2019 március 20.
Főoldal / Egyéb / Új honlap és új akció az Olcsó TV-nél

Új honlap és új akció az Olcsó TV-nél

Megújult honlappal jelentkezett az Olcsó TV, aki Magyarországon eddig az egyetlen műholdas feltöltőkártyás előfizetést kínáló szolgáltató. Az új honlappal együtt új akció is indult az előfizetők kegyeinek elnyeréséért.

Az új honlap mellett új akció is indult a szolgáltatónál, minden újonnan vásárolt előfizetői kártya az első 28 napban a teljes kínálathoz biztosít hozzáférést, így mindenki eltudja dönteni, hogy mely csatornákra szeretne a későbbiekben előfizetni. rnAz Olcsó TV jó alternatíva lehet a Digi emulátorok kiváltására, olcsó áron kínálja a legnépszerűbb magyar csatornákat, de igény szerint tovább bővíthető nagyobb csomagokkal is. Az alap kártya 13 csatornához biztosít hozzáférést, amiből 3 HD minőségben nézhető. A szolgáltatás éves díja 15.000- Ft, ami tartalmazza a kártya aktiválási díját is. A conax rendszerű kártyához már csak egy megfelelő HD beltéri egység kell, amihez jó választás lehet legutóbbi tesztünk alanya.

További információ és előfizetési lehetőségek az olcso.tv honlapon találhatók.

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

Vélemény, hozzászólás?