2019 március 22.
Főoldal / Egyéb / Megszűnik a Zone Club

Megszűnik a Zone Club

A gyerekeknek szóló Megamax televízió váltja a 12 éve működő női csatornát, amely a nagyobb szolgáltatók közül újabban már csak a UPC kábelhálózatában volt elérhető.

December elsejétől nem látható többé a Zone Club női tematikus csatorna magyar nyelvű adása. A televízió a nagyobb kábelszolgáltatók közül az utóbbi időben már csak a UPC hálózatán volt elérhető, amely már értesítette is előfizetőit arról, hogy a Zone Club kikerül a csatornakiosztásából.

A televízió 1999-ben indult Club néven. 2004 szeptembere és 2006 decembere között esténként a TV2 akkori kábelcsatornájával, az Írisz Tv-vel osztott műsoridőben működött. A Zone Club megszűnésére utaló első jel az volt, amikor a csatorna tulajdonosa, a Chello Central Europe a televízió lengyel változatát tavaly decemberben megújította és Club Tv-re nevezte át, ám a hazai változatot érintetlenül hagyták.

A csatorna koporsójába az utolsó szöget a Megamax gyerekcsatorna tavaszi indulása ütötte. A 8-14 éves fiúkat megcélzó televíziót ugyanis a Zone Club csatornáján, osztott műsoridőben vezették be a magyar piacra. December elsejétől pedig teljes műsoridőben a Megamax lesz látható.

Forrás: mmonline

Ezt olvastad már?

Megszűnik az Echo TV

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása …

Egy Hozzászólás

  1. A műsorujsás szerint még mindig megy ez a csatorna,reggel 7-ig és este 10 után. Ez magyarnyelven megy,vagy nem? Csak mert a t-home kínálatában januártól jön a Megamax, ez azt jelenti,hogy a zoneklub is lesz,vagy nem? rnAkkor most megszünt,vagy sem,nem értem.rnhttp://port.hu/zone_club__megamax/pls/tv/tv.channel?i_ch=97&i_date=2011-12-13&i_where=1

Vélemény, hozzászólás?