banner

Ünnepeld a fiatalságot augusztusban a Filmbox-szal!

Augusztus 12.-e a Fiatalok Világnapja, melynek apropójából a Filmbox csatornái számos témához kapcsolódó filmet kínálnak augusztusban. Legyen szó serdülőkori ábrándokról, kamaszkori lázadásról, vagy éppen fiatal felnőttéveink kijózanító valóságáról, mindegyik életszakasz megannyi szépséget és buktatót rejt magában. Most megidézhetjük ezeket a pillanatokat a Filmbox csatornák augusztusi kínálatával!

Kaliforniai álom
Filmbox Premium, augusztus 1., szerda, 19:30
125 perc, dráma, vígjáték
Ryan Gosling, Emma Stone, Amiee Conn

Az Oscar-jelölt Damien Chazelle által írt és rendezett film egy fiatal, feltörekvő színésznő, Mia (Emma Stone) és egy mindenre elszánt dzsesszzenész, Sebastian (Ryan Gosling) küzdelmes történetét meséli el napjaink Los Angelesében, az összetört szívek városában. A nagy volumenű musical az élet örömeit és fájdalmait egyszerre mutatja be, melyeket az álmainkért vívott harcokban élünk meg.

Párkeresők
Filmbox, augusztus 4., szombat, 13.40
120 perc, dráma
Thomas V. Solnæs, Sofie Linde Lauridsen, Jesper Svane

A film dán fiatalok gimnáziumi mindennapjait mutatja be a Viborg Székesegyházi Iskolában az 1960-as évek elején: találkozunk Agnete-vel és Jonas-szal, akik a tizenévesekre jellemző romantikus kapcsolat viszontagságait tapasztalják meg, miközben barátaik, Liselotte, Toke és Birger saját konfliktusaikon és küzdelmeiken keresztül élik meg a szeretet örömét, a bánatot, a hűséget, az árulást és az érzelmi zavartságot.

Tegnap éjjel
FilmBox Premium, augusztus 13., hétfő, 19.30
90 perc, romantikus, vígjáték, dráma
Keira Knightley, Sam Worthington, Eva Mendes, Guillaume Canet

A New Yorkban játszódó Tegnap éjjel egy olyan házaspár kulisszái mögé ad betekintést, akiknek életébe egy és ugyanazon éjszaka alatt kúszik be a kísértés: a férj, Michael üzleti útra indul vonzó kolléganőjével, Lauraval, miközben felesége, Joanna összefut egy régi szerelmével. Egy film a választásról és a lelkiismeretről, mellyel aztán mindenkinek el kell számolnia végül.

Csodavilág
Filmbox Family, augusztus 18., szombat, 19.30
89 perc, családi, vígjáték
Phoebe Kut, Hollie Lo, Vivian Wu

A Kanadába vándorolt fiatal kínai testvérpár újszerű vallási meggyőződéssel fordul a világ felé a családjukat ért sorscsapásaik hatására. A nagyobbik lány, Karena a katolicizmus felé fordul, húga, Eve pedig buddhizmussal elegyített katolikus tanokkal szimpatizál, erősen vízionárius formában. Céljuk a családjuk megváltása, sorsuk jobbá fordítása, melyben nagy szerepet kap az őszinte, gyermeki naivitás.

Közöttünk az űr
Filmbox Extra, augusztus 26., csütörtök, 18.55
102 perc, dráma, sci-fi
Gary Oldman, Janet Montgomery, Trey Tucker

Gardner Elliot az első ember, aki a Marson született. Tizenhat évesen, miközben nyomoz édesapja kiléte után, online barátságot alakít ki a Coloradoban élő Tulsa-val. Mikor a fiúnak végre lehetősége van eljutnia a Földre, alig várja, hogy megtapasztalja azokat a dolgokat, amikről a Marson olvasott. De amint megkezdődnek a kutatások, a tudósok rájönnek, Gardner szervezete nem bírja elviselni a földi atmoszférát. A fiú azonban mindenképpen szeretné megtalálni apját, elszökik, hogy Tulsa-val együtt, versenyt futva az idővel felfedje, hova is tartozik az univerzumban.

Hesher
Filmbox Plus, 28th August, 21:00
105 perc, drama
Joseph Gordon-Levitt, Devin Brochu, Rainn Wilson, Natalie Portman

A 13 éves T.J. (Devin Brochu) elveszíti édesanyját egy autóbalesetben. Apja, Paul (Rainn Wilson) gyógyszereken él, így nem tudnak teljes családi életet élni. A fiatal srác egy véletlen találkozás következtében ismeri meg Heshert (Joseph Gordon-Levitt), akinek kedvenc elfoglaltsága közé tartozik a pornó és a metálzene. A rebellis férfi felkarolja a fiatal T.J.-t, megtanítja „vadulni”, kiállni magáért, férfivé érni, miközben ő maga is egyre nagyobb változásokon meg át.

Ezt olvastad már?

Boldog Karácsonyt Kívánunk

Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk a DigiPortál minden olvasójának!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .