2019 március 22.
Főoldal / Egyéb / Új minicsomag július 5-től a T-Home műholdas szolgáltatásában!

Új minicsomag július 5-től a T-Home műholdas szolgáltatásában!

Július 5-től a “Sat Speak!” minicsomaggal bővült a T-Home műholdas kínálata, amely a következő csatornákat tartalmazza: Sat 1, RTL, KIKA, ZDF.

A csomag havidíja augusztus 31-ig bruttó 495 Ft lesz. Szeptember 1-jét követően, a “Sat Speak!” minicsomag tartalma kibővül az RTR Planeta, Rai Uno, Sky News, ARD, TV 5 Monde és TVE csatornákkal, valamint a havi díj bruttó 990 Ft-ra emelkedik, amely módosítás a meglévő előfizetőkre is vonatkozik.

Forrás: T-Home

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

15 hozzászólás

 1. Hát z nevetséges a digi messze jobb at homnál

 2. Egészen vicces ez a T-Home,Ezeket a csatornákat ingyen is lehet nézni.rnRöhejesek a minicsomagok.Messze a Digi csomagja a legjobb,ők legalább nem szórakoznak ezzel.

 3. Ebben van a pénz, az ingyenes dolgokért pénzt kérni. Persze a műholdhely is pénzbe kerül, de szerintem közel sem ennyibe. rnSajnos másik fejjel vagy tükörrel sem oldható meg az Astra műhold vétele, mert a T-home szuper okos beltérije nagyon le van butítva.

 4. Nem kötelező megrendelni ezt a csomagot…

 5. Ezen csak röhögni lehet. :)) =))

  Mire képes ez a T-Home. Ez lassan már hihetetlen.

 6. Nem szarunk be a digitől de messze jobb acsatorna kinálata mint a t -homnak .És ráadásul olyan csatornák vannak ami máshol külön pénzért nézhető . amúgy több mint 300000 ember nem tévedhet ekkorát. Hajrá digi!!!!!!

 7. bene szarjatok a Digitől,nekem volt.örültem hogy szabadultam ettől a Gagyi szolgáltatótol

 8. Mindenkinek más kell. Nekem és még sok előfizetőnek elég a Digi.

 9. Ez igaz. De akkor is szemétség tőlük, hogy pénzt kérnek ingyenesen fogható csatornákért, amik ráadásul külföldiek.

 10. Szerintem az UPC-nek van a legjobb kínálata, Diginek csak a DigiSport az ütőkártyája (szerintem). Bár a HBO pack ára itt a legjobb. De hiába a legolcsóbb havonta, a szolgáltatáson érződik.

 11. Aki mindent szeretne fogni és szempont a későbbi bővíthetőség, az vegyen saját beltérit és bele egy UPC crypto kártyát. Lehet több műholdat fogni, motorral, vagy több antennával is. Beltéritől függően van PVR és Time Shift meg sok minden más extra még.rnDe még a Digi beltérivel is lehet motort, vagy több fejet/antennát kezelni, csak a T tilt mindent, de nagyon, hogy minél többet fizessenek az ügyfelek neki.

 12. Én azon gondolkodom ha lesz annyi plusz pénzem veszek egy kombó beltérit + egy egyéves olcsó tv előfizetői kártyát sztem megéri mert évente csak egyszer kell fizetni persze melette marad a T- Home Sat családi csomag. Lala egy kérdés mivel te szoktál beltériket tesztelni és láttál már olcsó tv adást is szerinted az olcsó tv képminősége milyennek mondható ? tudom ez nem ide tarozik 🙂 a kérdés

 13. patula123 hát én nem ájultam el a Digitől,és váltottam.rnElég sz…r a csatorna kínálata

 14. Neked nem jó, de azért másnak még jó lehet.rnMindenkinek másfajta csatornák tetszenek. Ha valakinek jó a Digi kínálata mert benne vannak azok a csatornák, amik kellenek neki, akkor tökéletes neki.

Vélemény, hozzászólás?