2019 március 21.
Főoldal / Egyéb / Nyitottak a nagy szolgáltatók a Digi Sportra

Nyitottak a nagy szolgáltatók a Digi Sportra

A labdarúgó Bajnokok Ligája, az olasz Serie A és az angol Premier League mellett a kézilabda-BL közvetítési jogát is megszerezte a Digi Sport, amely azonban évek óta hiányzik a legnagyobb szolgáltatók kínálatából, így az ország nagy részén nem lehet látni a műsort. Az [origo] kérdésére a UPC azt mondta, nyitott a tárgyalásra, a T-Home pénteken kapta meg a sportcsatorna ajánlatát, így annak feldolgozása még nem történhetett meg.

Március 14-én új csatornát indított a Digi Tv, amely a már meglévő Digi Sport mellett a kínálatot tovább gazdagító Digi Sport Plusszal jelentkezett. Az új sportcsatorna azonnal meg is szerezte a férfi és női kézilabda Bajnokok Ligája közvetítési jogait, amelyek 2012-ig a Viasat3 birtokában voltak – igaz, közben saját Facebook-oldalán jelezte, a magyar érdekeltségű találkozók mégis a régi Digi Sporton lesznek láthatóak.

A cikk az [origo]-n olvasható tovább, katt ide.

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

3 hozzászólás

  1. Remélem a T-Homeal sikerül megállapodni !;)

  2. botskiller16

    Ja jó lenne, nekem is T-Home van. (de már rég DiGi lenne, ha lenne a műholdas 3tv-re.)

  3. Szerintem ez tuti felejtős.

Vélemény, hozzászólás?