banner
Poco X3 Pro mobiltelefon bemutató

Poco X3 Pro Itt a következő ár-érték bajnok

Felsőkategóriás képességek, középkategóriás áron, legjobban így jellemezhető az új Poco X3 Pro mobiltelefon. Megtartotta az előd minden jó tulajdonságát, de majdnem minden gyengeségét feljavították. Ami pedig talán a leglényegesebb, hogy az ára alig emelkedett valamit.

Az elmúlt hónapok legnépszerűbb telefonja kétségkívül a Poco X3 volt, mely nevéből ugyan nem derül ki, de a Xiaomi égisze alatt született. Már ennek az elődnek számító készüléknek is nagyon jó hardvere volt, de a most érkezett Poco X3 Pro verzió még azt is túlszárnyalja. Mindenhol javítottak egy kicsit ahol az előd gyengélkedett, a kinézeten nem változtattak, de azért új színárnyalatokat kapott, hogy mégis különbözön egy picit az elődjétől és így született meg a Poco X3 Pro.

A fontosabb tulajdonságokat lentebb olvashatod, most inkább jöjjön gyorsan a Banggood bevezető akciója, amire gyorsan érdemes lecsapni, ha te is szeretnél kicsit olcsóbban rendelni egy Poco X3 Pro telefont.
Az akció 2021.04.06-án, azaz a mai napon veszi kezdetét, a kuponok már élnek, működnek a megadott darabszámig, de kupon nélkül sem drága. A Poco X3 Pro 6/128GB-os verziója 199,99$-os áron, míg a 8/256GB változat 269,99$-os áron lesz rendelhető. A kuponkódokat a kiemelt dobozban találjátok, ezeket a fizetési oldalon kell megadni. A kisebb verzióból 2000db-os készlet van ezen az áron, a nagyobból azonban csak 400db-ig működik a kupon.

Ráadás AJÁNDÉK: Az első 50 leggyorsabb megrendelő a telefon mellé ajándékba kap egy Xiaomi vezeték nélküli fülhallgatót is.

Poco X3 Pro 6GB/128GB

Akciós ár: 199,99 $

Kupon kód: BGPX3P128

Vásárlás

Poco X3 Pro 8GB/256GB

Akciós ár: 269,99 $ 

Kupon kód: BGPX3P256

Vásárlás

Poco X3 Pro külső változások

A mobiltelefon külsője csak minimálisan változott az elődjéhez képest. A képeken látszik, hogy új színárnyalatokban pompázik, az viszont már kevésbé feltűnő, hogy Gorilla Glass 6 üveg védi a kijelzőjét a korábbi 5-ös helyett. A Poco X3 Pro kijelző továbbra is maradt a tekintélyt parancsoló 6,67″ méretű és ezúttal is 120Hz-es IPS panelt kapott.

Újdonságok a Poco X3 Pro telefonban

A legfontosabb újítások azonban a Poco X3 Pro gépházában látszódnak. Megkapta a legújabb Qualcomm Snapdragon 860-as processzort, amely már-már felsőkategóriás teljesítménnyel ruházza fel ez a telefont. Ez mellett kiépítéstől függően 6GB vagy 8GB memória is található, a tárhely pedig 128GB vagy 256GB lehet, ráadásul ezek már a csúcssebességű UFS 3.1-es lapkák.

Ami nem változott, de említést érdemel

Az akkumulátor kapacitása maradt 5160mAh, és továbbra is megvan a 33W-os gyorstöltés is, ráadásul hozzávaló töltőt is találunk a dobozban, a Xiaomi még nem spórol ezen. A készülék hűvösen tartásáról most is speciális folyadékhűtő gondoskodik, hiszen valahol el kell vezetni a nagy teljesítményű CPU által termelt hőt. Fizethetünk is a Poco X3 Pro telefonnal, hiszen továbbra is van benne NFC chip. A 3,5mm-es fülhallgatót is tudjuk hozzá csatlakoztatni, de természetesen van Bluetooth is benne. Az ujjlenyomat olvasó most is az oldalsó gombban található és még mindig villámgyorsan működik. A GSM modem természetesen támogatja a hazánkban is használatos B20 frekvenciát, SIM kártyából kettőt is használhatunk, vagy a 2. helyére SD kártyát is tehetünk.

Kamerában picit gyengébb lett

Kamera fronton picit gyengébb lett az X3 Pro, mint az előd volt. Ezúttal egy 48MP-es főkamerát, valamint egy 8MP-es ultraszéles-látószögű kamerát kapunk. Van még egy 2MP-es makró kamera és egy szintén 2MP-es mélységérzékelő kamera. Nem gondolnám, hogy olyan hatalmas visszalépés történt a korábbi 64MP és 13MP-es kamerákhoz képes, valószínűleg ugyanolyan szép képeket fogunk tudni ezzel is készíteni.

Összegzés, kupon, Poco X3 Pro ár

A Poco X3 Pro ismét egy fantasztikus telefon lett. A paramétereiből jól látszik, hogy ezúttal a még nagyobb teljesítmény nyújtása lett előtérbe helyezve, de megmaradt minden, amit a korábbi verzióban már megszerettünk. Ár-érték arányban jelenleg nincs párja a piacon, ennyi pénzért ez a mostani legnagyobb teljesítményű készülék.
Vásárláshoz kattints a lenti gombokra, a kupont a fizetési oldalon add meg, a szállításnál pedig válaszd az EU Priority Line módot, hogy vámmentesen érkezzen meg a csomag.

Poco X3 Pro 6GB/128GB

Akciós ár: 199,99 $

Kupon kód: BGPX3P128

Vásárlás

Poco X3 Pro 8GB/256GB

Akciós ár: 269,99 $ 

Kupon kód: BGPX3P256

Vásárlás

További kuponokat a kupontáblázatban találsz:
https://bit.ly/DP-kuponok

Banggood vásárlási segédlet ITT található

FIGYELEM! – A vámkezelés menete 2021.07.01-től megváltozott az Európai Unióban. A lenti leírást rövidesen frissítjük, amint megérkezik az érintett webáruházaktól a kérdéseinkre kapott válasz.

  • A kb. 35$ érték alatti termékeket bármilyen szállítással megrendelheted, egyelőre még nem kell rájuk áfa-t és vámot sem fizetni.
  • Ezen kívül, ha EU Raktárból rendelsz, szintén vámmentesen fogod megkapni a csomagod értékhatártól függetlenül.
  • A kínai (CN vagy HK) raktárakból érkező, 35$-nál drágább termékek esetében pedig válaszd az EU Priority Line módot, ezzel a csomagod adó- és vámmentesen fog megérkezni Kínából is. Ez a szállítási mód úgy működik, hogy a webáruház egy olyan EU-n belül lévő telephelyére szállítja az árut (általában Németország, vagy Franciaország), ahol alacsony az áfa és a vám, itt elintézi a vámkezelésüket, majd továbbküldi a címedre immár EU-n belül feladott csomagként, ami vám és áfa mentes (ráadásul általában az MPL, DPD vagy a GLS szállítja ki, ami valamivel megbízhatóbb, mint a normál postai küldemény). Néhány dollárral drágább ez a szállítási mód, de végső soron többet takaríthatunk meg vele.

Minden webáruháznál a fizetési oldalon tudod megadni a kuponkódot még a fizetés elindítása és rendelés véglegesítése előtt. Korábban a kosár oldalon szerepelt ez a lehetőség, de már minden általunk ajánlott áruházban átkerült a fizetési oldalra. Írd be a kupon kódot a megfelelő mezőbe, nyomj az érvényesítés gombra és azonnal megjelenik a kedvezmény, vagy a hibaüzenet, ha a kupon már nem működik. Fizetni minden esetben a végösszeget kell, ami már a kupon kedvezménnyel csökkentett ár lesz.

Sokan tévesen gondolják azt, hogy a Kínából rendelt termékekre nincs garancia. Valójában minden áruháznak megvan a saját garancia ügyintézési menete. Elsődlegesen le kell írnunk nekik a problémát angolul, érdemes fotókat, vagy videót is készíteni a hibáról. Megpróbálnak segíteni megoldani a problémát, ha ez sikertelen, akkor vissza kell küldenünk nekik a terméket, amit vagy javítanak, vagy cserélnek. A visszaküldés költségeit nekünk kell kifizetni, de utólag a webáruház, vagy a PayPal ezt a költséget visszatérítheti, ha kérjük. Tapasztalataink szerint a visszaküldést csak a legvégső esetben szokták ajánlani. Gyakori, hogy, ha hibás terméket kaptunk (és ezt hitelt érdemlően tudjuk is bizonyítani), akkor teljesen ingyen küldenek egy újat, vagy jelentős kedvezményt biztosítanak egy hasonló termékre, a rossz készüléket pedig megtarthatjuk.
Amennyiben vámkezeltetni kellett a terméket, akkor vámkezelési papírokat mindenképp tartsuk meg, mert, ha mégis visszaküldenénk javításra egy terméket, akkor a visszaúton tudjuk igazolni a vámhatóságnál, hogy erre már egyszer kifizettük a terheket, csak javításon volt kint. Amennyiben vámmentes szállítással rendeltük a csomagot, akkor fontos, hogy visszaküldésnél is ragaszkodjunk ehhez, mindenképp előre tisztázzuk az eladóval, hogy hogyan küldi vissza.

A termékek ellenértékét a legtöbb esetben előre kell fizetni, utánvételre távol keleti áruházak esetében nincs mód (volt korábban rá próbálkozás, de nem vált be ez a fizetési mód). Fizetni lehet bankkártyával, vagy PayPal-al. Használhatsz speciális webkártyát, amire csak annyi pénzt kell feltenni, amennyit kiszeretnél épp fizetni, ennek elérhetőségéről érdeklődj a bankodnál. A legbiztonságosabb mégis a PayPal fizetés, mert a PayPal a fizetéstől számítva 180 nap védelmet biztosít neked, és, ha probléma lenne (nem érkezne meg a csomag), akkor függetlenül az eladótól visszaadja a termék árát. A PayPal-al való fizetés nem kerül többe, mint ha bankkártyával fizetnénk, de az árfolyam átváltást érdemes a bankunkra bízni (ezt kilehet választani a PayPal fizetési oldalán), így egy kicsit spórolhatunk ezen is. A PayPal-t összelehet kötni a normál, vagy a virtuális bankkártyával is, ebben az esetben a pénz szintén a kártyáról kerül levételre. 2018-tól már magyarul is elérhető a PayPal felülete, így a nyelvi akadályok is elhárultak a legbiztonságosabb fizetési mód használatától.

A kínai webáruházak gyakorlatilag semmiben sem különböznek a hazai webáruházaktól. A vásárláshoz mindenképp regisztrálni kell, amihez email cím és minimális angol nyelvismeret szükséges (bár már van néhány webáruháznak magyar nyelvű felülete is). A regisztráció során megadhatod a szállítási címed is, amire nagyon ügyelj, hiszen ide érkezik meg a csomag. Fontos, hogy a telefonszámod is helyesen add meg, mert ha a postás/futár nem találna meg, akkor ezen még mindig tudnak keresni.

  • Egyértelműen az EU raktárakból érkező termékeket vehetjük a leggyorsabban kézbe, hiszen hazánkhoz közelebb eső raktárakból érkezik és általában valamelyik hárombetűs futárszolgálat (MPL, DPD, GLS, DHL) kézbesíti.
  • Kínai raktárakból a leggyorsabb szállítási mód a DHL, akár 1 héten belül nálunk lehet a küldemény, azonban ez egyben a legdrágább is, és a nagyobb értékű csomagokat mindig vámolják, náluk nem „csúszik át” a csomag.
  • Az EU Priority Line szállítási móddal rendelt termékek esetében a szállítási idő 2-3 héttől, akár 1-2 hónap is lehet, cserébe vám és adómentesen fogjuk megkapni. Jellemzően az tart sokáig, amíg az EU-ba megérkezik a csomag, utána már néhány napon belül kézbe vehetjük.
  • A leglassabb szállítási mód a levél (Air mail, Registered air mail), lehet követhető, vagy követés nélküli, nagyon változó, hogy mikorra fog megérkezni, lehet, hogy itt lesz 2 héten belül, de az is lehet, hogy több hónapot kell majd rá várni. Nekem kb. 7 hónap volt a rekordom, szerintem bejárhatta a világot, már el is felejtettem, hogy rendeltem egy telefontokot, amikor egyszer csak megérkezett.

Ezt olvastad már?

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

A napokban felbukkan egy új TV okosító készülék, ami mindenképp érdemes néhány szóra. A HAKOmini …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .