banner

Újabb településeken lehet DIGIMobil-ozni

Elsöprő lendülettel fejleszti 2 éves mobilszolgáltatása lefedettségét a DIGI. Az újításoknak köszönhetően júliustól kezdődően újabb 25, többségében a keleti országrészben található településen vált elérhetővé a DIGIMobil.

banner

A 2 éves DIGIMobil fiatalságra jellemző lendülettel és lelkesedéssel folytatja hálózati lefedettsége kiépítését, melynek eredményeképp újabb 25 településen érhető el a DIGI 2019 májusában indult szolgáltatása. A DIGIMobil ezáltal – zsenge kora ellenére – az ország 80%-ban, több mint 800 településén biztosít kültéri lefedettséget előfizetőinek.

Az újonnan csatlakozott települések listája:

Anarcs, Biri, Csanytelek, Csegöld, Egerbakta, Halásztelek, Ipolydamásd, Laskod, Mártély, Mátételke, Méra, Monor, Nova, Ópályi, Pátroha, Petneháza, Sajólád, Sajópetri, Szamostatárfalva, Szelevény, Szigetújfalu, Tápiószőlős, Tataháza, Tiszabura, Vaszar

A fiatalos lendület nem csak a mobil üzletágra jellemző; a DIGI júniusban öt vidéki nagyvárosban és nyolc budapesti kerületben adta át gerinchálózata tovább fejlesztett központi routereit.

Ezt olvastad már?

Digi TV hírek, információk

Jelentős áremelés januártól a DIGI-nél

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. (DIGI), valamint a társaságba olvadó Invitel Zrt. 2023. január …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .