banner

Új néven szerepel a Discovery suspense csatornája

Új köntöst kap az IDx, a Discovery közkedvelt nyomozós csatornája. A bűntény-feltáró műfaj kedvelőit november 1-től új, filmszerűbb arculattal és vadonatúj műsorokkal várja a csatorna, immár Investigation Discovery (ID) néven.

banner

A rejtélyekkel, bűnügyek hátterének megvilágításával foglalkozó csatorna, az IDx november 1-től Investigation Discovery (ID)néven szerepel a közép- és kelet-európai, illetve a közel-keleti és afrikai régióban.

Világszerte magas az igény a nyomozós, bűntény-feltáró műsorok iránt, ezért az új arculat egy globálisan is jól működő csatorna, az Egyesült Államokban piacvezető US Investigation Discovery mintájára alakul át. A logóval együtt bevezetendő új, filmszerűbb vizuális elemek megőrzik a csatorna prémium minőségét és széles körű vonzerejét, miközben tökéletesen illeszkednek a csatorna műsorkínálatához. Az átalakulással párhuzamosan a tartalom terén is jelentős beruházásokat hajt végre a csatorna, hogy a nézői igényeket magas minőségű showműsorokkal és eseményekkel is kiszolgálja.

Az Investigation Discovery a tartalmi kínálatában is megőrzi prémium minőségét és ezt a novemberben adásba kerülő kiemelt műsorok is bizonyítják. Az új sorozatok közt helyet kap a televíziós sztár, Bill Cosby egész világot megrázó, sötét múltját bemutató dokumentumfilm, a Bill Cosby botrányA Köddé vált című műsorban rejtélyesen eltűnt emberek ügyét próbálják meg felgöngyölíteni, a Gyilkosság hat lépésben pedig elsőre megoldhatatlannak látszó gyilkosságokat derít fel a nyomozókkal.

Novemberi kiemelt műsorok az ID műsorán:

A Bill Cosby botrány – November 7-től, kedden 21:00-kor

Ez a felkavaró dokumentumfilm azt az egész világot megrázó botrányt veszi górcső alá, amely az egykor népszerű sztár, Bill Cosby múltjával kapcsolatban robbant ki. Az exkluzív interjúk, a közeli ismerősök beszámolói és a Cosby múltját idéző újságcikkek nyomán egy számunkra korábban ismeretlen és felkavaró családi dráma bontakozik ki előttünk. Megtudjuk, hogyan sikerült a köztiszteletben álló amerikai komikusnak több mint öt évtizeden át titokban tartania sötét énjét. A megdöbbentő vallomások végül leleplezték – és elveszítette a személyét övező megbecsülést.

A tökéletes gyilkosság – November 16-tól, csütörtökön 20:05-kor

Az izgalmas sorozat rendkívül bonyolult gyilkossági eseteket elemez. A sorozatban szereplő rafinált bűnözők minden detektív legrosszabb rémálmát testesítik meg. Megpróbálnak mindig egy lépéssel a nyomozók előtt járni, és azt remélik, hogy megússzák a „tökéletes” gyilkosságot. Az epizódok a nyomozásra összpontosítanak, és láthatjuk, hogyan próbálják meg a részletekből összerakni az igazságot. Az újabb bizonyítékok és újabb gyanúsítottak megjelenésekor megpróbálják újra rekonstruálni, hogy mi történhetett valójában. A gyilkosságoknak végül sikerül a végére járni, és összeáll a kép. Kinek lehetett indítéka arra, hogy megöljön egy amerikaifutball-sztárt Miamiban található otthonában? Mi történt azzal az édesanyával, aki nyomtalanul eltűnt, amikor hazafelé tartott a munkából? Egy autókereskedő eltűnik egy tesztvezetés közben. Vajon sötét múltja érte utol – vagy még baljósabb okok állnak a háttérben? Végül kiderül az igazság…

Köddé vált – November 19-től, vasárnap 21:00-kor

Nincs a cipője az előszobában, reggel nem főzött kávét. Úgy volt, hogy éjjel érkezik csak haza, de amikor az asszony reggel felébredt, nem találta a férfit… köddé vált. Nyilvánvaló, hogy valami baj történhetett, de az igazság még annál is szörnyűbb, mint amilyennek látszik. Ez az izgalmas sorozat olyan valóságban is megesett történeteket idéz fel, amelyeknél az eltűnt emberek múltjában számos titok lappang. Az emberek gyakran nem olyanok, mint amilyennek látszanak. Mi magyarázhatja egy 17 éves texasi gimnáziumi baseballsztár váratlan eltűnését? Két tinédzser lány útnak indul, hogy a nyári szünet első napját Dél-Dakotában élvezze, és soha többé nem térnek vissza. Mi történt velük? A zaklatott család és a rendőrség közösen keresi választ a rejtélyre, és az eredmény sokszor egészen más, mint amit várnánk.

Ezt olvastad már?

Boldog Karácsonyt Kívánunk

Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk a DigiPortál minden olvasójának!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .