2019 március 20.
Főoldal / Egyéb / Unalmasabb műsort kell adniuk a túl jó tévéknek

Unalmasabb műsort kell adniuk a túl jó tévéknek

A médiatörvény tartalomszabályozással foglalkozó fejezeteiben engedélyezik a termékelhelyezést, bevezetnek még egy korhatárkarikát, bár nem kell feltétlenül kirakni. Betiltják a túl hangos reklámokat, és szabályozzák, hogy mindenki láthassa a fontos meccseket. A piaci erőviszonyokkal foglalkozó részben arra köteleznék a túl nézett tévéket, hogy nézetlenebb műsorokat sugározzanak, vagy adják el kisebb csatornáikat. A köztévé minden eddiginél több reklámot adhat, és minden eddiginél több csatornát indíthat. Megszereztük a törvénytervezet munkaverzióját.

A cikk folytatása az index-en található.

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

3 hozzászólás

  1. Na ez érdekes lesz. Sajnos a karikákat még mindig benne hagyták. Kíváncsian várom, hogy ezek után hány adó magyar Magyarországon bejelentve, ha már a műsor szerkezetbe is belefognak szólni.rnA végén is van egy érdekes pont, miszerint a nagy szolgáltatóknak 6 közszolgálati csatorna műsorát ingyen kell adni. Gondolom itt a 3TV és a 3 rádióra gondolnak, vagy ebben a rádió nincs benne? Ha ez így lesz, akkor minek a digitális átállás földfelszínin?

  2. És még azt mondják,nincs diktatúra,nincs elnyomás….akkor ez mi?! Nesze neked,egypártrendszer!

    Egyáltalán : szabad lesz televíziót tartani,műsorokat nézni,és bármi olyat tenni ebben az országban,amit mi,a nép,a lakosság akarunk?!

    Szánalmas,nevetséges és gyalázatos testület az egész ORTT.

  3. rnValakinek nagyon elgurult a gyógyszere abban a brancsban.rnDe főleg annak a Szalai Annamária nevű életbeszélynek aki már tavasszal se bírt A seggén maradni…rnÍrjatok amerre jártok és amíg tudtok, mert ideért Észak-Korea, meg fog szűnni az internet és a szólásszabadság…

Vélemény, hozzászólás?