2019 március 21.
Főoldal / Egyéb / Új akciók a MinDig TV-nél

Új akciók a MinDig TV-nél

Új akciós ajánlatok érhetők el a MinDig Tv Extra digitális földfelszíni kódolt csomagnál. Hatalmas kedvezményekkel vásárolható set-top-box és CA modul MinDig TV Extra kártyával.

Október 1-től induló, új akciós beltéri és CA modul vásárlási lehetőséggel jelentkezett a MinDig TV Extra. Az akció keretein belül a MinDig TV Extra kártyához kedvezményes áron lehet megvásárolni a WayteQ HD-90CX set-top-box dekódert, illetve a Technisat TechniCrypt CA modult. A WayteQ beltéri már 9990-Ft-tól elérhető, az 1éves pre-paid kártyával az ára 23.989.- Ft. rnA Technisat modul ára is nagy kedvezménnyel, mindössze 4990-Ft-tól már megvásárolható, ennek az ára az 1éves kártyával 18.989.- Ft. rnAz eszközöket kizárólag a MinDig TV Exta szolgáltatás előfizetésével együtt lehet megvásárolni, önállóan nem rendelhetőek. Lehetőség van 3 illetve 6 hónapos pre-paid, illetve havidíjas konstrukciókat is választani, ahol további kedvezmények is elérhetők.rnA készülékek már otthonról is megrendelhetők a már működő MinDig TV Extra WebShop-ban, ahol bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

A további árakról és előfizetési lehetőségekről a MinDig TV Extra weboldalon, és az eddigi ügyfélszolgálati irodák mellett, már az új WestEnd bevásárlóközpontban lévőben is tudsz bővebb tájékoztatást kérni.

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

Vélemény, hozzászólás?