2019 március 20.
Főoldal / Egyéb / Új hírek a Filmbox csatornákról

Új hírek a Filmbox csatornákról

Mint azt korábban megírtuk lekódolták a Thor műholdon eddig szabadon vehető két Filmbox csatornát. Most kaptunk a műsorok szolgáltatójától friss információt, hogy a továbbiakban hol érhetők el az adók.

Az SPI International tájékoztatása szerint műholdon jelenleg még nem érhető el a Filmbox és a Filmbox+ csatorna, de számos kábelszolgáltató kínálatában szerepelnek. Digitális rendszeren a Filmbox csatorna a UPC hálózatán, míg a Filmbox+ csatorna a T-home digitális rendszerén érhető el. rnEzenkívül a csatornák egyike vagy mindkettő elérhető számos más hálózaton (a nagyobbak közül ezeken: PR Telekom, Rubicom, Invitel, Hello Digital, Tarr).

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

3 hozzászólás

  1. A digi itt is kimarad a felsorolásból. Tényleg ennyire maradiak és szűk látó körűek. Ezek szerint ezt sem látjuk ha csak tényleg nem váltunk másik szolgáltatót

  2. Műholdon senkinél nem látod, csak, ha kábelre váltasz.rnA Digi-nél eddig sem voltek Filmbox csatornák. A UPC-nél vannak, én reméltem, hogy hozzájuk befognak ezek is kerülni, nem így történt.rnA Hello HD/Olcsó TV-nél van Filmbox HD.

  3. a T nél állítólag lesz de még nincs megerősítve 100% ra

Vélemény, hozzászólás?