banner
Xiaomi Mi Box S Android Set-tob-box
Xiaomi Mi Box S TV Box

Xiaomi Mi Box S Andorid Tv Box frissítés – Hatalmas javítócsomag érkezett

Egy hatalmas, több, mint 600MB méretű rendszerfrissítés érkezett a Xiaomi Mi Box S 4K UHD Android TV Box-hoz. Az Android verziója ezúttal nem változik, de számos hibát javít, ami a korábbi Android 9.0 frissítést követően jelentkezett.

A Xiaomi Mi Box S méltán az egyik legnépszerűbb TV okosító készülék a piacon. Hivatalos Android TV rendszer működteti, ami a TV képernyőjén is nagyszerűen kezelhető, képes akár a 4K 60pfs videó tartalmak lejátszására is, és nagyszerű, gördülékeny házi multimédia központot készíthetünk a segítségével. A másik vonzó tulajdonsága az ára, ugyanis körülbelül 20000- Ft körüli áron már beszerezhető. A támogatás eddig is nagyon jó volt hozzá, folyamatosan érkeznek kisebb frissítések a készülékre, javítják a feltárt hiányosságokat.

A Mi Box S eredetileg az Android 8.1 rendszerrel került a boltok polcaira, majd ezt később lehetett frissíteni az Android 9 Pie verzióra. Eddig ez volt a legnagyobb frissítőcsomag, ami érkezett a készülékre, de sajnos többeknél hibát is okozott. Az oldalunkon is többen panaszkodtak rá, hogy nem működik a Chromecast – képernyőtükrözés – funkció, akadozik, lefagy a lejátszás. Nos jó hír, hogy többek között ezeket a hibákat is javítja a most érkezett 654MB méretű frissítőcsomag.

Az alábbi kritikus hibák kerültek benne javításra:

 • Chromecast nem működik
 • Néhány alkalmazás lejátszás közben lefagy
 • Speciális H264 dekódolási hiba
 • Bluetooth-on keresztül a hang nincs szinkronban a lejátszott videó képével
 • HDMI kompatibilitás
 • Pop hang a Tv Box készenléti állapotában
 • Gboard nem működik amikor külső billentyűzet van csatlakoztatva

A frissítés a szokásos módon a beállítások menüből manuálisan is elindítható, a telepítése ajánlott mindenkinek, mert sok hibát javítanak benne.

Megrendelés

Ha esetleg szeretnél egy ilyen TV Box-ot vásárolni, akkor az alábbi linken megteheted. Az akciós ára mindössze 55,99$ , azaz nagyjából 18500- forint és ebben már a vámmentes gyorsposta is benne van.

Xiaomi Mi Box S EU Verzió megrendelése itt: http://bit.ly/2ISSkwV

Ezt olvastad már?

Tavaszközepi Viasat Explore tartalmak kódolatlanul a Tarr-nál

Áprilisban kódolatlan Viasat Explore hónappal kedvez a Tarr Kft. az extrémitást és az adrenalindús kalandokat …

2 hozzászólás

 1. A PLEX – nek búcsút mondhattok, ha telepítitek!

  • Kicsit pontosítanám. Amióta megérkezett a 9-es Android, azóta a Plex valóban sokat romlott ezen az eszközön, de nem teljesen használhatatlan.
   Ha a Plex kliensben be van kapcsolva a „Refresh rate switching”, vagy a „Resolution switching”, akkor valóban csak a karikázást bámulhatjuk nem a filmet, viszont, ha ezeket kikapcsoljuk, akkor elindulnak a filmek, viszont nem lesz zoom. A másik lehetőség, hogy ugyanitt az „Enabled new video player” opciót kikapcsoljuk. Ekkor szintén menni fognak a filmek, viszont zoom továbbra sem lesz, és legalább a filmekben a navigálás is gáz lesz.

   Egyébként szerintem ez a dolog Mi BoxS / Android TV 9 hibája, és nem a PLex-é, mivel Android 9 óta a Kodi is csak csak úgy működik normálisan, ha lekapcsolom a hardveres gyorsítást. Ha marad bekapcsolva, szaggat még az SD film is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .