banner

Rólunk

A DigiPortál 2007 tavaszán indult el azon céllal, hogy segítse a DigiTV műholdas TV szolgáltatást igénybe vevőket információkhoz jutni, egy helyen összegyűjtse az elérhető dokumentumokat, leírásokat, készülék útmutatókat.
Az oldal indulását követően rövidesen megjelent a fórum is, ahol jelenleg is 21 fő témakörön belül 167 altémában lehet kötetlenül beszélgetni, segítséget kérni, vagy épp segítséget nyújtani más tagoknak.
Kezdetben az akkori extra.hu ingyenes tárhelyén kezdődött a történetünk, ami 2008 tavaszán a digiportal.hu domain név regisztrálásával nyerte el mai formáját.

Időközben folyamatosan változott, fejlődött az oldal, a felhasználói igényekhez és az újabb trendekhez igazodva. A kizárólagos DigiTV profil megszűnt és az általános digitális televíziózás lett az oldal fő témaköre.

2009. novembertől az oldalon már különböző digitális vevőkészülék tesztek is megjelentek. A tesztek márka és típusfüggetlenül, bármiféle elfogultság, vagy befolyásoltság nélkül készülnek, kizárólag a tapasztalatokra alapoznak.

2015 ősze egy nagyon fontos mérföldkő volt az oldal történetében, az évek során elavult weboldal motor lecserélésre került a jóval modernebb WordPress rendszerre. A váltás nem volt zökkenőmentes, legjobban a fórum sínylette meg az átállást, de hosszútávon mindenképp jó döntésnek bizonyult az oldal új alapokra helyezése.

A közelmúltban szintén nagy változás történt az oldal történetében, megérkeztek a kínai kütyük tesztjei. Ezen tesztek bevezetése még jelenleg is tart, de ezzel párhuzamosan természetesen a televíziós vonal is megmaradt.