banner

Vadonatúj arculatot kapott a Spektrum Home

Augusztus elsejétől vadonatúj arculattal jelentkezik a Spektrum Home és a Spektrum is megújul. A két csatornát  a UPC Direct Kínálatában már a Medium TV csomagtól és a UPC Direct Now applikáción keresztül is elérhetitek.

banner

A Spektrum Home tartalmi kínálata már tavasszal átalakult, azóta a kreativitás, a vágyak és az örömteli pillanatok játsszák a főszerepet a csatorna életében, a színes témaköröknek köszönhetően pedig az arculat váltás mellett is döntött az AMC Networks International, a csatornák üzemeltetője.

Az új megjelenés követi a műsorstruktúrát, így a különböző tartalmi témákhoz illeszkednek a promóciós videók is, így a kert, a házi kedvenc, lakásfelújítás, kikapcsolódás pillanatait örökítik meg.

Idén a Spektrumnál is történt tartalmi változás a kínálatban. Februártól minden hétköznap 14 és 24 óra között ugyanabban az órában azonos tematikájú műsorok láthatók, melyek akár hosszú heteken keresztül is meghatározzák a csatorna műsorrendjét.

Mindkét csatorna logója és betűtípusa megváltozik, a legyező forma eltűnik, helyette egy modernebb külsővel csak a csatornák neve lesz látható.

A két csatorna megjelenése 2016-ban változott utoljára, akkor azonban az elsődleges arculati elemek változatlanok maradtak, most azonban a logók, a színek és a betűtípusok is lecserélődnek. Ami nem változik: a Spektrum Home továbbra is 36., a Spektrum pedig a 37. pozíción található a UPC Direct csatornakínálatában.

Emellett mindkét csatorna nézhető a szolgáltató UPC Direct Now alkalmazásában is. Az applikáció okostelefonon, tableten, laptopon és okostévén is elérhető, Android és iOS operációs rendszereken is fut, és bármely böngészőből megnyitható – sőt a felhasználónak lehetősége nyílik chromecast használatára is. Az applikáció az előfizetőknek ingyenesen letölthető, és mindössze egy előfizetéssel egyidejűleg akár 5 képernyőn 5 különböző adás is nézhető – családoknak ideális választás, hiszen mindenki nézheti a saját kedvencét a saját eszközén.

Ezt olvastad már?

RTL Most+ már a UPC Direct előfizetőknek is

2020 szeptemberétől már a UPC Direct ügyfeleinek is elérhetővé válik az RTL Magyarország prémium videós …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .