banner

Nyári rajzfilm maratonnal lepi meg előfizetőit a UPC Direct

Egész nyáron át tartó rajzfilm maratonnal készül a UPC Direct. A Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon és Nick Jr. csatornák bevonásával edukatív és szórakoztató programok gondoskodnak majd a nyári kalandokról június 15. és szeptember 30. között. Minden hónapban legalább egy gyermekcsatorna műsorkínálatát élvezhetik kódolatlanul a UPC Direct előfizetői.

banner

A UPC Direct kódolatlan időszakának köszönhetően idén nyáron a legfiatalabb családtagok is kedvükre válogathatnak az izgalmas, illetve nevelő célzatú műsorok közül, hiszen műsorkínálat a különböző korú és érdeklődésű gyermekeknek egyaránt kedvez.

Június 15-től a kisebbek kerülnek előtérbe. A Jim Jam műsorán végig követhetik Sam, a tűzoltó kalandjait, betekintést nyerhetnek Bob, a mester rendkívüli építményeinek világába, vagy fényt deríthetnek az igaz barátság titkaira az Én kicsi Pónim: Varázslatos Barátság című animációs fantasy sorozat segítségével.

A Boomerang csatorna is elérhetővé válik a UPC Direct Light és Medium csomag előfizetői számára. Július 1-jétől érkezik a rejtélyes esetek szakértője Scooby Doo, nyomában az Oscar-díjas párossal Tom és Jerry-vel majd őket követi a méltán népszerű Kókusz Kokó, a kis sárkány.

Mindemellett Spongyabob Kockanadrág, Alvinnn! és a mókusok, sőt még Dóra a felfedező is feltűnik a képernyőkön augusztus 1-jétől, hogy felkutassák, és megoldják a különféle feladványokat a Nickelodeon és a Nick Jr. műsorán.

Végül, de nem utolsó sorban a Cartoon Network csatorna is elhozza akció-vígjáték figuráit, a Lego Ninjago sorozatból ismert Spinjitzu mestereit, míg a DC képregények karakterei, a Tini Titánok, sőt Robotboy is felveszi a harcot az unalommal szeptember 1. és 30. között.

Az ingyenes időszak alatt a UPC Direct előfizetőinek csatornakínálata a feljebb említett edukatív és szórakoztató programokkal bővül, amennyiben a fogyasztók nem rendelkeznek ezeket a specifikus gyerek csatornákat tartalmazó releváns csomaggal. A kódolatlan időszak alatt a csatornák a következő időpontokban és programhelyeken érhetők el:

Csatorna Kódolatlan időszak kezdete Kódolatlan időszak vége Programhely
Jim Jam Csütörtök, Június 15. Hétfő, Július 31. 101
Boomerang Szombat, Július 1. Csütörtök, Július 31. 106
Nick Jr. Kedd, Augusztus 1. Csütörtök, Augusztus 31. 108
Nickelodeon Kedd, Augusztus 1. Csütörtök, Augusztus 31. 102
Cartoon Network Péntek, Szeptember 1. Szombat, Szeptember 30. 105

A kódolatlan hónap alatt vetített gyermekműsorok a UPC Direct Medium és Plus HD TV csomag előfizetőinek folyamatosan elérhetők.

Az előfizetéssel kapcsolatos információért, illetve a legfrissebb hírekért, ajánlatokért látogasson el a hu.upcdirect.com weboldalra.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kódolatlan időszak alatt a műsorok minden UPC Direct előfizető számára elérhetőek, akkor is, ha nem rendelkeznek olyan előfizetői csomaggal, amelyben a feljebb említett csatornák is megtalálhatóak.

Ezt olvastad már?

RTL Most+ már a UPC Direct előfizetőknek is

2020 szeptemberétől már a UPC Direct ügyfeleinek is elérhetővé válik az RTL Magyarország prémium videós …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .