banner

Tovább bővül a digitális földfelszíni televíziós hálózatok lefedettsége

2015. június 18-án további kilenc telephelyről indul el a sugárzás az Antenna Hungária Zrt. ötödik digitális földfelszíni televíziós hálózatát illetően, ezzel országszerte tovább bővül a MinDig TV Extra szolgáltatás tematikus csomagjainak vételi lehetősége. A többi hálózat esetében is néhány telephelyen teljesítményemelésre kerül sor, ennek következtében egyes régiókban tovább javulhat a MinDig TV és MinDig TV Extra digitális televíziós szolgáltatások vétele.
Az Antenna Hungária Zrt. folytatja a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások fejlesztését, 2015. június 18-tól a MinDig TV Extra szolgáltatás tematikus csomagjait tartalmazó E jelű multiplex lakossági lefedettsége 98%-ra bővül. Hat nagy (Kékes, Szentes, Csávoly, Kiskőrös, Fehérgyarmat és Komádi) és három kis körzetben (Battonya, Tamási, Csobánka) indul el az E jelű multiplex sugárzása, ezzel a telephelyek száma 44-re emelkedik.
A régiós analóg földfelszíni televíziós hálózatok lekapcsolása lehetővé tette, hogy a többi hálózat esetében is egyes telephelyeken teljesítményemelésre kerüljön sor (Budapest: B multiplex; Kékes: C multiplex; Pécs: B és E multiplexek; Aggtelek: A multiplex; Fehérgyarmat: B és C multiplexek), ennek következtében ezekben a régiókban tovább javulhat a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások vétele.
Az AH által országosan sugárzott DVB-T szolgáltatás keretében jelenleg összesen 55 tévécsatorna műsora fogható tető- vagy egyes helyeken szobaantennával. A tervek szerint nyár folyamán tovább bővülhet a MinDig TV digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás jelenleg nyolc csatornát tartalmazó ingyenes kínálata.

Ezt olvastad már?

Megújul a mindigTV

Megújul a százezrek szórakozását biztosító mindigTV-család

Novembertől új arculattal jelentkezik a márka. Ezentúl a mindigTV mellett, a MinDig TV Extrát felváltó …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .