2019 március 21.
Főoldal / Egyéb / Új frekvencián a Nat Geo Wild a DIGI TV-n!

Új frekvencián a Nat Geo Wild a DIGI TV-n!

A mai naptól a Nat Geo Wild a 12.563 MHz (V) frekvencián érhető el magyar és angol nyelven a DIGI TV előfizetői számára.

A csatorna angol nyelvű változata továbbra is elérhető marad a 11.900 MHz (H) frekvencián, azonban tartalmilag nem egyezik meg a magyar változattal.

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

5 hozzászólás

  1. Nálam a 12563Ghz-n lévő NatGeo Wild Hu kódolt. Nem lehet, hogy a Digi+ csomagban érhető csak el?

  2. Szlovákiában is kódolt. Príma, újabb magyar csatornával kevesebb… Fontos új NGW külön magyar/angol és cseh/angol nyelven.

  3. Azóta már megjavult magától.

  4. Hogyan kell megváltoztatni a frekvenciát? Valaki segítene (leírná nekem)?

  5. Danny, az alábbi oldalakon le van írva az új. tp. felvétele, de neked csak a meglévők között kell megkeresni a hírben említettet: Ha Hyundai beltérid van, akkor ezen az oldalon https://www.digiportal.hu/uj-tp-felvetele-hyundai-belteri-egysegbe/ a 3-as pontig menj el, és ott keresd ki a frekit, ha viszont Humaxod van, akkor itt https://www.digiportal.hu/uj-tp-felvetele-humax-belteri-egysegbe/ a 4es pontig menj és keress. A fentiek alapján meg kell majd lennie…

Vélemény, hozzászólás?