot terjeszti ki, vagy használhatjuk Access Pointként is, amikor új hálózat jön létre.

Xiaomi Mi RA75 műszaki adatok

Típus Xiaomi RA75
Szín Fekete
Szabványok IEEE 802.11ac/n/a 5 GHz

IEEE 802.11n/b/g 2.4 GHz

WiFi Sebesség 5 GHz: 867 Mbps (802.11ac, 2*2 @80MHz)

2.4 GHz: 300 Mbps (802.11n, 2*2 @40MHz)

Üzemmódok Hatótávolság bővítő mód (jelerősítő)

Access Point mód

Wireless Biztonság WPA-PSK

WPA2-PSK

Átviteli Teljesítmény <20 dBm (2.4GHz)

<23 dBm (5GHz)

RAM 64MB
Portok 1*10/100 Mbps Ethernet Port
Gombok 1 * WPS Gomb

1 * Reset Gomb

Tápfeszültség 100~240V, 50/60Hz, 0.3A
Méretek 10 × 84 × 82mm
Üzemi hőmérséklet 0-40 °C
Csatlakoztatás EU szabvány

Telefonról is kezelhető

Nem is lenne igazi Xiaomi eszköz az RA75 WiFi jelerősítő, ha nem lenne hozzá telefonos alkalmazás. Ezúttal is a már jól megszokott Xiaomi Home applikációba vehetjük fel a készüléket, amiben az első beállítástól kezdve a kezeléséig mindent elvégezhetünk. A működését ráadásul kombinálhatjuk a már meglévő Xiaomi okos eszközeinkkel is, szabályokat hozhatunk létre és időzíthetjük is a működését.

Árak és megrendelés

Megrendelni a lenti zöld gombra kattintva lehet a Banggood webáruházból. Jelenleg csak kínai raktárból érhető el, de az EU Priority Line szállítással vám- és adómentesen fog megérkezni. Az ára nagyon kedvező, a lenti kuponkóddal csupán kb. 6600- Ft-ot kell érte fizetnünk.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Ára: 21,99 $

Kupon kód: BG3a7cbf

Vásárlás

Banggood vásárlási segédlet, ha elakadnál…

Ezt olvastad már?

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

A napokban felbukkan egy új TV okosító készülék, ami mindenképp érdemes néhány szóra. A HAKOmini …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .