2019 március 22.
Főoldal / Vásárlás / Xiaomi Amazfit Stratos / Pace 2 – Okosóra Prémium Kivitelben

Xiaomi Amazfit Stratos / Pace 2 – Okosóra Prémium Kivitelben

A Xiaomi Amazfit 2 Stratos, vagy más néven Pace 2 egy felső kategóriás, prémium kivitelű okosóra, számtalan funkcióval és elegáns megjelenéssel.

Az Amazfit Stratos okosóra nem csak sportolás alatt lehet hasznos, hanem napi használat közben is megállja a helyét. Számtalan érzékelővel látták el, amik segítségével rengeteg adatot képes szolgáltatni a tevékenységünkről. Rendelkezik beépített GPS vevővel is, ami a pontos helymeghatározásban lehet hasznos például kerékpározás közben.
Az óra háza kerámiából készült, az üveget pedig Gorilla Glass védi az esetleges sérülésektől. 5 ATM (50m) vízállósággal rendelkezik, így akár még búvárkodás közben is viselhetnénk, de úszás közben nyugodtan hordhatjuk (van benne úszás tevékenység figyelés is). Oldalt három gombot is kapott, amivel a funkciók között gyorsan és egyszerűen válthatunk.
A gyári tartozék óraszíj egyszerű szilikon, de szerencsére cserélhető, ezáltal számtalan kialakítású szíjat beszerezhetünk hozzá, akár elegáns bőr, vagy fém kivitelben is.

A hozzá tartozó Amazfit mobil alkalmazásban részletesen beállíthatjuk az óra minden funkcióját és naplózhatjuk az éppen aktuális tevékenységeinket. Egyszerűen telepíthető, kezelhető, de sajnos csak angol nyelvű változatban érhető el. 14 előrebeállított sporttevékenység is elérhető benne, újdonság, hogy bekerült a kerékpározás és a hegymászás is, de még futball is beállítható rajta. Okosóra lévén természetesen képes figyelmeztetni a bejövő hívásokra (a hívó nevével együtt), vagy a telefonunkra érkezett értesítéseket is megjelenítheti.

Az óra kijelző egy külön érdekesség, mert minél jobban süt rá a nap annál jobban látható, de este is kitűnően láthatjuk a beépített háttér világításának köszönhetően.
Természetesen a tulajdonságait még nagyon sokáig lehetne sorolni, én is tervezem egy Amazfit Stratos beszerzését, ha egyszer megérkezik, akkor mindenképp írok róla egy részletes cikket.

Ez az okosóra egy igazán nagyszerű kiegészítő, elegáns kialakítása mellett rengeteg funkcióval könnyíti meg a napi tevékenységünket, és sportolás közben is nagyon nagy hasznát vehetjük. Ár-érték arányban szerintem most ez az egyik legjobb vétel, körülbelül 44 000-Ft-ba kerül és vámmentes szállítás is kérhető hozzá a lenti linken megrendelve.

 

International Version Xiaomi AMAZFIT Huami Stratos Sports Smart Watch 2

Normál ár: 189,99 $

Akciós ár: 135,99 $

Kuponkód: 35Alibuy – Az EU Priority Line szállítással vámmentesen rendelhető

VÁSÁRLÁS

Ezt olvastad már?

Yeelight Meteorite LED Intelligens asztal feletti lámpa

A Yeelight Meteorite okos mennyezeti lámpa több, mint egy egyszerű lámpa, elegáns kinézete mellett valóban …

Vélemény, hozzászólás?