banner

Rövidesen indul az HBO3 csatorna

Március 21-én az HBO a közép- és kelet-európai előfizetői részére átalakítja a lineáris csatornaszerkezetét. Az HBO műsor választéka így három csatornára lesz bontva: az HBO-ra, az HBO2-re és az HBO3-ra (az HBO Comedyt az új csatorna, az HBO3 váltja fel). A három tematikus csatorna felöleli az HBO széles tartalmi kínálatát, melyben helyet kapnak az amerikai és helyi, saját gyártású alkotások, sorozatok, dokumentumfilmek, valamint a legnagyobb mozisikerek.

Az új csatornastruktúra így a következő lesz:

Az HBO kínálatában díjnyertes, saját gyártású alkotások premierjei szerepelnek majd, melyek között amerikai fikciós sorozatok és dokumentumfilmek ugyanúgy helyet kapnak, mint a régióban gyártott műsorok. Mindezt gazdagítják még az olyan exkluzív mozis események is, mint a legutóbbi hollywoodi kasszasikerek bemutatói. Mivel a csatorna a nap 24 órájában elérhető lesz, így az összes fontosabb eredeti HBO drámasorozatot az amerikai premierrel egyidőben sugározza majd.

Az HBO2 családközpontú műsorok széles választékával jelentkezik a nap 24 órájában. A csatorna új és régi mozifilmek és televíziós sorozatok hatalmas kínálatával bír: napközben vígjátékokkal, családi- és gyermekfilmekkel, az esti és éjszakai órákban pedig drámákkal, vígjátékokkal, thrillerekkel, akció- és horrorfilmekkel kényezteti a nézőket: igazi televíziós élmény az egész család számára. Ráadásul, az HBO2 mostantól elérhető lesz Romániában, Bulgáriában és az adriai övezetben úgyszintén, így először a cég történetében, e fenti országok előfizetői is már három HBO csatorna között válogathatnak majd.

Az HBO3 (korábban HBO Comedy) vadonatúj névvel és tartalommal jelentkezik: az újra pozícionált csatorna mostantól az HBO exkluzív, saját gyártású tartalmairól szól. Az HBO3 az HBO legjobb saját gyártású és nemzetközi díjnyertes produkcióit hozza el a nézők otthonába. Mivel az HBO3 szintén elérhető a nap 24 órájában, a csatorna már kultikussá vált HBO-sorozatok teljes évadjait is sugározza majd, az HBO Europe eredeti, saját helyi produkcióival egyetemben – a legkiválóbb műsorkínálat, mind egy helyen.

Ezt olvastad már?

Boldog Karácsonyt Kívánunk

Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk a DigiPortál minden olvasójának!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .