banner
Új Telekom 4K IPTV

Megújult a Telekom IPTV – Akár 4K-ban is nézhető

A Telekom vadonatúj, felhő alapú televíziós platformja elhozta az igazi több képernyős és 4K élményt a szolgáltató gigabites hálózatán.

  • 4K minőség és más, jövőbe mutató lehetőségek az otthoni szórakozás területén
  • A valós idejű és a késleltetett tévézéshez ajánlott tartalmak egy helyen
  • Igazi több képernyős élmény az Android TV alapú SmartBox-szal és a Telekom TV GO-val
banner

2021. március 23-tól a Telekom már Android TV rendszerű beltéri egységgel, a SmartBox segítségével biztosítja a TV szolgáltatást új TV előfizetőinek Telekom TV néven.
Ügyfelei megváltozott tartalomfogyasztási igényeihez igazodva az eddig elérhető TV szolgáltatásokon túl a Telekom – a hazai szolgáltatók közül elsőként – fontos újítást hoz a tévénézés minőségében a kereskedelmi 4K adással, és új, jövőbe mutató lehetőségeket biztosít az otthoni kikapcsolódás területén a SmartBox funkciói által. A tévénézők nem csak egy helyen érik el a valós idejű és a késleltetett tévézéshez ajánlott tartalmakat, de azokhoz belföldön bárhonnan, több eszközről is hozzáférnek, amennyiben igénybe veszik a Telekom TV GO szolgáltatást is*. Így megvalósulhat az igazi több képernyős élmény: az egyik eszközön elindított film nézését egy másik eszközünkön zavartalanul folytathatjuk.

„Új TV platformunkkal, a Telekom TV-vel hatalmasat léptünk előre, hogy a hazai piacon kiemelkedő integrált élményt nyújtsunk a lineáris és az on demand alapú szórakoztatásban. Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleinknek otthon is mindig a legjobbat nyújthassuk a digitalizáció eszközeivel. Az új Telekom TV által az egész család, mindenki felfedezhet valami újat, tanulhat, inspirálódhat, kikapcsolódhat és ezzel magabiztosabban és biztonságosabban mozoghat a kiszámíthatatlan körülmények között is. Ezzel tudunk tenni azért, hogy az előfizetőink nyertesei legyenek a folyamatosan változó világnak” – mondta Szabó Melinda, a Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A felhasználók a SmartBoxukra különféle alkalmazásokat tölthetnek le a Google Play áruházból (ehhez Google fiókkal kell regisztrálniuk), azon külső adathordozón tárolt tartalmakat is lejátszhatnak, valamint ahhoz Bluetooth eszközöket (pl. fejhallgató, controller) is párosíthatnak. A Bluetooth távirányítóval lehetővé vált az ügyfélélményben szintén szintlépést jelentő hang alapú keresés. Egy előfizetéshez 3 db SmartBox igényelhető, amelyből egy alapból, díjmentesen jár a Telekom TV díjcsomagokhoz..

Telekom TV előfizetői csomagok a korábbiakhoz képest tartalmukban és havidíjukat tekintve nem változtak, csak az elnevezésük más: Telekom TV Alap, Telekom TV Szuper Családi HD és Telekom TV Szuper Családi Mozi.
A SmartBox funkcióinak igénybevételéhez Telekom otthoni internet szolgáltatásra van szükség, az új funkciók a Telekom gigabites internetcsomagjaival használhatók ki igazán. Az otthoni internet szolgáltatást optikával és ED3 technológiával igénybe vevők számára kiegészítő szolgáltatásként mostantól elérhető a 4K minicsomag, amely induláskor a Love Nature 4K és a Eurosport 4K csatornákat tartalmazza, de a kínálat a későbbiekben fokozatosan bővülni fog.

A Telekom TV szolgáltatás mellé a felvételi opciót igénylő ügyfeleinek a Telekom egy új megoldást, a felhő alapú felvételrögzítést** kínálja. A Record&Go opció 30 óra felvételi lehetőséget biztosít – a felvételek legfeljebb 90 napig őrizhetőek meg -, valamint az éppen futó műsoron belül 120 percnyi megállíthatóságot biztosít. Amennyiben ennél több tartalmat szeretnénk felvenni és tárolni, az alap csomaghoz megvásárolhatjuk a Record& Go Extra opciót, amivel +100 órányi tárhelyhez jutunk. Az igénybevétel további feltételei a Telekom honlapján olvashatók.

*Tartalomtulajdonosi megkötések előfordulhatnak.
** A Record&Go opcióval a tartalomtulajdonosok által engedélyezett műsorszámok rögzíthetőek. Tartalomtulajdonosi megkötések miatt kis számú csatorna műsorszámai nem rögzíthetőek. Meghatározott csatornák esetében a felvételek 30 vagy 60 napig őrizhetőek meg. A tartalomtulajdonosi megkötések miatt egyes csatornáknál nincs lehetőség előre tekerésre a felvételek és a megállított adások esetében. A csatornákra vonatkozó pontos feltételek elérhetőek a telekom.hu-n ( https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/televizio/telekom-tv/csatorna-kinalat).

Ezt olvastad már?

Telekom Bónusz csatorna – 2021. július

Hasonlóan az előző hónaphoz júliusban is a fiatalabb korosztálynak kedvez a Telekom Bónusz csatornája, ezúttal …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .