banner

Xiaomi digitális rajztábla, írótábla bemutató – rajzolj, jegyzetelj szabadon

Egy nagyon jó és hasznos terméket szeretnék nektek bemutatni, ami nem más, mint a Xiaomi Mijia digitális rajztábla. Egy elektronikus készülék, ami kijelzőjére szabadon írhatunk, rajzolhatunk, alkothatunk, majd egyetlen gombnyomással törölhetjük is.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Akciós ár 10″: 16,13$ – EU Raktár (CZ)

Akciós ár 13,5″: 27,01$ – EU Raktár (CZ) + INGYEN posta

Kupon kód: BGUD326

Vásárlás

Mire is lehet használni?

A Xiaomi digitális rajztábláját nagyon sok területen használhatjuk, ideális lehet gyerekek részére a rajzoláshoz, nem kell többé tonnaszám vásárolni a rajzlapot, és a kicsik szabadabban alkothatnak. Hasznos lehet otthoni jegyzeteléshez, ha gyorsan fel kell írni valamit mindig kéznél van. Az üzleti és a munkahelyi életben is jó szolgálatot tehet, rengeteg post-it-et megtakaríthatunk a segítségével.

Hogyan működik?

A rajztáblához tartozik egy műanyag, mágneses ceruza, ezzel lehet a képernyőre írni, valamint rajzokat alkotni. A Xiaomi digitális rajztáblán egyetlen gomb van, ennek a megnyomásával tudjuk a képernyőt törölni. A rajztábla felülete nyomásérzékeny, ha jobban rányomjuk a ceruzát, akkor vastagabb vonalakat rajzolhatunk, ha kevésbé nyomjuk rá, akkor vékonyabbak lesznek a vonalak.

Egyetlen gombelemmel működik a Xiaomi írótáblája, ugyanis energiát csak az LCD képernyő törlésekor használ. A benne lévő elemmel körülbelül egy évig üzemképes lesz, még akkor is, ha mindennap használatba vesszük.

Xiaomi digitális rajtábla méretek

A Xiaomi Mijia digitális rajztábla az alábbi két méretben rendelhető:

  • 10″ (kb. 25cm) átmérővel; Hossza: 17.3cm x magassága: 24.4cm x vastagsága: 0.7cm
  • 13″ (kb. 32,5cm) átmérővel; Hossza: 22.5cm x magassága: 31.8cm x vastagsága: 0.7cm

FRISSíTÉS:

Érkezett egy nagyobb méretű 20″-os verzió is a közkedvelt Xiaomi rajztáblából. Tudás megegyezik a korábbiakéval, csupán méretben különbözik. Ezt a mérete itt találod: https://bit.ly/2ZHLMd0

  • 20″ (kb. 50cm) átmérővel; Hossza: 43.8cm x magassága: 34.6cm x vastagsága: 0.8cm

Árak, kuponok, vásárlás

Megrendelni az alábbi oldalakon tudjátok. Szállításnál bármilyen mód választható, mert a kis értéke miatt nem lesz szükség vámkezeltetésre. Én javaslom, hogy nyomon követhető szállítást válassz, hogy biztosan meg is érkezzen a csomag (sajnos ismerjük a postát…). A méreteket az adott webáruház oldalán tudjátok kiválasztani.

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Akciós ár 10″: 16,13$ – EU Raktár (CZ)

Akciós ár 13,5″: 27,01$ – EU Raktár (CZ) + INGYEN posta

Kupon kód: BGUD326

Vásárlás

Ezt olvastad már?

Retro játékkonzolok akciósan magyar raktárból

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az úgynevezett retró játékkonzolok, amiből most 4 típus egészen jó áron …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .