Spíler2 a TARR kábeltelevízió hálózatában!

A TV2 Csoport folyamatos tárgyalásokat folytat, hogy a Spíler2 műsora minél szélesebb körben jusson el a nézőkhöz. A Tarr Kft-vel megállapodás született, így augusztus 11-től a szolgáltató családi csomagjában elérhető lesz a Spíler2.

A Spíler2 műsorán az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében 2018 és 2021 között a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is követhetik majd a nézők. A szurkolók minden forduló minden játéknapján láthatnak mérkőzéseket, az új 19 órás kezdési időponttal rendezett találkozókat kizárólag a Spíler2 műsorán. Érkezik továbbá a spanyol labdarúgó-bajnokság a La Liga (2018-2021) is a csatornára. Ettől a szezontól kezdve a szerződés végéig a korábban megszokottakhoz képest soha nem látott mennyiségű találkozót követhetnek a nézők. A TARR kábeltelevízión keresztül később a Spíler Extra OTT szolgáltatása is megrendelhető lesz, így az előfizetők televízión, tableten és telefonon is követhetik majd kedvenc csapataikat. Több, mint 800 focimeccs és 200 jégkorong közvetítés vár a sportszeretőkre, akik a szolgáltatásnak köszönhetően akár öt párhuzamos élő mérkőzés közül is válogathatnak.

A TV2 Csoport közleménye a Spíler2 TV-vel kapcsolatban

„A sajtóban megjelent hírekre reagálva a TV2 Csoport tájékoztatja a nézőket, hogy a Spíler2 sugárzása kapcsán időben megkezdte a tárgyalásokat a piaci szereplőkkel és jelenleg is nyitott a megállapodásra. A prémium sportjogok – mint a Bajnokok Ligája és a La Liga mérkőzéseinek sugárzása – mellett a hamarosan induló Spíler Extra elnevezésű OTT platform is egy olyan újítás, ami még több pluszt ad majd a nézőknek a számos élő közvetítéssel és extra, a televízióban nem elérhető tartalommal. Ezzel a TV2 Csoport olyan újdonságot kínál, amire a magyar piacon eddig nem volt példa. A Spíler2 indulása óta, azaz augusztus 11-től elérhető a Tarr Kft. Extra csomagjában. Ez is jól mutatja, hogy a csatorna megfizethető és a TV2 Csoport mindent elkövet, hogy a Spíler2 minél több háztartásban elérhető legyen. Reméljük, hogy a sportrajongóknak rövidesen újabb megállapodásokról tudunk beszámolni, addig is érdeklődjenek televíziós szolgáltatójuknál.”

Ezt olvastad már?

BUÉK 2022

BUÉK 2022!

Egészségben, sikerekben és TV csatornákban gazdag új évet kívánunk minden kedves olvasónknak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .