2020 április 1.

Újabb hálózatokat értékesített a TvNetWork

Az elmúlt napokban több elektronikus hírközlő hálózatát értékesítette arnTvNetWorkrnösszesen több mint 1.8 milliárd forint nettó értékben, így a tranzakciók lezárását követően a társaság egyetlen kábeltelevíziós előfizetővel sem fog rendelkezni.

A TvNetwork Nyrtrn. több elektronikus hírközlő hálózatát értékesítette:rn- 2010. április 20. napján RubiCom Távközlési Zrt. részére Szentes település hálózata, 621,000,000 Ft nettó értékben,rn- 2010. április 23. napján E-Kábel Kft. részre Szabadszállás, Solt, Kecel, Ráckeresztúr települések valamint Budapest XIV-XVI. kerület szolgáltatási területét, 1,200,000,000 Ft nettó értékben.

Így a fenti tranzakciókat követően a társaság egyetlen kábeltelevíziós előfizetővel sem fog Rendelkezni – olvasható a cég közleményében.

Ezt olvastad már?

A Cartoon Network humoros ‘kézmosós’ videóval és kódolatlan időszakkal járul hozzá a gyerekek otthoni neveléséhez és szórakoztatásához

A Cartoon Network humoros, figyelemfelkeltő videót készített a fokozott higiénia fontosságáról, valamint, hogy az otthoni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..