2019 március 22.
Főoldal / Egyéb / Új csatorna a Digi Kábelen

Új csatorna a Digi Kábelen

Elindult a Music Channel magyar zenecsatorna HD változata a Digi Kábel hálózatán.

A budapesti hálózaton a 386 MHz frekvencián található, és csak digitális HD set-top-box, vagy TV-be integrált mpeg4 DVB-C tunerrel fogható. Valódi HD tartalom még nagyon kevés van rajta, legfőképp felkonvertált videoklipeket sugároz, de a logo-n és a reklám spotokon jól látszik a HD kiváló minősége. rnEzzel a csatornával immár 7-re nőtt a Digi Kábelen -külön előfizetési díj nélkül- elérhető nagy felbontású csatornák száma.

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

3 hozzászólás

  1. Végre sikerült elindítaniuk a beígért a HD változatot is! :)>-rnCsak így tovább! B-)

  2. a műholdas platform még nem fejlődik a kábelest meg ezerrel nyomja . hogy a fenébe lehet ez? Ez nem fer dolog .se új csatornák se hd tartalmú adok. Ez a digi tv . Kíváncsi lennék arra hogy mit lépne ha a z előfűzetők meg különböztetéséért feljelentenék.

  3. Lassan elkap az ideg és szépen lemondom a digi előfizetése pont azért mert nem tudok HD adást nézni .És az a leg rosszabb hogy nem is írnak semmi előre látható információt hogy mikor várható.Hát vegyék be.

Vélemény, hozzászólás?