banner

Piacvezetőként startolt a kábeles piacon a Mozi+

A TV2 Csoport filmcsatornája kimagasló nézettséggel indított, minden kábelcsatornát maga mögé utasított esti filmjeivel, az első számú kábelcsatornaként debütált. A Mozi+ indulása estéjén, 21 és 23 óra között csaknem 15-szörös közönségarány növekedést ért el a PRO4 júniusi átlagos eredményéhez képest. A televíziós premierként vetített Z világháború közel 8 százalékos (7,61% SHR), míg az ezt követően sugárzott Megtorló című film több mint 6 százalékos (6,21% SHR) közönségarányt ért el a 18-59 évesek körében.
banner

A TV2 Csoport nagyszabású portfólió-fejlesztésének első lépéseként július 11-én 21 órakor indult el a Mozi+, amely közel 70 %-os technikai lefedettséggel, a PRO4 helyén található a kábelszolgáltatók kínálatában. A vadonatúj filmcsatorna a teljes család számára biztosít szórakozást, tévépremierekkel és közönségkedvenc filmekkel.

A Mozi+ a tévépremierként bemutatott Z világháború című film idősávjában a 18-59 évesek (7,61% SHR) és a teljes lakosság (5,78% SHR) körében is a legnézettebb kábelcsatornaként debütált. A folytatásban is kimagaslóan teljesített a filmcsatorna, a Megtorló című mozi szintén piacvezető lett idősávjában, a 18-59-es célcsoportban (6,21% SHR) és a teljes lakosság (5,85% SHR) körében egyaránt.

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy a Mozi+ ilyen kiemelkedő eredménnyel kezdte meg működését. A filmcsatorna a PRO4 helyén érhető el a nézők számára, amelynek havi átlagos közönségaránya a 18-59-es célcsoportban, hétköznap este 21 és 23 óra között 0,51% volt, így valóban hatalmas siker a csaknem 8 százalékos közönségarány az elsőként vetített Z világháború esetében. A folytatásban is erre törekszünk, célunk, hogy a csatorna rövidesen a filmkedvelők első számú választása, valamint az egyik legnézettebb kábelcsatorna legyen. Ezzel párhuzamosan pedig folyamatosan dolgozunk a további csatornáink elindításán a portfólió-bővítés keretein belül” – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport kábelcsatorna programigazgatója.

Ezt olvastad már?

Boldog Karácsonyt Kívánunk

Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk a DigiPortál minden olvasójának!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .