2019 március 22.
Főoldal / Egyéb / Mobilinternet a DIGI-től, itt a DIGI MOVE!

Mobilinternet a DIGI-től, itt a DIGI MOVE!

Eljött a szabadság ideje! Legalábbis, ami az internetezést illeti…rnMegérkezett a DIGI mobilinternet, a DIGI MOVE, mellyel kábelek és kötöttségek nélkül internetezhet, szinte bárhol és bármikor.

A szabadságnak ára van…méghozzá rendkívül kedvezményes ára!rnA DIGI ügyfeleként Ön a listaárnál kedvezőbb, akciós áron juthat hozzá a mobilinternethez.

A szabadságért küzdeni kell! De nem nálunk.rnA DIGI MOVE mobilinternetet egyszerűen és gyorsan beszerezheti az Önhöz legközelebb eső ügyfélszolgálatunkon.

A DIGI MOVE előnyei:

– BÁRHOL, BÁRMIKOR INTERNETEZHETrn- AKÁR A VEZETÉKES INTERNET KIEGÉSZÍTÉSÉRE IS HASZNÁLHATJArn- GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN HOZZÁFÉRHETŐ, EGYSZERŰEN TELEPÍTHETŐrn- KEDVEZŐ ÁR ÉS JÓ MINŐSÉG, A DIGI-TŐL MEGSZOKOTT KORREKT, MEGBÍZHATÓ KISZOLGÁLÁS ÉS SZAKÉRTELEMrn- FIX HAVIDÍJrn- MAGAS ORSZÁGOS LEFEDETTSÉG

Mobilinternet csomagok, árak:

QUICK STICK 1 – 1 GB ADATFORGALOM 1500 FT/HÓ (LISTAÁR: 2090 FT/HÓ)rnAzoknak ajánljuk, akik még csak ismerkednek az internettel: napi néhány óra böngészésre, információgyűjtésre és levelezésre használhatja.

QUICK STICK 5 – 5 GB ADATFORGALOM 3600 FT/HÓ (LISTAÁR: 4990 FT/HÓ)rnKörülbelül 1000 darab e-mail elküldésére, fogadására, hírportálokon megjelent cikkek megtekintésére és 200 rövid videó (pl.: YouTube) megtekintésére.

QUICK STICK 15 – 15 GB ADATFORGALOM 6400 FT/HÓ (LISTAÁR: 8990 FT/HÓ)rnA legnagyobb adatforgalom, böngészésre, letöltésre, igazi internetfüggőknek!

Forrás: DigiKábel

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

8 hozzászólás

  1. Azt kell mondanom, hogy nem rossz! Ezek bizony nagyon jó árak, mármint az akciósak. Ahol nincs más net lehetőség, oda ez nagyon jó választás lehet.

  2. ja,kérdés,h milyen mobilhálozatot használ???

  3. az a régi pannon meg djuice, ugye?

  4. Igen, a Pannon-ból lett a Telenor. 🙂

  5. Lesz még ennek folytatása. Úgy rémlik, hogy idén megint kiírják a 450MHz-es frekvenciát pályázatra, a Digi meg olyat ajánl, mint senki más (szokás szerint). Akkor jön el a kánaán, gyors és olcsó nettel.

  6. Próféta beszéljen belőled! 🙂

  7. Jó a mobilnet csak kérdés hogy mennyi a túlforgalmazás díja[toolfaq][/toolfaq]

Vélemény, hozzászólás?