banner

Roborock S5 Max Robotporszívó Bemutató – Kuponnal most akciós áron rendelhető

Megérkezett a Roborock S5 Max típusjelzésű robotporszívó és azonnal átvette a trónt a korábbi modellektől. Ez a készülék mindent tud, amire az elődjei is képesek voltak, azonban a Roborock mérnökei ehhez még hozzátettek néhány új funkciót és kiadták az újra gondolt S5 Max modellt. 

A Roborock S5 Max robotporszívó bármelyik modern háztartás hasznos kiegészítője lehet, egy intelligens robot, ami akkor is takarít, ha te nem vagy otthon. A Roborock S5 Max egy mesterséges intelligenciával felvértezett, felső kategóriás készülék, amely méltón viszi tovább a nagy sikerű elődök által elért hírnevet. A Roborock a Xiaomi csoporthoz tartozik, ezáltal biztosak lehetünk benne, hogy kitűnő minőségű, és valóban felső kategóriás készüléket kapunk a nem kevés pénzért amibe kerül.

Roborock S5 Max Robot Vacuum Cleaner

Ára: 409,99 $ ~ 131.000.- Ft

EU Raktár + Ingyen POSTA

Vásárlás

Funkciók

Ez a modern készülék a porszívózás mellett a padló egyszerű felmosására is képes a nagyméretű beépített víztartályának köszönhetően. Hatalmas ugrás az előd S50 (S55) készülékekhez képest, hogy immár vízpumpát is kapott, azaz nem csak csöpögtetni képes a vizet, hanem pontosan adagolja, sőt akár el is zárhatja. Csúcskategóriás robotporszívóhoz méltóan már lézeres letapogatást használ, a kapott adatoknak megfelelően előre megtervezi és optimalizálja az útvonalat, amit az adott helyiségben befog járni. Az új szoftverének köszönhetően több helyiség adatait is képes eltárolni és időzíteni is lehet, hogy a hét melyik napján hol takarítson.

Intelligens felmosás

A külön említést érdemlő funkciói közé tartozik még a virtuális fal, amit az applikációban tudunk beállítani, a megadott „fal” túloldalára nem megy a porszívó, ezzel kitudjuk zárni az érzékeny területeket akár a szobán belül is. Újdonság, hogy a Roborock S5 Max robotporszívó már no-mop zónákat is tud kezelni, azaz beállíthatjuk, hogy az adott helyiség mely részén ne használjon felmosást (ilyenek pl. a szőnyegek). A készülék szívóereje most is a meglehetősen nagy 2000Pa érték, ami garantáltan felszedi még a nagyobb szennyeződéseket is.

Nagyon okos

Egy jó robotporszívóhoz méltóan a Roborock S5 Max is számtalan érzékelővel rendelkezik, ami segíti a biztonságos működését, van természetesen a már említett lézer szenzor, ami segítségével mindig tudja, hogy merre jár, elkerüli az ütközéseket is, de leesés elleni védelemmel is felszerelték, így képes érzékelni a lépcsőket és azonnal megáll előtte. Küszöbön is képes átmenni, körülbelül 2cm-es akadályok leküzdése nem jelent neki problémát.

Hosszú üzemidő

A robotporszívó egy meglehetősen nagy kapacitású akkumulátort kapott amivel egyetlen feltöltéssel akár 2 órán keresztül is képes takarítani. Azt talán már megemlíteni is felesleges, hogy az S5 Max is rendelkezik intelligens töltéssel, azaz amikor érzékeli, hogy lemerülés közeli állapotba került, akkor magától elindul a töltője felé és kapcsolódik hozzá. A feltöltődés után pedig ugyanott folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

Mobilról vezérelhető

A hozzá tartozó mobilos alkalmazás ezúttal is a Roborock saját applikációja, ebből egyszerűen tudjuk vezérelni a porszívó minden funkcióját akár az otthonunktól távol is. Mint a legjobb okos otthon eszközöket, így a Roborock S5 Max porszívót is társíthatjuk a meglévő Google Home vagy Amazon Alexa okos otthon rendszerhez, amivel akár hangutasítások útján is adhatunk a porszívónknak parancsokat, utasításokat.

Roborock S5 Max kupon

Amennyiben csak a legjobbal éred be, akkor a Roborock S5 Max robotporszívó a te készüléked, ne is keresgélj tovább, jelenleg ettől jobbat nem fogsz találni. Az is igaz, hogy ennek a nagy tudásnak ára is van, a cikk írásakor 460$-t kértek érte, ez körülbelül 145.000.- Ft, de a lenti kuponnal jelentő összeget spórolgatsz, most mindössze 399,99$-t azaz nagyjából 124000- Ft-ot kell érte fizetned. Egy kicsivel drágább, mint az előd S50, de annyival többet is tud. Jelenleg ez az egyik legjobb választás, ha profi robotporszívót szeretnél otthonra.

Roborock S5 Max Robot Vacuum Cleaner

Ára: 409,99 $ ~ 131.000.- Ft

EU Raktár + Ingyen POSTA

Vásárlás

Hasznos tudnivalók

 

FIGYELEM! – A vámkezelés menete 2021.07.01-től megváltozott az Európai Unióban. A lenti leírást rövidesen frissítjük, amint megérkezik az érintett webáruházaktól a kérdéseinkre kapott válasz.

  • A kb. 35$ érték alatti termékeket bármilyen szállítással megrendelheted, egyelőre még nem kell rájuk áfa-t és vámot sem fizetni.
  • Ezen kívül, ha EU Raktárból rendelsz, szintén vámmentesen fogod megkapni a csomagod értékhatártól függetlenül.
  • A kínai (CN vagy HK) raktárakból érkező, 35$-nál drágább termékek esetében pedig válaszd az EU Priority Line módot, ezzel a csomagod adó- és vámmentesen fog megérkezni Kínából is. Ez a szállítási mód úgy működik, hogy a webáruház egy olyan EU-n belül lévő telephelyére szállítja az árut (általában Németország, vagy Franciaország), ahol alacsony az áfa és a vám, itt elintézi a vámkezelésüket, majd továbbküldi a címedre immár EU-n belül feladott csomagként, ami vám és áfa mentes (ráadásul általában az MPL, DPD vagy a GLS szállítja ki, ami valamivel megbízhatóbb, mint a normál postai küldemény). Néhány dollárral drágább ez a szállítási mód, de végső soron többet takaríthatunk meg vele.

Minden webáruháznál a fizetési oldalon tudod megadni a kuponkódot még a fizetés elindítása és rendelés véglegesítése előtt. Korábban a kosár oldalon szerepelt ez a lehetőség, de már minden általunk ajánlott áruházban átkerült a fizetési oldalra. Írd be a kupon kódot a megfelelő mezőbe, nyomj az érvényesítés gombra és azonnal megjelenik a kedvezmény, vagy a hibaüzenet, ha a kupon már nem működik. Fizetni minden esetben a végösszeget kell, ami már a kupon kedvezménnyel csökkentett ár lesz.

Sokan tévesen gondolják azt, hogy a Kínából rendelt termékekre nincs garancia. Valójában minden áruháznak megvan a saját garancia ügyintézési menete. Elsődlegesen le kell írnunk nekik a problémát angolul, érdemes fotókat, vagy videót is készíteni a hibáról. Megpróbálnak segíteni megoldani a problémát, ha ez sikertelen, akkor vissza kell küldenünk nekik a terméket, amit vagy javítanak, vagy cserélnek. A visszaküldés költségeit nekünk kell kifizetni, de utólag a webáruház, vagy a PayPal ezt a költséget visszatérítheti, ha kérjük. Tapasztalataink szerint a visszaküldést csak a legvégső esetben szokták ajánlani. Gyakori, hogy, ha hibás terméket kaptunk (és ezt hitelt érdemlően tudjuk is bizonyítani), akkor teljesen ingyen küldenek egy újat, vagy jelentős kedvezményt biztosítanak egy hasonló termékre, a rossz készüléket pedig megtarthatjuk.
Amennyiben vámkezeltetni kellett a terméket, akkor vámkezelési papírokat mindenképp tartsuk meg, mert, ha mégis visszaküldenénk javításra egy terméket, akkor a visszaúton tudjuk igazolni a vámhatóságnál, hogy erre már egyszer kifizettük a terheket, csak javításon volt kint. Amennyiben vámmentes szállítással rendeltük a csomagot, akkor fontos, hogy visszaküldésnél is ragaszkodjunk ehhez, mindenképp előre tisztázzuk az eladóval, hogy hogyan küldi vissza.

A termékek ellenértékét a legtöbb esetben előre kell fizetni, utánvételre távol keleti áruházak esetében nincs mód (volt korábban rá próbálkozás, de nem vált be ez a fizetési mód). Fizetni lehet bankkártyával, vagy PayPal-al. Használhatsz speciális webkártyát, amire csak annyi pénzt kell feltenni, amennyit kiszeretnél épp fizetni, ennek elérhetőségéről érdeklődj a bankodnál. A legbiztonságosabb mégis a PayPal fizetés, mert a PayPal a fizetéstől számítva 180 nap védelmet biztosít neked, és, ha probléma lenne (nem érkezne meg a csomag), akkor függetlenül az eladótól visszaadja a termék árát. A PayPal-al való fizetés nem kerül többe, mint ha bankkártyával fizetnénk, de az árfolyam átváltást érdemes a bankunkra bízni (ezt kilehet választani a PayPal fizetési oldalán), így egy kicsit spórolhatunk ezen is. A PayPal-t összelehet kötni a normál, vagy a virtuális bankkártyával is, ebben az esetben a pénz szintén a kártyáról kerül levételre. 2018-tól már magyarul is elérhető a PayPal felülete, így a nyelvi akadályok is elhárultak a legbiztonságosabb fizetési mód használatától.

A kínai webáruházak gyakorlatilag semmiben sem különböznek a hazai webáruházaktól. A vásárláshoz mindenképp regisztrálni kell, amihez email cím és minimális angol nyelvismeret szükséges (bár már van néhány webáruháznak magyar nyelvű felülete is). A regisztráció során megadhatod a szállítási címed is, amire nagyon ügyelj, hiszen ide érkezik meg a csomag. Fontos, hogy a telefonszámod is helyesen add meg, mert ha a postás/futár nem találna meg, akkor ezen még mindig tudnak keresni.

  • Egyértelműen az EU raktárakból érkező termékeket vehetjük a leggyorsabban kézbe, hiszen hazánkhoz közelebb eső raktárakból érkezik és általában valamelyik hárombetűs futárszolgálat (MPL, DPD, GLS, DHL) kézbesíti.
  • Kínai raktárakból a leggyorsabb szállítási mód a DHL, akár 1 héten belül nálunk lehet a küldemény, azonban ez egyben a legdrágább is, és a nagyobb értékű csomagokat mindig vámolják, náluk nem „csúszik át” a csomag.
  • Az EU Priority Line szállítási móddal rendelt termékek esetében a szállítási idő 2-3 héttől, akár 1-2 hónap is lehet, cserébe vám és adómentesen fogjuk megkapni. Jellemzően az tart sokáig, amíg az EU-ba megérkezik a csomag, utána már néhány napon belül kézbe vehetjük.
  • A leglassabb szállítási mód a levél (Air mail, Registered air mail), lehet követhető, vagy követés nélküli, nagyon változó, hogy mikorra fog megérkezni, lehet, hogy itt lesz 2 héten belül, de az is lehet, hogy több hónapot kell majd rá várni. Nekem kb. 7 hónap volt a rekordom, szerintem bejárhatta a világot, már el is felejtettem, hogy rendeltem egy telefontokot, amikor egyszer csak megérkezett.

Ezt olvastad már?

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

A napokban felbukkan egy új TV okosító készülék, ami mindenképp érdemes néhány szóra. A HAKOmini …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .