2020 április 1.

Nem Music Television többé az MTV!

Az MTV, nem nem a Magyar Televízió, hanem a Music Television elhagyta logójából és a station id-kből a „music television”-feliratot. Vagyis a csatorna ezentúl már nem is Music Televison, hanem csak MTV. Emtíví.

A huszonkilenc éve működő és tulajdonképpen a videoklip , mint művészeti forma fejlődését elindító csatorna azért szánta el magát a névváltoztatásra, mert a zene helyett most már inkább a valóságshow-kra koncentrálnának. A névrövidülés pedig segít, hogy az állítólag kissé megkopott márkanév újból divatos legyen, és a csatorna kitűnhessen a médiamasszából.

Az MTV marketingigazgatója, Tina Exarhos szerint azok a fiatalok, akik az utóbbi években kapcsoltak az MTV-re, amúgy sem tudták már, hogy egy zenei csatornát néznek. Az MTV egyébként minden bizonnyal a SciFi Channel névváltoztatását irigyelte meg: amióta Syfy-nak hívják az adót nem csak a nézettség nőtt, de az adó ismertségi mutatói is feljebb másztak a grafikonokon.

A névváltoztatás egyébként nem érinti az európai mutációkat, legalábbis egyelőre nincs tervbe véve, hogy az MTV Europe vagy éppen a magyar Music Television logójából eltűnjön a felirat.

Forrás: http://comment.blog.hu

Ezt olvastad már?

A Cartoon Network humoros ‘kézmosós’ videóval és kódolatlan időszakkal járul hozzá a gyerekek otthoni neveléséhez és szórakoztatásához

A Cartoon Network humoros, figyelemfelkeltő videót készített a fokozott higiénia fontosságáról, valamint, hogy az otthoni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..