Négyszeres MagyarBrands díjas a MinDig TV

2016-ban sorozatban negyedik alkalommal nyerte el a megtisztelő MagyarBrands címet a MinDig TV.

A MagyarBrands program olyan hazai márkákat díjaz, melyek termékei, szolgáltatásai a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják. A cím odaítélése számszerűsíthető kritériumok mentén, a MagyarBrands Szakértői Bizottságának elbírálása alapján történik. Büszkék vagyunk rá, a MinDig TV szolgáltatást immár harmadik alkalommal méltónak találta a zsűri a díj odaítélésére. Azon dolgozunk, hogy a továbbiakban is megfeleljünk a lakosság és a szakma elvárásainak.

Ezt olvastad már?

Szuper filmek és sorozatok az AXN csatornán a MinDig TV nézőinek

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői október 19. és november 1. között díjmentesen …

Egy Hozzászólás

  1. Nem semmi!
    A tisztelt odaítélők, biztosan nem a MinDig TV-t nézik, és őket nem is húzta be a csőbe az Antenna Hungária a MinDig TV matricás, egyébként nem is olyan olcsó, kínai vacak agyonbutított készülékekkel.
    És vélhetően a hamarosan bekövetkező DVB-T2 átállásnál is bepróbálkoznak.
    A minőséget illetően meg némelyik csatorna olyan, hogy még egy sima képcsöves tévén is csupa-csupa elmosott, blokkosodó maszat az egész kép. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .