2019 március 20.
Főoldal / Egyéb / Műholdas tévével lépne piacra az Invitel?

Műholdas tévével lépne piacra az Invitel?

Belátható időn belül műholdas tévészolgáltatást indíthat Magyarország második legnagyobb vezetékes távközlési szolgáltatója, a több primer körzettel is rendelkező Invitel.

Rövidesen műholdas tévészolgáltatással egészítheti ki repertoárját az Invitel Holdings A/S cégcsoport, tudtuk meg egy neve elhallgatását kérő iparági forrástól. A cég lapunk információi szerint régóta keresi a módját annak, hogyan tudna a tévészolgáltatások piacán a jelenleginél lényegesen több ügyfelet elérni. A saját, primer körzetekkel rendelkező telekommunikációs vállalat a már piacon lévő műholdas szolgáltatókkal ellentétben állítólag nem épít majd ki saját feladóállomást, és nem bérel műholdkapacitást, hanem lényegében nagykereskedelmi szerződést köt az egyik régi szereplővel – úgy tudjuk, hogy a szolgáltatópartner a UPC lehet.

A cikk a hwsw-n olvasható tovább.

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

3 hozzászólás

  1. Jobb lenne ha inkább az adsl-re koncentrálnának,mert a konkurencia már árban és sebességben is messze előttük jár!

  2. bizsony :)) sajna itt csak invitel van:S drága nagyon.ha lenne digi internet 7000-ér már vagy 40 MB-et kapnák.ezektől pedig 4 MB!!!VICCCCCCCCCCCCCCCCCC :S :(rnde legalább megvágták őket büntetéssel 😀 de kaphatnának ezért is!!

    üdv!

  3. Csak félő ,hogy ezt a büntit is rajtunk verik le azzal,hogy kevesebb lóvé lesz fejlesztésre.Nálunk így is csak 10 megát bír a rendszer.

Vélemény, hozzászólás?