2020 augusztus 13.
Xiaomi Mi Box S Android Set-tob-box
Xiaomi Mi Box S TV Box

Xiaomi Mi Box S Andorid Tv Box frissítés – Hatalmas javítócsomag érkezett

Egy hatalmas, több, mint 600MB méretű rendszerfrissítés érkezett a Xiaomi Mi Box S 4K UHD Android TV Box-hoz. Az Android verziója ezúttal nem változik, de számos hibát javít, ami a korábbi Android 9.0 frissítést követően jelentkezett.

A Xiaomi Mi Box S méltán az egyik legnépszerűbb TV okosító készülék a piacon. Hivatalos Android TV rendszer működteti, ami a TV képernyőjén is nagyszerűen kezelhető, képes akár a 4K 60pfs videó tartalmak lejátszására is, és nagyszerű, gördülékeny házi multimédia központot készíthetünk a segítségével. A másik vonzó tulajdonsága az ára, ugyanis körülbelül 20000- Ft körüli áron már beszerezhető. A támogatás eddig is nagyon jó volt hozzá, folyamatosan érkeznek kisebb frissítések a készülékre, javítják a feltárt hiányosságokat.

A Mi Box S eredetileg az Android 8.1 rendszerrel került a boltok polcaira, majd ezt később lehetett frissíteni az Android 9 Pie verzióra. Eddig ez volt a legnagyobb frissítőcsomag, ami érkezett a készülékre, de sajnos többeknél hibát is okozott. Az oldalunkon is többen panaszkodtak rá, hogy nem működik a Chromecast – képernyőtükrözés – funkció, akadozik, lefagy a lejátszás. Nos jó hír, hogy többek között ezeket a hibákat is javítja a most érkezett 654MB méretű frissítőcsomag.

Az alábbi kritikus hibák kerültek benne javításra:

  • Chromecast nem működik
  • Néhány alkalmazás lejátszás közben lefagy
  • Speciális H264 dekódolási hiba
  • Bluetooth-on keresztül a hang nincs szinkronban a lejátszott videó képével
  • HDMI kompatibilitás
  • Pop hang a Tv Box készenléti állapotában
  • Gboard nem működik amikor külső billentyűzet van csatlakoztatva

A frissítés a szokásos módon a beállítások menüből manuálisan is elindítható, a telepítése ajánlott mindenkinek, mert sok hibát javítanak benne.

Megrendelés

Ha esetleg szeretnél egy ilyen TV Box-ot vásárolni, akkor az alábbi linken megteheted. Az akciós ára mindössze 56,99$ , azaz nagyjából 18500- forint és ebben már a vámmentes gyorsposta is benne van.

Xiaomi Mi Box S EU Verzió megrendelése itt: https://bit.ly/3ctoLhU

Ezt olvastad már?

X96 MAX Plus TV Box teszt – A középkategória bajnoka hihetetlenül olcsó áron

Soron következő bemutató tesztünk főszereplője az X96 MAX Plus típusjelzésű TV Box, avagy TV Okosító. …

Egy Hozzászólás

  1. A PLEX – nek búcsút mondhattok, ha telepítitek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .