banner
Érkezik az HBO MAX

Milyen készüléken nézhető az új HBO MAX?

Hamarosan megérkezik Magyarországra is a Warner Media prémium streaming szolgáltatása az HBO MAX. 2022. március 8-tól az HBO MAX felváltja a korábbi HBO GO platformot és kibővített kínálattal, valamint funkciókkal várja a jelenlegi és az új előfizetőket.

Az HBO MAX vételéhez egy teljesen új applikáció szükséges, a régi HBO GO a MAX indulása napján letiltásra kerül, és ezzel párhuzamosan letölthetővé válik az új applikáció. Az új alkalmazás érkezése várható majdnem minden olyan készülékre, amin jelenleg megtalálható az HBO GO, azonban előfordulhat, hogy néhány régebbi TV esetében nem lesz elérhető az új applikáció. Ilyen esetben megoldást jelenthet egy külső TV okosító beszerzése, ami kompatibilis az HBO MAX applikációval (és még sok minden mással).

banner

A HBO előzetes tájékoztatása szerint az új HBO MAX applikáció már az induláskor elérhető lesz Android és iOS rendszerű telefonokra, táblagépekre. Ezen túlmenően bizonyos Samsung és LG TV modellekre is letölthetjük, jellemzően az újabb készülékekre. Nem maradnak ki az HBO MAX élményből az Apple TV és a Google Chromecast tulajdonosok sem. Várható az alkalmazás megjelenése a Google tanúsítvánnyal rendelkező Android TV Box eszközökre, mint pl. a Xiaomi Mi Box S, Mi Stick, vagy az újabb Strong LEAP S1 és Thomson THA100 TV okosítókra is (amiken jelenleg működik az HBO GO). A fentieken kívül még biztosra vehető, hogy bekapcsolódhatnak az HBO MAX élménybe a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One és Xbox Series X|S tulajdonosok is.

Mit tegyek, ha nem kompatibilis a TV-m az HBO MAX-al?

Előfordulhat olyan eset, hogy egy régebbi TV modellen jól működik az HBO GO, de az HBO MAX applikáció már nem érkezik meg rá. Ebben az esetben két lehetőség közül választhatunk:

  • Lecseréljük a tévénket egy újabb, kompatibilis modellre. Ez egy drága megoldás, de ezzel azonnal modernizálhatjuk a TV-t is, lehet nagyobbat venni, okosabbat, vagy akár fejleszthetünk OLED-re is. Csak a pénztárcánk szab határt a lehetőségeknek.
  • Megoldás jelent az is, ha beszerzünk egy kompatibilis TV okosítót és így megmaradhat a régi TV. Ez az előzőnél egy jóval olcsóbb megoldás, számtalan készülék közül választhatunk. Ha nem sajnáljuk a befektetést, akkor választhatunk Apple TV-t, ez abban az esetben is jó megoldás, ha már rendelkezünk iPhone-al, vagy iPad-al, hiszen minden kompatibilis lesz vele. Android fronton már sokkal nagyobb a választék, vehetünk hivatalos Google Chromecast with Google TV okosítót, vagy szinte bármelyik Android TV modell közül választhatunk. Ezekből a legnépszerűbb a Xiaomi Mi Box S , vagy külföldi beszerzésből a Mecool KM2. Számtalan modell létezik, de a lényeg, hogy az adott készülék rendelkezzen Google tanúsítvánnyal, ha ez megvan, akkor biztosan nem foghatunk mellé.

Íme néhány ajánlott TV okosító az HBO MAX használatához:

3 hozzászólás

  1. Ha a cikk 2022. március 6-án íródott, akkor honnan tudta az író, hogy a március 8-án induló app tökéletesen fog futni rajta ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .