banner
Oclean X Pro Elite a valóban okos fogkefe

Oclean X Pro Elite Okosfogkefe Bemutató

Bemutatjuk az Oclean X Pro Elite okosfogkefét, amely a gyártó jelenlegi csúcsmodellje. Ez nem csak egy sima elektromos fogkefe, olyan információkat gyűjt a fogmosásunkról, amik elemzéseit, javaslatait megfogadva még tovább tökéletesíthetjük a napi szájhigiéniánkat.

banner

Korábban már volt szerencsénk Oclean fogkefét kipróbálni, de már más termékük is járt nálunk, és bátran állítom, hogy bármelyiket is választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy a legjobb minőséget fogjuk kézbe venni. Ezúttal a felsőkategóriát szeretnénk bemutatni, ami az Oclean X Pro Elite névre hallgat, és elhozza nekünk az elmúlt évek legjobb fejlesztéseit kiegészítve az idei funkciókkal. Egyre jobb lett, egyre tökéltesebb, vele a napi fogmosásunkat már valóban magasabb szintre emelhetjük.

Az Oclean X Pro Elite elektromos fogkefe kinézete kétségkívül elegáns, már ha lehet ilyet mondani egy fogkefére. De nem is a kinézete a legfontosabb, hiszen inkább a praktikussága szerepel a lista elején, ebben pedig vezető szerepet játszik a nagyméretű OLED érintős színes kijelzője. A kijelzőn tökéletesítették az érintés érzékenységét, és immár valóban mindig jól működik. A kijelző további funkciója, hogy fogmosás közben is tájékoztat arról, hogy a fogunk mely részén nem járt még a fogkefe.

Azt, hogy honnan tudja pontosan mikor, merre és mennyi ideig használtuk a fogkefét egy beépített 6-tengelyes giroszkóp szolgáltatta adatokból nyeri. Egyedi funkció, és vele már valóban okos eszköznek hívhatjuk az Oclean X Pro Elite fogkefét.

További újdonság, hogy az új Oclean X Pro Elite fogkefe a vezetéknélküli gyorstöltést is támogatja, ami ugyanazon a technológián alapul, mint a mobiltelefonoknál. Használhatjuk hozzá a már meglévő telefontöltőnket is, de természetesen az alapcsomagban kapunk hozzá való töltőt is. Teljes lemerülés esetén a feltöltése kb. 3,5 órát vesz igénybe, és ezért cserébe akár 35 napig használhatjuk további töltés nélkül. Egy elegáns korong alakú mágneses tartóval rögzíthetjük a fürdőszobában, ami praktikussága mellett maximális higiéniát is garantál, hiszen a fogkefe nem érintkezik mással és használat után gyorsan meg is szárad.

Az Oclean X Pro Elite motorját az előd modelltől örökölte, ezúttal is percenként 42000 szer képes rezgésre, ez csak egy maximum szám, a rezgések sebessége az éppen használt üzemmódtól függ. Üzemmódokból 4 féle áll rendelkezésre és ezt kombinálhatjuk a 32 fokozatban állítható rezgés erősséggel. Ami még újdonságnak számít az Oclean X Pro Elite modellnél, az a zajszint, ezt ugyanis a mérnökök drasztikusan letudták csökkenteni. Míg egy átlagos fogkefe zajszintje 70dB feletti, addig az Oclean X Pro Elite kevesebb, mint 45dB zajszinten dolgozik (ez a leghangosabb érték, ettől csak csendesebb lehet). Elsőre nem tűnik fontos paraméternek, de nagyon hasznos lehet, ha esetleg hajnalban, vagy éjszaka szeretnénk fogat tisztítani vele, de nem szeretnénk felébreszteni a család többi tagját.

Mint azt már megszokhattuk ezúttal is teljesen vízálló az Oclean szuper fogkeféje, megszerezte az IPX7 tanúsítványt, mely garantálja, hogy még vízbe merítve sem lesz a készüléknek semmi baja.

Ezúttal is használhatjuk hozzá az Oclean mobil applikációját, amely ingyenesen elérhető Android és iOS rendszerű telefonokra is. Ezzel az alkalmazással a mobilunkon keresztül módosíthatjuk a fogkefe paramétereit, hasznos információkat kaphatunk a napi fogmosási trendünkről és személyre szabott tippekkel láthatnak el minket. Az alkalmazásban a több fogmosási módot is kiválaszthatunk, vannak előre beállított tervek, de sajátot is létrehozhatunk. Sajnos az applikáció egyelőre csak angol nyelven érhető el, ezért egy alap nyelvtudás szükséges hozzá. Az Oclean X Pro Elite fogkefe a beépített giroszkópjának a segítségével nagyon pontos adatokat gyűjt a napi fogmosási trendünkről, és személyre szabott javaslatokkal lát el minket, amikkel tovább javíthatjuk a fogmosási technikánkat.

Ár, kupon, megrendelés

Az Oclean X Pro Elite fogkefe ára jelenleg kb. 17400- Ft, ezért viszont megkapjuk a gyártó jelenlegi csúcstermékét. Ha összehasonlítjuk más gyártók csúcskészülékeivel, akkor láthatjuk, hogy bizony az ár miatt is érdemesebb a kínai gyártó felé fordulni. Megvásárolni a Banggood, vagy az Oclean webáruházából tudod. Mindkét webáruház adó- és vámmentes szállítást biztosít. Jelenleg a Banggood-nál kicsit olcsóbb, viszont az Oclean shop 2 év garanciát ad hozzá (a Banggood-nál, ha jól látom csak 180 nap garancia jár).

Webáruházak, Megrendelés (Katt a gombra)

Ára: 54,99 $ – EU Raktár (CZ)

Kupon: BGHU1026

Banggood

Ára: 69,99 $

Kupon: OC8

Oclean

Ezt olvastad már?

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

HAKOmini Android TV okosító Netflix 4K támogatással és szuper árral

A napokban felbukkan egy új TV okosító készülék, ami mindenképp érdemes néhány szóra. A HAKOmini …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .