banner
Digi TV hírek, információk

Országos leállás a DIGI szolgáltatásaiban

Szombat délelőttől kezdődően országos leállást tapasztalhatnak a DIGI előfizetők. A meghibásodás érinti a TV, internet, telefon és a DIGIMobil szolgáltatásokat is.

Az első időben egyik pillanatról a másikra szűnt meg minden szolgáltatás, egyetlen TV csatorna sem volt elérhető és az internet kapcsolat is megszakadt. Később néhány TV csatornán lett adás, de az adók többsége még cikkünk megírásakor sem működik. Internet és telefon továbbra sincs.

A szolgáltató közleménye szerint elsősorban a Budapest és környéki előfizetőket érinti a szolgáltatás kiesés, ennek azonban ellentmondanak a felhasználók panaszos üzenetei a közösségi portálokon, mert gyakorlatilag az ország teljes területéről érkeznek a hibajelentések. Előfordul olyan eset, hogy sem a TV, sem az internet nem működik, de néhány szerencsésebb előfizetőnél csak a TV szolgáltatás állt le.

A szolgáltató kéri, hogy az üzemszünet ideje alatt ne hangolják újra a TV készülékeket, a hiba elhárítását követően a televíziós szolgáltatás is automatikusan helyreáll.

Ezt olvastad már?

Csúcsfutball a DIGI kínálatában – Indul a Match4 és érkezik az Arena4 TV

Augusztus 5-től megjelenik a DIGI Magyarország kínálatában a népszerű ARENA4 és az újonnan induló MATCH4 …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .