banner
National Geographic októberben kódolatlanul elérhető

National Geographic októberben kódolatlanul elérhető

A National Geographic műsora 10.01.-10.31. között kódolatlanul érhető el a mindigTV nézők számára

A National Geographic októberben is lenyűgöző, a világot új szemszögből elénk táró utazásokra hív minket!

A vikingekre előszeretettel gondolunk barbár, vérszomjas tengeri rablókként, akik az erőszaktól se riadnak vissza, ha a vágyott anyagi javak megszerzése a tét. De vajon nem túl leegyszerűsítő ez a kép? A Vikingek: A dicsőségtől a bukásig c. sorozat segítségével nyomozz velünk, és vesd tűzre a hamis történelmi mítoszokat! Ahhoz azonban, hogy új perspektívából lássunk egy jól ismert(nek hitt) képet, nem kell a középkorig visszamennünk: elég, ha az Európa a magasból c. sorozattal a levegőbe emelkedünk, és a felhők közül tekintünk le néhány csodálatos ország – pl. Dánia, Belgium, Bulgária és Románia – ikonikus tájaira és épületeire.

Ha viszont a gasztronómia érdekel, vagy netán a közlekedés rajongója vagy, a Kalandra éhesen és A közlekedés csomópontjai c. szériák fognak a képernyő elé bilincselni – előbbiben tradicionális receptek és egzotikus összetevők után kutatunk Louisianától Kolumbiáig, utóbbiban olyan bonyolult rendszerek működésébe pillantunk be, mint pl. a UPS logisztikai központja vagy a híresen gyönyörű moszkvai metró.

Engedj a National Geographic csábításának, és vágj neki az ismeretlennek a tér és az idő lélegzetelállítóan izgalmas ösvényein!

Forrás: mindigtv.hu

Ezt olvastad már?

Szuper filmek és sorozatok az AXN csatornán a MinDig TV nézőinek

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői október 19. és november 1. között díjmentesen …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .