2020 október 27.

Új Xiaomi routerek érkeztek – Itt a Mi Router 4A és Mi Router 4A Gigabit

A kínai gyártó pár nappal ezelőtt jelentette be az új Xiaomi 4A router családot, ami a 2017. áprilisában megjelent 3A típus felváltására érkezett, valamint rögtön két kivitelben is kapható.

Két új típusú router jelent meg, melyek egyelőre csak Kínában kaphatóak (rendelni természetesen lehet belőle nekünk is, a cikk alján lesz hozzá link). Az egyik a Xiaomi Router 4A alapmodell, ami csak 100MBit/s sebességre képes LAN portokkal rendelkezik, míg a nagy testvére a Xiaomi Mi Router 4A Gigabit már 1000MBit/sec sebességre is alkalmas LAN és WAN portokat kapott. 

A kisebbik 4A modell 16GB ROM-al és 64GB RAM-al rendelkezik, amivel akár 64 különböző eszköz csatlakoztatására is lehetőség nyílik. A nagyobb modell már 128GB RAM-ot kapott, és a processzora is kicsit gyorsabb, amivel már akár 128 csatlakoztatott eszközzel is képes megbirkózni, a gyártó ezt a nagyobb modellt javasolja az okos otthon rendszereihez.

Mindkét router dual band, azaz kétsávos Wifi-vel rendelkezik, így a 2,4GHz-es hálózatok mellett már az 5GHz-es készülék is tudnak hozzá csatlakozni, ezen kívül ismeri az AC 1200 szabványt is, így a WiFi sebességére bizonyosan nem lesz panasz.

Az új Xiaomi 4A routerek egyelőre csak kínai nyelvű szoftverrel kaphatók, a nemzetközi verzió érkezéséről még nincs információnk. A korábbi routerekhez hasonlóan itt is használható a Mi Router telefonos alkalmazás a beállítások elvégzéséhez, ami angol nyelven is elérhető, így a nyelvi problémák meg is oldódtak. Egyelőre csak megrendelést lehet leadni az új Xiaomi Router-ekre, április elején várható a postázásuk.
A lenti zöld gombra kattintva tudod megrendelni őket, az áruk is egész jól indult, a kisebbik modell mindössze 30$-ba kerül, ami kb. 8400- Ft, a nagyobbik gigabites verzióért 40$-t kérnek (kb. 12 000- Ft ). A szállítás díjmentes és a kis értéke miatt vámot sem kell rá fizetni.

FRISSÍTÉS: A Gigabites verzióból megjelent a nemzetközi változat angol nyelvvel. A lenti link már hozzá visz, ráadásul kicsit olcsóbb is lett.

 

Xiaomi 4A 2.4GHz + 5GHz WiFi Dual-band AC 1200M Smart Router (kínai nyelvű)

Normál ár: 36.99 $

Akciós ár: 29,99 $ – INGYEN postával

Kuponkód:

Xiaomi 4A Router

 

Xiaomi Mi 4A Dual Band Router Gigabit Edition – White International Version (angol nyelvvel)

Normál ár: 42.99 $

Akciós ár: 36,99 $ – INGYEN postával

Kuponkód: GBCNXG01

Xiaomi 4A Router Gigabit

 

Ezt olvastad már?

OneOdio A40 Bluetooth fejhallgató bemutató

OneOdio A40 Aktív Zajszűrős Bluetooth Fejhallgató Bemutató

Az OneOdio A40 egy Bluetooth fejhallgató, amit lehet akár vezetékesként is használni. Az A40 leglényegesebb …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .