2020 október 27.

Tulajdonost vált a UPC Direct

A Liberty Global a mai napon bejelentette, hogy eladja a DTH műholdas TV szolgáltatásait biztosító vállalatait az M7 Csoportnak.

A megállapodás érinti mind a négy kelet európai piacon működő DTH műholdas TV szolgáltatást biztosító vállalatot, melyek Magyarországon a UPC Direct, Csehországban és Szlovákiában a freeSAT, Romániában pedig a FocusSat márkanevek alatt szolgálják ki ügyfeleiket.

Az M7 csoport Európa-szerte az egyik legnagyobb műholdas szolgáltató. Jelen van a holland, belga, osztrák, cseh, szlovák, német piacokon is, korábban Magyarországon is volt érdekeltsége a Hello HD szolgáltató megvásárlásával, ezt azonban nem túl hosszú működés után megszüntették.

A mostani tranzakció versenyhatósági jóváhagyási eljárást igényel, amelynek lezárása 2019 első felére várható, ezen átmeneti idő alatt a UPC DTH továbbra is a Liberty Global részeként működik, minden szolgáltatás a megszokottak szerint lesz elérhető.

A tranzakció lezárása után több forgatókönyv is elképzelhető, akár az ismételt műhold váltás sem zárható ki, de ezekkel korai lenne még foglalkozni.

Ezt olvastad már?

UPC Direct Kódolatlan Filmbox Pak

Őszi kódolatlan FilmBox Pak a UPC Directnél

A UPC Direct október 22. és november 2. között minden előfizetője számára megnyitja a FilmBox …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .