2019 március 20.
Főoldal / Egyéb / Travel Channel HD – magyar nyelven is!

Travel Channel HD – magyar nyelven is!

Megjelent a magyar hangvivő a november 15.-én induló Travel Channel HD csatornán a keleti 23,5 fokon!

A műsort továbbító szolgáltatók közül eddig a cseh/szlovák CSLink/SkyLink neve vált ismerté, amely az Astra 3B-ről, a keleti 23,5 fokon a 12,110(V) GHz-en sugározza az október 25.-étől már kódolt tesztadást. rnA SkyLink több csatornát magyar hangvivővel is továbbít (köztük az Eurosport HD-t, a History HD-t és a Filmbox HD-t), így a felvidéki magyarok (és a nem hivatalos szürkeimportból hazánkba került kártyák révén a hazai előfizetők) rövidesen újabb nagyfelbontású magyar nyelvű műsort élvezhetnek.

A Travel Channel HD és Travel Channel SD műsora eltérő. rnA nagyfelbontású műsor kezdetben angol, magyar, cseh és holland nyelveken lesz elérhető.

Forrás: sat-tv-radio

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

3 hozzászólás

  1. Végre ismét egy magyar nyelvű HD csatorna. Belenéztem a műsorába, tényleg szép a képe. Kérdés, hogy mennyien fogják nézni, lesz-e igény rá?

  2. szia!

    mi kell ehhez,hogy megnézzük? elég csak a beltérit hd-képesre cserélni?vagy a fej is csere? no és hogy nézzem,ha kodolt tegnaptol?

  3. SkyLink előfizetéssel lehet nézni.

Vélemény, hozzászólás?