banner
Poco X3 Pro mobiltelefon bemutató

Poco X3 Pro Itt a következő ár-érték bajnok

Felsőkategóriás képességek, középkategóriás áron, legjobban így jellemezhető az új Poco X3 Pro mobiltelefon. Megtartotta az előd minden jó tulajdonságát, de majdnem minden gyengeségét feljavították. Ami pedig talán a leglényegesebb, hogy az ára alig emelkedett valamit.

Az elmúlt hónapok legnépszerűbb telefonja kétségkívül a Poco X3 volt, mely nevéből ugyan nem derül ki, de a Xiaomi égisze alatt született. Már ennek az elődnek számító készüléknek is nagyon jó hardvere volt, de a most érkezett Poco X3 Pro verzió még azt is túlszárnyalja. Mindenhol javítottak egy kicsit ahol az előd gyengélkedett, a kinézeten nem változtattak, de azért új színárnyalatokat kapott, hogy mégis különbözön egy picit az elődjétől és így született meg a Poco X3 Pro.

A fontosabb tulajdonságokat lentebb olvashatod, most inkább jöjjön gyorsan a Banggood bevezető akciója, amire gyorsan érdemes lecsapni, ha te is szeretnél kicsit olcsóbban rendelni egy Poco X3 Pro telefont.
Az akció 2021.04.06-án, azaz a mai napon veszi kezdetét, a kuponok már élnek, működnek a megadott darabszámig, de kupon nélkül sem drága. A Poco X3 Pro 6/128GB-os verziója 199,99$-os áron, míg a 8/256GB változat 269,99$-os áron lesz rendelhető. A kuponkódokat a kiemelt dobozban találjátok, ezeket a fizetési oldalon kell megadni. A kisebb verzióból 2000db-os készlet van ezen az áron, a nagyobból azonban csak 400db-ig működik a kupon.

Ráadás AJÁNDÉK: Az első 50 leggyorsabb megrendelő a telefon mellé ajándékba kap egy Xiaomi vezeték nélküli fülhallgatót is.

Poco X3 Pro 6GB/128GB

Akciós ár: 199,99 $

Kupon kód: BGPX3P128

Vásárlás

Poco X3 Pro 8GB/256GB

Akciós ár: 269,99 $ 

Kupon kód: BGPX3P256

Vásárlás

Poco X3 Pro külső változások

A mobiltelefon külsője csak minimálisan változott az elődjéhez képest. A képeken látszik, hogy új színárnyalatokban pompázik, az viszont már kevésbé feltűnő, hogy Gorilla Glass 6 üveg védi a kijelzőjét a korábbi 5-ös helyett. A Poco X3 Pro kijelző továbbra is maradt a tekintélyt parancsoló 6,67″ méretű és ezúttal is 120Hz-es IPS panelt kapott.

Újdonságok a Poco X3 Pro telefonban

A legfontosabb újítások azonban a Poco X3 Pro gépházában látszódnak. Megkapta a legújabb Qualcomm Snapdragon 860-as processzort, amely már-már felsőkategóriás teljesítménnyel ruházza fel ez a telefont. Ez mellett kiépítéstől függően 6GB vagy 8GB memória is található, a tárhely pedig 128GB vagy 256GB lehet, ráadásul ezek már a csúcssebességű UFS 3.1-es lapkák.

Ami nem változott, de említést érdemel

Az akkumulátor kapacitása maradt 5160mAh, és továbbra is megvan a 33W-os gyorstöltés is, ráadásul hozzávaló töltőt is találunk a dobozban, a Xiaomi még nem spórol ezen. A készülék hűvösen tartásáról most is speciális folyadékhűtő gondoskodik, hiszen valahol el kell vezetni a nagy teljesítményű CPU által termelt hőt. Fizethetünk is a Poco X3 Pro telefonnal, hiszen továbbra is van benne NFC chip. A 3,5mm-es fülhallgatót is tudjuk hozzá csatlakoztatni, de természetesen van Bluetooth is benne. Az ujjlenyomat olvasó most is az oldalsó gombban található és még mindig villámgyorsan működik. A GSM modem természetesen támogatja a hazánkban is használatos B20 frekvenciát, SIM kártyából kettőt is használhatunk, vagy a 2. helyére SD kártyát is tehetünk.

Kamerában picit gyengébb lett

Kamera fronton picit gyengébb lett az X3 Pro, mint az előd volt. Ezúttal egy 48MP-es főkamerát, valamint egy 8MP-es ultraszéles-látószögű kamerát kapunk. Van még egy 2MP-es makró kamera és egy szintén 2MP-es mélységérzékelő kamera. Nem gondolnám, hogy olyan hatalmas visszalépés történt a korábbi 64MP és 13MP-es kamerákhoz képes, valószínűleg ugyanolyan szép képeket fogunk tudni ezzel is készíteni.

Összegzés, kupon, Poco X3 Pro ár

A Poco X3 Pro ismét egy fantasztikus telefon lett. A paramétereiből jól látszik, hogy ezúttal a még nagyobb teljesítmény nyújtása lett előtérbe helyezve, de megmaradt minden, amit a korábbi verzióban már megszerettünk. Ár-érték arányban jelenleg nincs párja a piacon, ennyi pénzért ez a mostani legnagyobb teljesítményű készülék.
Vásárláshoz kattints a lenti gombokra, a kupont a fizetési oldalon add meg, a szállításnál pedig válaszd az EU Priority Line módot, hogy vámmentesen érkezzen meg a csomag.

Poco X3 Pro 6GB/128GB

Akciós ár: 199,99 $

Kupon kód: BGPX3P128

Vásárlás

Poco X3 Pro 8GB/256GB

Akciós ár: 269,99 $ 

Kupon kód: BGPX3P256

Vásárlás

További kuponokat a kupontáblázatban találsz:
https://bit.ly/DP-kuponok

Banggood vásárlási segédlet ITT található

FIGYELEM! – A vámkezelés menete 2021.07.01-től megváltozott az Európai Unióban. A lenti leírást rövidesen frissítjük, amint megérkezik az érintett webáruházaktól a kérdéseinkre kapott válasz.

  • A kb. 35$ érték alatti termékeket bármilyen szállítással megrendelheted, egyelőre még nem kell rájuk áfa-t és vámot sem fizetni.
  • Ezen kívül, ha EU Raktárból rendelsz, szintén vámmentesen fogod megkapni a csomagod értékhatártól függetlenül.
  • A kínai (CN vagy HK) raktárakból érkező, 35$-nál drágább termékek esetében pedig válaszd az EU Priority Line módot, ezzel a csomagod adó- és vámmentesen fog megérkezni Kínából is. Ez a szállítási mód úgy működik, hogy a webáruház egy olyan EU-n belül lévő telephelyére szállítja az árut (általában Németország, vagy Franciaország), ahol alacsony az áfa és a vám, itt elintézi a vámkezelésüket, majd továbbküldi a címedre immár EU-n belül feladott csomagként, ami vám és áfa mentes (ráadásul általában az MPL, DPD vagy a GLS szállítja ki, ami valamivel megbízhatóbb, mint a normál postai küldemény). Néhány dollárral drágább ez a szállítási mód, de végső soron többet takaríthatunk meg vele.

Minden webáruháznál a fizetési oldalon tudod megadni a kuponkódot még a fizetés elindítása és rendelés véglegesítése előtt. Korábban a kosár oldalon szerepelt ez a lehetőség, de már minden általunk ajánlott áruházban átkerült a fizetési oldalra. Írd be a kupon kódot a megfelelő mezőbe, nyomj az érvényesítés gombra és azonnal megjelenik a kedvezmény, vagy a hibaüzenet, ha a kupon már nem működik. Fizetni minden esetben a végösszeget kell, ami már a kupon kedvezménnyel csökkentett ár lesz.

Sokan tévesen gondolják azt, hogy a Kínából rendelt termékekre nincs garancia. Valójában minden áruháznak megvan a saját garancia ügyintézési menete. Elsődlegesen le kell írnunk nekik a problémát angolul, érdemes fotókat, vagy videót is készíteni a hibáról. Megpróbálnak segíteni megoldani a problémát, ha ez sikertelen, akkor vissza kell küldenünk nekik a terméket, amit vagy javítanak, vagy cserélnek. A visszaküldés költségeit nekünk kell kifizetni, de utólag a webáruház, vagy a PayPal ezt a költséget visszatérítheti, ha kérjük. Tapasztalataink szerint a visszaküldést csak a legvégső esetben szokták ajánlani. Gyakori, hogy, ha hibás terméket kaptunk (és ezt hitelt érdemlően tudjuk is bizonyítani), akkor teljesen ingyen küldenek egy újat, vagy jelentős kedvezményt biztosítanak egy hasonló termékre, a rossz készüléket pedig megtarthatjuk.
Amennyiben vámkezeltetni kellett a terméket, akkor vámkezelési papírokat mindenképp tartsuk meg, mert, ha mégis visszaküldenénk javításra egy terméket, akkor a visszaúton tudjuk igazolni a vámhatóságnál, hogy erre már egyszer kifizettük a terheket, csak javításon volt kint. Amennyiben vámmentes szállítással rendeltük a csomagot, akkor fontos, hogy visszaküldésnél is ragaszkodjunk ehhez, mindenképp előre tisztázzuk az eladóval, hogy hogyan küldi vissza.

A termékek ellenértékét a legtöbb esetben előre kell fizetni, utánvételre távol keleti áruházak esetében nincs mód (volt korábban rá próbálkozás, de nem vált be ez a fizetési mód). Fizetni lehet bankkártyával, vagy PayPal-al. Használhatsz speciális webkártyát, amire csak annyi pénzt kell feltenni, amennyit kiszeretnél épp fizetni, ennek elérhetőségéről érdeklődj a bankodnál. A legbiztonságosabb mégis a PayPal fizetés, mert a PayPal a fizetéstől számítva 180 nap védelmet biztosít neked, és, ha probléma lenne (nem érkezne meg a csomag), akkor függetlenül az eladótól visszaadja a termék árát. A PayPal-al való fizetés nem kerül többe, mint ha bankkártyával fizetnénk, de az árfolyam átváltást érdemes a bankunkra bízni (ezt kilehet választani a PayPal fizetési oldalán), így egy kicsit spórolhatunk ezen is. A PayPal-t összelehet kötni a normál, vagy a virtuális bankkártyával is, ebben az esetben a pénz szintén a kártyáról kerül levételre. 2018-tól már magyarul is elérhető a PayPal felülete, így a nyelvi akadályok is elhárultak a legbiztonságosabb fizetési mód használatától.

A kínai webáruházak gyakorlatilag semmiben sem különböznek a hazai webáruházaktól. A vásárláshoz mindenképp regisztrálni kell, amihez email cím és minimális angol nyelvismeret szükséges (bár már van néhány webáruháznak magyar nyelvű felülete is). A regisztráció során megadhatod a szállítási címed is, amire nagyon ügyelj, hiszen ide érkezik meg a csomag. Fontos, hogy a telefonszámod is helyesen add meg, mert ha a postás/futár nem találna meg, akkor ezen még mindig tudnak keresni.

  • Egyértelműen az EU raktárakból érkező termékeket vehetjük a leggyorsabban kézbe, hiszen hazánkhoz közelebb eső raktárakból érkezik és általában valamelyik hárombetűs futárszolgálat (MPL, DPD, GLS, DHL) kézbesíti.
  • Kínai raktárakból a leggyorsabb szállítási mód a DHL, akár 1 héten belül nálunk lehet a küldemény, azonban ez egyben a legdrágább is, és a nagyobb értékű csomagokat mindig vámolják, náluk nem „csúszik át” a csomag.
  • Az EU Priority Line szállítási móddal rendelt termékek esetében a szállítási idő 2-3 héttől, akár 1-2 hónap is lehet, cserébe vám és adómentesen fogjuk megkapni. Jellemzően az tart sokáig, amíg az EU-ba megérkezik a csomag, utána már néhány napon belül kézbe vehetjük.
  • A leglassabb szállítási mód a levél (Air mail, Registered air mail), lehet követhető, vagy követés nélküli, nagyon változó, hogy mikorra fog megérkezni, lehet, hogy itt lesz 2 héten belül, de az is lehet, hogy több hónapot kell majd rá várni. Nekem kb. 7 hónap volt a rekordom, szerintem bejárhatta a világot, már el is felejtettem, hogy rendeltem egy telefontokot, amikor egyszer csak megérkezett.

Ezt olvastad már?

Elindult a Black Friday a Geekbuying-nál

Megkezdődött az idei Black Friday bevezető kampánya a Geekbuying online áruházban. Számos termék már most …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ez a weboldal a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás