Szeptember 26-án indul a Chili TV

A TV2 Csoport nagyszabású portfólió-fejlesztésének újabb lépéseként szeptember 26-án elindul a Chili TV. A gasztrocsatorna két saját gyártású műsorral debütál. Az Ízes Élet – Négykezesben Marton Adrienn ételstylist és Pataky Péter séf ragad fakanalat, míg a Kézzel Írott Receptek házigazdájaként Bereznay Tamás séf vendégeivel áll a konyhapult mögé. Az ízek szerelmesei ezen túl számos országos tv premier segítségével kapnak bepillantást a gasztronómia színes világába.

Szeptember 26-án két saját gyártású műsorral indul a Chili TV, a TV2 Csoport gasztrocsatornája. 19 órakor az Ízes Élet – Négykezes debütál Marton Adrienn ételstylisttal és Pataky Péter séffel. Míg Adrienn az egészségesebb, újhullámos vonalat képviseli, addig Péter a klasszikusabb, férfiasabb ízek világába kalauzolja a nézőket. Az Ízes Élet – Négykezes két alternatívát mutat ugyanarra az ételre, vagy épp megmutatja, hogy Marton Adrienn és Pataky Péter mit készít ugyanolyan alapanyagokból, de tematikus adások is segítik a főzni-vágyókat.

„Ha valaki azt kérdezte volna egy évvel ezelőtt, hogy mi a legtitkosabb álmom, akkor azt válaszoltam volna, hogy egy saját műsor. Az, hogy ráadásul a konyhában mozoghatok, az érzeteimet, élményeimet, és azokat a dolgokat oszthatom meg a nézőkkel, amiket én megéltem, tapasztaltam, az külön öröm. Arról nem is beszélve, hogy mindezt egy olyan profi séf oldalán tehetem, mint Pataky Péter, akivel fantasztikus együtt dolgozni” – mondta Marton Adrienn, aki szakmájából adódóan hatalmas hangsúlyt fektet az ételek tálalására is.

„Adri kedves lány és nagyon jól kiegészítjük egymást. Míg ő az egészségesebb fogásokért felel, én a tőlem már megszokott, ízes, magyaros vonalat képviselem majd” – kezdte Pataky Péter, aki az ázsiai, halas vagy éppen grill fogásoknak is nagy kedvelője.„Adri a műsorban még számomra is bebizonyítja, hogy az egészséges ételek is lehetnek finomak. Én pedig igyekszem mindenben segíteni, hiszen éttermi konyhában már nagyobb rutinom van” – tette hozzá a séf.
Szeptember 26-án az Ízes Élet – Négykezes után, 20:00-kor Bereznay Tamás vadonatúj műsora is bemutatkozik. A Kézzel Írott Receptekben a séf klasszikus, családi recepteket kelt életre vendégeivel. A fogások elkészítése közben a szakmai tanácsok, az ételek újragondolása mellett fény derül a receptekhez kapcsolódó családi történetekre is.

„Nálam is van pár, már elsárgult papíron lévő családi recept a konyhában. Szerintem mindenkinek a gyerekkorából van egy-egy étel, vagy íz, ami meghatározó valamiért és rögtön tud hozzá kapcsolni egy-egy jelentős családi eseményt, történetet. A szakmai kíváncsiság mellett számomra emberileg is érdekes, hogy ki-mit hoz a konyhába, mit mesél el egy-egy fogás, ezért válik igazán izgalmassá a Kézzel Írott Receptek” – árulta el Bereznay Tamás, akihez sztárvendégek is érkeznek majd egy-egy generációk óta öröklődő családi recepttel.

A saját gyártású tartalmak mellett a Chili TV programjában számos országos tv premier is helyet kap. A nemzetközi ízeket ismerhetik meg többek között a Portugália ízei, az Egy falat Hollandia, az Egzotikus ízek nyomában és a Tengeri finomságok adásaiban. De ha valaki a gyorsan elkészíthető recepteket szereti, akkor számára az Egyszerű, finom, gyors! és az Egyszerű, de nagyszerű! kínál megoldást.

Ezt olvastad már?

BUÉK 2022

BUÉK 2022!

Egészségben, sikerekben és TV csatornákban gazdag új évet kívánunk minden kedves olvasónknak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .