2019 március 19.
Főoldal / Egyéb / Új mobilinternet csomagok a DIGI kínálatában!

Új mobilinternet csomagok a DIGI kínálatában!

2012 márciusában öt új mobilinternet csomaggal bővül a DIGI kínálata! A távközlési vállalat a korábbiakhoz képest most még kedvezőbb feltételekkel biztosítja előfizetői részére a kötetlen internetezés lehetőségét.

A megnövekedett előfizetői igényekhez és a felhasználók elvárásaihoz igazodva a vállalat idén megújította mobilinternet csomagjainak kínálatát, és még előnyösebb feltételekkel kínál szabad internet-hozzáférést. Az új csomagok az eddig ismert Quick Stick 1, 5, 15 GB-os csomagok helyébe lépnek, és DIGI MobilNET 1,2,4,9,15 néven érhetőek el. A DIGI portfoliójában így öt különböző sávszélességű internetelérés válik lehetségessé, melyek nevüknek megfelelően 1,2,4,9,15 GB-os belföldi adatforgalmat tartalmaznak. A havidíjak a DIGI-re jellemző kedvező árpolitika szerint alakulnak, a meglévő ügyfelek például már havi 1500 Ft-tól megrendelhetik a legkisebb csomagot, míg a legnagyobb 15 GB-os csomag 6400 Ft-ért a rendelkezésükre áll. A szolgáltatás az új és a meglévő előfizetőknél is hűségidő vállalása nélkül igénybe vehető.

A díjcsomagok mellé új extra szolgáltatások is kapcsolódnak. A DIGI MobilNET 15 választása esetén a DIGI Kft. éjfél és reggel hét óra között további 30 GB-os forgalmi keretet biztosít a meglévő 15 GB-os alapkeret mellé. A „Social Media” szolgáltatást minden 2 GB feletti csomag megrendelése esetén vehetik igénybe azok az ügyfelek, akik március és április hónapokban fizetnek elő a mobilinternetre. A „Social Media” szolgáltatás előnye, hogy 2012. szeptember 30-ig a Facebook és a Twitter oldalak forgalma nem kerül felszámításra a havi forgalmi keretbe.

A havidíjban foglalt adatmennyiség elérését követően a szolgáltató a le- és feltöltési sebességet lassítja, mely az adott számlázási ciklus lezárásával megszűnik.

Forrás: DIGI

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

Vélemény, hozzászólás?