banner

Spíler2 a TARR kábeltelevízió hálózatában!

A TV2 Csoport folyamatos tárgyalásokat folytat, hogy a Spíler2 műsora minél szélesebb körben jusson el a nézőkhöz. A Tarr Kft-vel megállapodás született, így augusztus 11-től a szolgáltató családi csomagjában elérhető lesz a Spíler2.
banner

A Spíler2 műsorán az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében 2018 és 2021 között a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is követhetik majd a nézők. A szurkolók minden forduló minden játéknapján láthatnak mérkőzéseket, az új 19 órás kezdési időponttal rendezett találkozókat kizárólag a Spíler2 műsorán. Érkezik továbbá a spanyol labdarúgó-bajnokság a La Liga (2018-2021) is a csatornára. Ettől a szezontól kezdve a szerződés végéig a korábban megszokottakhoz képest soha nem látott mennyiségű találkozót követhetnek a nézők. A TARR kábeltelevízión keresztül később a Spíler Extra OTT szolgáltatása is megrendelhető lesz, így az előfizetők televízión, tableten és telefonon is követhetik majd kedvenc csapataikat. Több, mint 800 focimeccs és 200 jégkorong közvetítés vár a sportszeretőkre, akik a szolgáltatásnak köszönhetően akár öt párhuzamos élő mérkőzés közül is válogathatnak.

A TV2 Csoport közleménye a Spíler2 TV-vel kapcsolatban

„A sajtóban megjelent hírekre reagálva a TV2 Csoport tájékoztatja a nézőket, hogy a Spíler2 sugárzása kapcsán időben megkezdte a tárgyalásokat a piaci szereplőkkel és jelenleg is nyitott a megállapodásra. A prémium sportjogok – mint a Bajnokok Ligája és a La Liga mérkőzéseinek sugárzása – mellett a hamarosan induló Spíler Extra elnevezésű OTT platform is egy olyan újítás, ami még több pluszt ad majd a nézőknek a számos élő közvetítéssel és extra, a televízióban nem elérhető tartalommal. Ezzel a TV2 Csoport olyan újdonságot kínál, amire a magyar piacon eddig nem volt példa. A Spíler2 indulása óta, azaz augusztus 11-től elérhető a Tarr Kft. Extra csomagjában. Ez is jól mutatja, hogy a csatorna megfizethető és a TV2 Csoport mindent elkövet, hogy a Spíler2 minél több háztartásban elérhető legyen. Reméljük, hogy a sportrajongóknak rövidesen újabb megállapodásokról tudunk beszámolni, addig is érdeklődjenek televíziós szolgáltatójuknál.”

Ezt olvastad már?

Boldog Karácsonyt Kívánunk

Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk a DigiPortál minden olvasójának!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .