banner

Új csatornával bővül a MinDig TV szolgáltatás

Új piacra lépővel bővülnek az Antenna Hungária digitális földfelszíni televíziós szolgáltatásai, 2015. december 4-től megjelenik a kínálatban a Vintage TV zenecsatorna. Az AH és a Vintage TV között létrejött megállapodás alapján a csatorna a MinDig TV Extra Alapcsomagjában kap helyet, ugyanakkor egyedülálló módon a Vintage TV a kiemelt, 17:00-23:00 órai időszakban minden nap kódolatlanul lesz elérhető az összes MinDig TV felhasználó számára, ezen kívül az élő műsor bekerül a MinDig TV Applikációba is.

Új piacra lépővel bővülnek az Antenna Hungária digitális földfelszíni televíziós szolgáltatásai, a közel 800 ezer háztartásban jelen lévő MinDig TV és a 110 ezer előfizetővel rendelkező MinDig TV Extra. 2015. december 4-én 14:00 órától megjelenik a MinDig TV Extra Alapcsomagjában a Vintage TV zenecsatorna. A Vintage TV a mai napon tesztüzemben indul el, a kereskedelmi szolgáltatás elindítására az egyhónapos tesztüzem után kerül sor. Az AH annak érdekében, hogy elősegítse az ingyenesen elérhető tartalmak megjelenését a DVB-T platformon, innovatív üzleti modellel segíti az új belépők piacra lépését: a felek között létrejött megállapodás alapján a Vintage TV a kiemelt, 17:00-23:00 órai időszakban minden nap kódolatlanul lesz elérhető az összes MinDig TV felhasználó számára. A fenti bővítéssel a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások kínálatában 58 televíziócsatorna lesz elérhető.

A Vintage TV teljes élő műsora 2015. december 4-től a több mint egymillió letöltéssel rendelkező, ingyenes MinDig TV Applikációban is folyamatosan elérhető lesz.

A Vintage Entertainment média több mint 5 éve indította el a Vintage TV sugárzását Nagy-Britanniában. Rövid idő alatt a zeneimádók legkedveltebb csatornájává vált. Manapság több mint 10 millió néző választja minden hónapban a Vintage TV-t Angliában. A Vintage TV magyar kiadása műfajtól függetlenül minőségi zenéket sugároz a 60-as évektől napjainkig. A csatornán nemcsak a brit zeneipar ikonjaival találkozhatunk, mindennapos szereplők lesznek magyar kedvenceink, úgy ahogy máshol még nem láthattuk őket.

A Vintage TV csatorna a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 11. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Vintage TV csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Ezt olvastad már?

Megújul a mindigTV

Megújul a százezrek szórakozását biztosító mindigTV-család

Novembertől új arculattal jelentkezik a márka. Ezentúl a mindigTV mellett, a MinDig TV Extrát felváltó …

Egy Hozzászólás

  1. Soha véget nem érő teszt adás?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .